דו או לסבית? למה....?? :)

liran2000

New member
דו או לסבית? למה....?? :)

אני גבר....כן כן .... יצא ככה... :)) ``דו`` זה דבר מאוד מאוד טיבעי..... זה פשוט לאהוב הכל ומהכל... אבל לסבית....? מישהי יכולה להסביר לי , למה בעצם הדחייה הזאת מגברים?... מה תמימים וקטנים שכמונו.. עשינו.. רע?.. :).. ביי בננות קטנות וצהובות ;-)

בוביט

New member
אממ...

טוב לא הבנתי מה טבעי בדו שלא טבעי בלסבית... אבל אוקי. ואתה חושב שאתה תמים וקטן?? אוקי... אני חושבת שאתה היחיד. ואדבר פה בשמי, לא דחיה מגברים בכלל אלא מהמין איתם וכן מההתנהגות שלהם לפעמים. משיכה לבנות... לא דבר חריג לפי דעתי.

liran2000

New member
נכון ... אבל...

אבל זה מה שכתבתי, שזה נורמלי להימשך לבנות, אבל לא נורמלי לא להימשך לבנים.. מה הבעיה עם המין, אצל גברים?

מחורפנת

New member
אמנם אני לא ממש מאמינה ב...

הגדרות ... אבל אני מניחה שבד``כ אנשים שמחליטים רק לצד אחד שהוא חד מיני ...לדעתי זה נובע מביות פסיכולוגיות למרות שהיו כמה טענות ביולוגיות בנושא... אבל מה זה משנה ..האדם והאופי שלו הרי נוצרים והופכים להיות מה שהם באמצעות כל הבעיות והחרא הפסיכולוגי שהם עוברים ...זה לא אומר שזה רע.. שכל אחד יעשה מה שטוב לו ועושה אותו מאושר...זה הכי חשוב... לכן ...אם טוב לאנשים חד מיניים להיות כך ...סו בי איט ...אני מכבדת אותם ואת הליכתם עד הסוף למען האושר של עצמם לא משנה ממה ואיך זה נבע ! יעל

מחורפנת

New member
כמה תיקונים ....נסחפתי קצת עם ההקלד

ה... קודם כל זה לא ביות זה בעיות ודבר שני לא אומרת שבעיות זה רע .. אני מודה לכל בעיה ובעיה שנוצרה לי כי היא הפכה אותי להיות מי שאני היום .... יעל

liran2000

New member
את מסתכלת על הדברים כבעיה נפשית?

האמת כולנו בעיות נפשיות.... בלי קשר להעדפה מינית, כולנו - בכל תחום החיים.... ולהפך, לא אמרתי שיש משהו רע, או משהו טוב, פשוט מאוד עניין אותי להבין את המניעים... כאילו שבוקר אחד אני אקום לי חייכן וקטן... ואחליט שמהיום אני קונה את הנעליים שלי רק בחנות אחת ספציפית, כי כל החנויות האחרות גומרות לי פחד, או אימה, או נפגעתי שם מהשירות בעבר.... אם אני הייתי לוקח החלטה כזאת, זה לא היה נורמלי... אבל מבחינתי זה היה מטפל בצורה מעולה בבעיה הנפשית של הנעליים שיש לי.... (אם פגעתי אישית במישהו שחולה במחלת הנעליים אז סליחה :) ). לילה טוב לכולנו... יום שישי מאושר :) לירן ``לילה לבן``

מחורפנת

New member
ההשוואה שגויה מיסודה!!!

אנשים עוברים דברים בחיים שמכוונים אותם להיות מי שהם ... אתה מסכים איתי שאתה לא יכול להשוות את זה לקניית נעליים ..זו מטאפורה כל כך לא מתאימה . הכל תלוי הרי בילדות , בתהליכים שלמים שהנפש , המוח והגוף עובדים . וכמובן גם החברה שסובבת את האדם . אתה יודע מה ... אני אולי לא יכולה לענות על השאלה שלך נכון ...או אמיתי לגמרי כי אני לא חד מינית לגמרי בצורה ששוללת את הצד השני ...

liran2000

New member
אז נסכם, בצורה קצרה יותר... :)

כל אחד עושה מה שבא לו ואיך שבא לו... (או לה..).. רק החוק מגביל אותנו מלעשות חלק מהדברים.... נכון?

mendyh

New member
atraction

למה דחייה מגברים? משיכה לנשים! כי ככה. נקודה. רות. סוף. ;-)

liran2000

New member
רות קיבלתי.. :)...

אין תלונות.. (האמת להיפך.. אבל נעזוב את הזרמים התת-מוחיים שלי לעצמי) ;-) האמת עניין אותי לדעת מאיפה זה בא ... אבל אני רואה שזה אגוז קשה... :).. המשך חיים קטנים ונעימים לכולנו... לירן ``לילה לבן``

למעלה