דו"ח חניה בשבת

dadi_s

New member
דו"ח חניה בשבת

שלום !

אתמול בערב יום שישי בשעה 23:00 קיבלת דוח חניה מקח בשם ניר שלדעתי הוא יהודי דו"ח החניה על חנייה על המדרכה, לפי הידוע לי אסור לפקח יהודי לעבוד ולכתוב דוחות בשבת וכך גם נהוג בעיריה הסמוכה עריית בכת ים שם אין דוחות חניה בערבים ולא בשבתות (פרט לאיזור הים)
אשמח לקבל תגובות והצעות לביטול הדוח .

mr dish

New member
האם מותר לחנות על המדרכה, ברחבי העיר חולון,

בשבת?

זה מה שצריך לעניין אותך יותר......

kompy

New member
תקינות הדו"ח לא תיפול על מוצאו של הפקח

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לאחר שתשלם את הדו"ח תוכל להתלונן

במשרד התמ"ת על שעירית חולון מעסיקה יהודים בשבתות
ולמה לבטל את הדו"ח?
הרי לא רק שאתה עבריין אלא גם נתפסת ....

wil

New member
two wrongs do not make a right

three lefts do...

dadi_s

New member
דו"ח חניה על מדרכה בשבת

יפה עניתם

אשמח לקבל את דעתכם מה עושים כשאתם צריכים להגיע לחולון בערב עיזבו כרגע את השבת ואין לך מקום להניח את ארבעת הגלגלים במקום מותר האם צריך להביא מנוף ולהעלות את הרכב לגג הבניין.

זו התנהגות מגעילה של עיריה שלא מתחשבת באזרחים

בבת ים יש התחשבות ולתומי חשבתי שזה בכוח החוק אבל מתגובתכם אני מבין שטעיתי, בבת ים בתוך העיר החל מהשעה 18:00 ועד 09:00 אתה יכול להעמיד את הרכב בכל מקום כולל מדרכות הפקחים ישנים ואין דו"חות וכן גם בשישבת, שכאן עובדים רק באיזור חוף הים.

אשמח לראות את האחראים לגזל ואת מבצעי הגזל בשעת צרה

wil

New member
דווקא את חולון אני מכיר היטב ויצא לי להגיע

לשם בכל שעה אפשרית פחות או יותר, ותמיד מצאתי חניה חוקית (וחינמית, כידוע בעיריית חולון שוכנים צדיקים בני צדיקים שאינם גובים אגרת חניה ברחוב) במרחק של לכל היותר 5 דקות מהיעד, יהיה אשר יהיה.

המקום היחיד שבאמת יש בו מצוקה קשה הוא קרית בן גוריון בערבי חג (פסח, ראש השנה), כשכל קרובי המשפחה מגיעים להתארח אצל המשפחה שגרה בדירות הגדולות שם. אז באמת חונים שם בכל צורה אפשרית פיזית, כולל על איי התנועה. ואין דו"חות.

על איזה מקום בחולון מדובר?

dadi_s

New member
wil יקר

ממש לא משנה שם המקום 15 שנה שאני מגיע למקום אני מוצא חניה אם במרחק 100 מטר או 500 מטר תאמין לי שהסתובבתי חצי שעה ולא מצאתי חניה, ואם אומר לך את שם המקום ותאמר לי שם תמיד יש חניה אומר לך שאני יודע הפעם לא מבין למה אבל לא היתה חניה, התלבטתי אם לחסום חצי כביש ולהפריע לתנוע או לעלות על המדרכה צמוד לשפה שכך לא אפריע לאף אחד בפעם הבאה אעדיף להפריע ואסכן 100 שקלים ולא 500

wil

New member
חניה באדום לבן=250 ש"ח לידיעתך

ואם באמת תפריע לתנועה הרכב עלול להיגרר וזה כבר עלויות נוספות.

אם כבר אתה חונה על המדרכה אז אם תסתפק ב2 גלגלים על המדרכה ותשאיר מעבר של לפחות 1.30 מטר, גם אז הדו"ח יהיה 250 ש"ח בלבד.

eyals05

New member
אני לעומתך דווקא חושב שמי שמתנהג בצורה מגעילה

היא לא העירייה אלא עברייני התנועה שמחנים על המדרכה, עושים דין לעצמם ומפקיעים אותה מהולכי הרגל שצריכים לעשות זיגזג בין המכוניות, לעיתים לרדת לכביש ולסכן את עצמם בגלל שהעבריין הקטן בעל הרכב לא מסוגל ללכת קצת ברגל ולמצוא חנייה חוקית.
אז במקרה הזה, דדי, אתה הוא אותו עבריין תנועה שלא אכפת לו משאר משתמשי הדרך ואתה הוא זה שלא התחשבת באזרחים.
הרכב לכביש, המדרכה לאיש!

