דור עצלן

דור עצלן

שעת התחלה: הספקת לאכול קרמבו השנה? איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו? מה היית משנה בקרמבו? מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? בא לך קרמבו עכשיו? מהיכן אתם? מה גילכם? מה מינכם? אוהבים את החיים? יש חבר\\ה? איפה אוהבים לבלות? ניסיתם סיגריות? במה עוסקים? מה מחמיא לכם? מתי התאהבתם לראשונה? האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? מהו מצבכם הבריאותי? מה התאריך לידה המדוייק שלך? אז מה, מה אתה עושה עכשיו? שומע מוזיקה? איזה שיר? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? הולכים עם צעיפים? וכובעים? כפפות? מה עדיף, חורף או קיץ? אוהב שוקולד? עבדת פעם? מה המקצוע הכי שנוא עלייך? מה המקצוע הכי אוהב עלייך? באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? ובחופשים ארוכים? איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? וזמר\\זמרת\\להקה? מאמין באלוהים? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ועל בנים עם שיער ארוך? זה או זה- קר או קפוא? יום או לילה? ירח או כוכבים? דשא או אדמה? תל אביב או ירושלים? מסעדה איטלקית או מזרחית? וואלה או ynet ? מתמטיקה או אזרחות? קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22? YES או HOT? גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אופניים או סקייטבורד? מחשב או DVD? הספקת כבר..- להיות בגשם? לשתות שוקו? להתקלח? לחפוף? לצחצח שיניים? לשלוח SMS? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לגמגם? לחרבן? ללכת מכות? לחבק? מתי בפעם האחרונה- התנשקת: חיבקו אותך: הכאבת למישהו: שלחת סמס: התקשרו אליך: טיילת בגשם: אכלת במבה: בכית: צחקת: צחקו ממשהו שאמרת: שעת סיום:

Innocence Lost

New member
יש בשאלון הזה חלק מטומטם ולא מובן~!

שעת התחלה:16:47 הספקת לאכול קרמבו השנה?ברור איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו?הקרם מה היית משנה בקרמבו?כלום מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? לא יודעת מתישהוא בא לך קרמבו עכשיו?כן מהיכן אתם?טבריה מה גילכם?17 וחצי מה מינכם?נ אוהבים את החיים?לפעמים יש חבר\\ה?לא איפה אוהבים לבלות?בבית [חה] ניסיתם סיגריות?כן במה עוסקים?בללמוד מה מחמיא לכם?כלום בעיקר מתי התאהבתם לראשונה?לפני שנה וקצת? האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?פולין מהו מצבכם הבריאותי?אחלה מה התאריך לידה המדוייק שלך?8.5.89 אז מה, מה אתה עושה עכשיו?מתכתבת שומע מוזיקה?לא איזה שיר?לא תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?היום בצהריים עם מי?קרן איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי?תלוי למי לרוב חלק הולכים עם צעיפים?לפעמים וכובעים?לפעמים כפפות?לפעמים מה עדיף, חורף או קיץ?לא יודעת אוהב שוקולד?מאוד עבדת פעם?כן מה המקצוע הכי שנוא עלייך?אזרחות מה המקצוע הכי אוהב עלייך?מקצועות מגמה בעיקר באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת?9-10 ובחופשים ארוכים?צהריים כי בדר"כ אני ישנה בבוקר איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה?רוק כזה, אני יודעת;[ וזמר\\זמרת\\להקה?אביב מאמין באלוהים?לפעמים מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ שזה לא מחמיא להן ורוצח להן את הנשיות ועל בנים עם שיער ארוך?לרוב זה נחמד אבל תלוי כמה וכמה זה מתאים לבנאדם זה או זה- קר או קפוא?קר יום או לילה?לילה? ירח או כוכבים?לאיודעת שניהם? דשא או אדמה?נראה לי דשא תל אביב או ירושלים?ת"א מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית וואלה או ynet ?וואלה? מתמטיקה או אזרחות?מת'??? קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת? ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?לא יודעת כל אחד והפאקים שלו גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?לאיודעת אולסטאר גבוהות או חצי?חצי!!!!!!!111111111 אולסטאר מקושקשות או חלקות?תלוי אילו קישקושים, לרוב חלקות אופניים או סקייטבורד?מאיפה לי מחשב או DVD?מחשב הספקת כבר..- להיות בגשם?כן לשתות שוקו?כן להתקלח?כן לחפוף?כן לצחצח שיניים?כן לשלוח SMS?כן להיפגש עם חברים?כן לצאת לטייל?כן לעשות כלים?כן לתלות כביסה?כן לנמנם?כן לגמגם?כן לחרבן? כן ללכת מכות?כן לחבק?כן השאלות הללו היו בכלליות או להיום?^ כי היום לא נראה לי שהספקתי כלום מפה מתי בפעם האחרונה- התנשקת:לפני שבוע וחצי בערך חיבקו אותך:לא יודעת אתמול היום הכאבת למישהו:לא יודעת שלחת סמס:היום התקשרו אליך:היום טיילת בגשם:לא יודעת אכלת במבה:לא יודעת בכית:לא יודעת צחקת:היום? צחקו ממשהו שאמרת:היום? שעת סיום:16:57

