דו"שים :
DR350 יכול להתאים לנסיעה כזו, לגבי נסיעות ארוכות הדעות לא ממש חלוקות אבל, יש שטוענים שהוא מפצח אגוזים... לא בטוח, תנסה. לשטח.. לרמה שלך (מתחיל) הוא מתאים ביותר, גם לבולדרים(לא תעופף מעליהם) יכול להיות סבב (מנסיון) והוא עושה יותר ממה שכנראה נדמה לך (או שלא). אחלה כלי להתחיל איתו. וגם הרבה מקום לשיפורים. XT500 לכביש מצויין לנסיעות ארוכות אחלה (היה לי), לשטח ? לשבילים מהירים, הוא כבד. לא הייתי לוקח אותו לבולדרים וקטעים טכנים קשים (היום כן, ואם הוא לא שלי). כבד ! KTM400EGS סביר מינוס לנסיעות ארוכות (ממש מנסיון-אני מקבל ניחומים במפגשים בת"א), לעיר טוב (כמו שציינתי), לשטח פנטסטי, הרבה כח זמין, ישיבה טובה, משקל (יחסית) נמוך, מיכל דלק 11-12 ליטר, מושב רחב (יחסית) רוטט המון, תנוחת רכיבה טובה גם בעמידה. אבל לא הייתי ממליץ למתחיל למרות שאני לא פוסל בכלל. SC תוריד מהרשימה מהר מאוד, לא למתחילים ולא לכביש. XT350 אנמי, חלש, יכול להתאים לנסיעות כאלה בכביש, יכול גם בשטח, משקל יחסית נמוך, ישיבה נוחה, התניידות בעיר סבירה פלוס, לשטח יכול לעשות הכל אבל שוב, חסר כח. XR250, חלש מידי לשתי הקטגוריות, אבל מנסיון סימפטי לאללה וכיף לרכוב עליו. KLX/KLR אותו כנ"ל כשל-KLR נחיתות מוכחת בשטח ולכביש סבירעד סביל, ה-KLX יותר נורמלי בשטח, שוב... חסר כח, לא כיף על הכביש ! שאלות נוספות ? בכיף ! לשירותך אתה מוגבל ברשיון עד 500, נכון ?!