dadi_s

New member
מקום חניה בחולון

צודק אדון חכמולוג

גם אני תמיד מוצא חניה חוקית על הכביש במקום חוקי בדרך כלל אבל יש מקרים חריגים ימי שישי בלילה במקרה שלי 23:00 שאנשים מארחים וכל המקומות תפושים נכון שאולי אם הייתי מתרחק למרחק של ק"מ או 2 ק"מ כן הייתי מוצא חניה אבל זה לא לעניין אני לא צריך להגיע ליעדי מיוזע .
עריית חולון צריכה ללמוד מעיריית בת ים קצת התחשבות בבני אנוש, ולא רק לחשוב על קופתה, מאוד הייתי נהנה לראות פקח כזה נותן דו"ח לבריון חמום מוח שלא יודע לשלוט על יצריו

YTmda

New member
קצת התחשבות בבני אנוש עובדת לשני הכיוונים

והמדרכה מיועדת להולכי רגל. למה הם צריכים לזגזג ולרדת לכביש או להתכווץ ולעבור בין הקיר לרכב שלך? ומה אם מדובר באדם מבוגר שקשה לו ללכת וזה מעמסה בשבילו?
קצת התחשבות בבני אנוש, ולא רק לחשוב על נוחותך המיידית.

dadi_s

New member
חניה בחולון

חכמולוגים יקרים

אני מאחל לכל אחד מכם שיגיע למקום יסתובב חצי שעה ולא ימצא חניה בקירוב סביר שיאלץ לחנות על המדרכה ויקבל פרס מהעיריה הדפוקה 500 שח' נראה אותכם מצדיקים את מחלקת החניה.
וכן אני רוצה לציין שהמדרכה שבה חניתי אפילו נכה על כיסא גלגלים יכל לעבור בבטחה כך שאף אחד לא היה צריך לזגזג בגללי.

זו היתה זנות מהעיריה לרשום את הדו"ח, אני מברך את אותו פקח ומאחל שכל ביכותי לו יתגשמו עוד לפני הדו"ח הבא שהוא הולך לרשום

מיצו

New member
זה בסדר, זו רוח הפורום.

אם עוד לא שמת לב, קודם כל מאשימים את הנהג, לא משנה מה הסיבה. אח"כ מספרים לו שאין לו סיכוי לקחת את זה למשפט, כי ממילא זו אשמתו, והנה הם בדיוק אתמול היו במשפט שבו ככה וככה. בסוף, כשהאיש חוזר ומספר על כך שהוא כן הצליח, פשוט מתעלמים ממנו כיוון שזו אנומליה סטטיסטית.

העולם הקיים בראשם של מתנדבי מתנ"א הוא עולם אפור מאוד, קר מאוד, מנוכר מאוד, בו כולם רשעים ורק אצלם זורחת השמש, בד"כ מהאזור האחורי.

תתרגל, זו כאמור אווירת הפורום.

dadi_s

New member
רוח הפורום

אני לא מתרגש אני מודע שביצעתי עבירה על חוקת העיריה אני פשוט חושב שהעיריה צריכה להתחשב באזרחים בהתאם למצב הקיים ולא להכנס לכיסם באכריות בכל מקרה וכמו במשטרה אם זו פעם ראשונה שיתנו הזהרה.

מיצו

New member
תראה, האמת, מי שמבצע עבירה

מוטב שידע שיש לזה השלכות ולא יתלונן על למה תפסו אותו. אבל אני בהחלט מבין אותך, גם אני חונה תמיד ליד הבית על כחול לבן, ללא תו חניה אזורי וללא שום תשלום, פשוט כי בעיר בה אני גר לא אוכפים את זה. אם מחר אני אגלה שם דו"ח זה יעצבן אותי מאוד.

eyals05

New member
יש הבדל גדול בין להחנות בכחול לבן ללא תשלום

לבין להחנות על המדרכה.
ובינתיים מי שמתחכם ולא מבין את חומרת העבירה שלו הוא פותח השרשור.
חבל שאתה לא מפנים זאת, דדי, במקום להאשים את כל העולם ואשתו.
וכן, לא יקרה שום דבר אם תלך קילומטר או שניים, כהגדרתך, כדי להגיע למקום חפצך, גם אם תגיע קצת מיוזע.
קצת התחשבות ודרך ארץ לא תזיק לך.

למעלה