The Damned

New member
האצבעות שלי קפואות וכואב לי הרחם

שעת התחלה: 16:49 הספקת לאכול קרמבו השנה? טרם איזה חלק את הכי אוהבת בקרמבו? הביסקוויט! מה היית משנה בקרמבו? את הציפוי שוקולד הדקיק המעפן מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? לא יודעת, אולי שנה שעברה? לפני שנתיים? בא לך קרמבו עכשיו? לא ממש מהיכן את? איזור השרון[?] מה גילך? 17 שנה מה מינכם? נקבה אוהבים את החיים? לא ממש יש חבר/ה? לא ;[ איפה אוהבים לבלות? בתי קפה, שעורי קולנוע ניסיתם סיגריות? פויה במה עוסקים? תלמידת תיכון מה מחמיא לכם? אנשים שאוהבים אותי ואומרים לי דברים שהם אוהבים בי[?] מתי התאהבתם לראשונה? גיל 14 האם ביקרתם בחו"ל ואיפה? טורקיה ספרד צרפת ספרד סקוטלנד ספרד אנגליה מהו מצבכם הבריאותי? רעבה מה התאריך לידה המדוייק שלך? 1.9.89, ב' באלול תשמ"ט, עשר וחצי בערב אז מה, מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ומדברת עם ניצן וספיר שומע מוזיקה? כרגע לא איזה שיר?
תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אתמול עם מי? אבא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? תלוי על מי, בגדול - חלק הולכים עם צעיפים? לא וכובעים? לא כפפות? קניתי ועוד לא יצא לי לשים ;[ מה עדיף, חורף או קיץ? קיץ קיץ ושוב קיץ אוהב שוקולד? ברור עבדת פעם? בייביסיטינג נחשב ;[ מה המקצוע הכי שנוא עלייך? אי פעם? פיזיקה מה המקצוע הכי אוהב עלייך? הסטוריה ולשון
עם שניהם סיימתי לצערי באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? לא קבוע בכלל בכלל ובחופשים ארוכים? כנ"ל איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק? וזמר\זמרת\להקה? לא יודעת, אולי ירמי קפלן מאמין באלוהים? לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ? שכל אחד יעשה מה שבא לו, יש כאלה שיפה להן ויש כאלה שממש לא ועל בנים עם שיער ארוך? כנ"ל, ואני אוהבת את זה:< זה בד"כ יפה מאוד זה או זה- קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? הממ תלוי... נראה לי אדמה תל אביב או ירושלים? איכס על שניהם, בייחוד עכשיו. אבל נגיד שת"א מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית וואלה או ynet? לא קוראת חדשות (אבל וואלה מצחיקים עם היעני טעויות שלהם) מתמטיקה או אזרחות? איכס על שניהם ;[ אבל נגיד שאזרחות כי זה עוד תורם לי במשהו קשת או רשת [בערוץ 2]? לא רואה טלוויזיה ערוץ 10 או 22? ^ YES או HOT? נגיד שיס כי זה מה שיש בבית ;[ גופיה או סווצ'ר? תלוי אם חם או קר ;[ אבל סווטשירט יותר כיף ונעים קרבי או ג'ובניק? 21 אולסטאר גבוהות או חצי? לא נועלת אולסטאר (אבל הגבוהות יותר יפות נראהלי) אולסטאר מקושקשות או חלקות? לא יודעת;[ מקושקשות, תגוונו אופניים או סקייטבורד? לא יודעת לרכב על אף אחד מהם. אופניים יותר שימושי, סקייטבורד יותר יפה (ומסוכן) מחשב או DVD? לא יודעת מה הקשר;[ אבל אם לראות סרטים אז בDVD הספקת כבר..- להיות בגשם? כן איכס לשתות שוקו? ברור (לא חם אבל) להתקלח? היום? עוד לא לחפוף? עוד לא התקלחתי לצחצח שיניים? בבוקר לשלוח SMS? לניצן, לפני כמה דקות, כי היא התנתקה בזמן ששלחתי לה משהו להיפגש עם חברים? איףף איפה לצאת לטייל? איפה, לא לעשות כלים? יש מדיח ואבא מכניס אליו כלים לתלות כביסה? יש מייבש ולא עשיתי כביסה היום לנמנם? לפני שקמתי [?] לגמגם? לא
לחרבן? מה נהיה ללכת מכות? לא, אני ילדה עדינה לחבק? אףאחד לא חיבק אותי היום :< מתי בפעם האחרונה- התנשקת: חודש ומשהו חיבקו אותך: אתמול הכאבת למישהו: פיזית או נפשית? אין לי מושג שלחת סמס: 16:39 התקשרו אליך: אתמול בצהריים טיילת בגשם: איכס מעולם לא אכלת במבה: לפני יומיים או שלושה בכית: מוקדם יותר טיפטיפה כי ידיד שלי שלח לי קישור לקליפ של אולווייז שלא ראיתי שנים ;[ צחקת: בטח אתמול צחקו ממשהו שאמרת: בטח אתמול שעת סיום: 17:10

