דו"ח - לתת או לא לתת?

basket case

New member
דו"ח - לתת או לא לתת?

את ההודעה הבאה כתבתי בשרשור על דו"חות(אם אפשר או אי-אפשר לתת), אבל השרשור כבר לא קופץ (ככה זה כשמגיעים, באיחור מה, דרך "מומלצים בתפוז"). חשוב לי שתקראו את זה, לכן אני פותחת הודעה חדשה.. אני חושבת שיש מקרים מסויימים שמאוד חשוב דווקא כן לתת דו"ח, למשל כאלה שנוהגים כמו מטורפים, עוקפים מימין בלי לאותת וכו'.. ואתה רואה שמדובר באנשים שהם אינם נהגים חדשים, אלא כאלו שפשוט תפסו יותר מדי ביטחון ובטוחים שהכביש של אמא שלהם (נהגי מוניות הם דוגמא קלאסית..). אבל..אני למשל, משהו כמו חודשיים אחרי שקיבלתי רשיון, עצרתי בתחנת אוטובוס, השתהיתי שם קצת, והפרעתי לאוטובוס להיכנס. היה שם מישהו מהמשמר האזרחי, שאיים עליי בדו"ח. בסוף הוא לא נתן לי, אבל מאוד הלחיץ אותי, ואם הוא אכן היה נותן לי דו"ח - אני חושבת שזה היה ממש רוע לב מצידו. מה שכן, הוא הפחיד אותי מאוד (אפילו יותר מדי..), מאז אני ממש פוחדת לעצור בצד..אפילו סתם לאסוף מישהו... אז אפשר לדבר, להסביר, להעיר, אפילו להפחיד קצת.. אבל, נא לא להיסחף בבקשה... על אחת כמה וכמה, לא לתת דו"ח לנהג חדש, שוקיסט, שפוחד להיכנס לאוטו.. אתם עוד עשויים לעשות לו כזו טראומה, שאפילו טיפול פסיכולוגי לא יחזיר אותו לכביש..

למעלה