דו"ח מדבקות

Anat2403

New member
דו"ח מדבקות

יש לי אתר ב ASP.NET 2.0 עם #C ואני צריכה דרך האתר להדפיס דו"ח מדבקות כלומר על נייר שיש בו מדבקות להדפיס כתובות. איך כדאי לעשות זאת? בברכה ענת

24sharon

New member
לא מסובך מידי

לעבוד עם DataList להגדיר לו עמודות ורוחב וכו' וכו' כל תצוגות העיצוב הנדרושת. ולעשות חלוקה לדפים (באופן עצמאי) בהצלחה

Anat2403

New member
איך מחלקים לדפים

או קיי , את ה datalist הכרתי בזכותך וזה באמת עזר לי. עכשיו נותרה השאלה שאשמח מאוד אם תעזור לי בה והיא איך לחלק לדפים? שהרי בעצם אני מדפיסה את המסך אז איך אני מחלקת לדפים? המון תודה בברכה ענת.

ככה:

בעצם את צריכה קפיצת דף, ולא חלוקה לדפים במובן הרגיל (paging ) ואת זה עושים בערך כך: <p style="page-break-before: always"> שחקי עם זה, אולי צריך after במקום ה before, תלוי איך את משתמשת בזה. מעולם לא עשיתי הדפסת מדבקות ביישום web, והאמת שזו בעיה, כי יש הבדלים בין מדפסות ובין דפדפנים. וקשה לשלוט במרחקים בין המדבקות בדף web. אני מניח שזה אפשרי. בטח זה יהיה הרבה התעסקות וכיוונים.

24sharon

New member
לא התכוונתי לזה

והדרך שהצעת מאוד קשה לממש. נאמר יש 24 מדבקות בדף. אז את שולפת ממסד הנתונים רק את ה-24 הרלוונטיות. ומציגה בדף עם אפשרות הדפסה אח"כ את שולפת את מספר הדפים היכולים להיות, וקצת מסובך להסביר על רגל אחת חלוקה לדפים, אבל בעיקרון את מקבלת פרמטר של מספר הדף, ומציגה בDL את הנתונים הרלוונטיים.

Admini

New member
את זה עושים בוורד

עשיתי את זה בעבר בצורה הזו: יוצרים קובץ וורד ריק, מוודאים שהוא מתאים למדבקות, שומרים כ-HTML ושוברים את הראש עם ה-HTML שלו באפליקציה. להדפסה - שולחים את דף ה-HTML ל-WORD (פקודה - winword.exe filename.htm) ומדפיסים שם

24sharon

New member
בעקבות הרעיון שלך

עלתה לי דרך נוספת לנסות לממש את זה. בדקתי אותה בחלקית, אבל היא נראית לי דרך מצויינת (אם היא תעבוד עד הסוף) מה שייצרתי זה מסמך וורד, שמהווה מיזוג דואר. [להשאיר את המסמך כוורד - ולא להפוך אותו להטמל] בכל מקרה מקור הנתונים של המיזוג, זה השרת ברשת. לדעתי ניתן לשחק עם זה ולהוריד את קובץ הוורד כשהוא ממוזג ומקור הנתונים היא שאילתא משתנה. יש מצב לבדוק את זה במידה וזה יעבוד זה יכול להיות פתרון נפלא למיזוגי דואר ואפילו לדוחות מסוגים מסויימים. הנה מה שבדקתי

Admini

New member
אאל"ט

אפשר בקלות יחסית לשמש SP כלשהו בשביל משהו בסגנון הזה, לא מתאים לכל מצב.

למעלה