../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 16:56 הספקת לאכול קרמבו השנה? כמובן איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו? עוגיה מה היית משנה בקרמבו? לא יודעת.. כלום? מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? ביום הולדת של אחי הקטן נדמה לי. וואי, מזמן בא לך קרמבו עכשיו? לא. אני לא מכורה כמו סיפי! מהיכן אתם? טבריה מה גילכם? 18 מה מינכם? נקבונת אוהבים את החיים? כן, דיי יש חבר\\ה? איפה אוהבים לבלות? בתים של אנשים D; ניסיתם סיגריות? כן במה עוסקים? בלהיות תלמידה מה מחמיא לכם? כשאומרים לי שאני רזה? ;( מתי התאהבתם לראשונה? מזמן? האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? לא מהו מצבכם הבריאותי? בסדר מה התאריך לידה המדוייק שלך? 26.04.1988 אז מה, מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה, מתכתבת במסנג'ר באייסי ובפלא ועונה על שאלון. שומע מוזיקה? אכן איזה שיר? Green Day - She's A Rebel (פעם דימה ניגן לנו את זה, ווי) תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אתמול בלילה עם מי? ידיד שנזכר בי אחרי חודש איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? חלק הכי יפה. הולכים עם צעיפים? לפעמים וכובעים? רק של דימ
כפפות? לא מה עדיף, חורף או קיץ? חורף כמובן אוהב שוקולד? כןןןןןןןןןןן עבדת פעם? כן מה המקצוע הכי שנוא עלייך? מת', אזרחות, ספורט מה המקצוע הכי אוהב עלייך? ציור ורישום, גראפיקה באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? תלוי מתי הלכתי לישון. ובחופשים ארוכים? ^ איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק? וזמר\\זמרת\\להקה? אביב מאמין באלוהים? כן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ? תלוי אילו. יש כאלו שזה מתאים להן ועל בנים עם שיער ארוך? ^ זה או זה- קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא תל אביב או ירושלים? ת"א מסעדה איטלקית או מזרחית? אנאערף וואלה או ynet ? וואינט מתמטיקה או אזרחות? מת' קשת או רשת [בערוץ 2]? למי אכפת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? יס גופיה או סווצ'ר? תלוי קרבי או ג'ובניק? לא אולסטאר גבוהות או חצי?
אולסטאר מקושקשות או חלקות?
אופניים או סקייטבורד? לא אכפת לי מחשב או DVD? מחשב הספקת כבר..- להיות בגשם? כמובן לשתות שוקו? כן להתקלח? כן D: לחפוף? כן לצחצח שיניים? כן לשלוח SMS? כן להיפגש עם חברים? כן לצאת לטייל? כמובן לעשות כלים? כל חיי לתלות כביסה? מזמן לנמנם? כן לגמגם? לא? לחרבן? O: ללכת מכות? חלילה לחבק? כמובן מתי בפעם האחרונה- התנשקת: אתמול חיבקו אותך: אתמול הכאבת למישהו: אתמול
שלחת סמס: לפני מספר דקות התקשרו אליך: בצהריים טיילת בגשם: לפני שלושה שבועות, משהו כזה אכלת במבה: לפני שעתיים בכית: מזמן צחקת: אתמול D: צחקו ממשהו שאמרת: אתמול. דימה כל הזמן צוחק עליי בסתר ;( שעת סיום: 17:28

מושו 21

New member
אתם לא מבינים ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif

עד כמה אני בשוק
צירוף מקרים מטורף !!! הרגע - אבל ממש לפני דקה וחצי - לפני שנכנסתי - סיימתי לאכול קרמבו קפוא - יאמייייייייייייייייייי אז ככה שעת התחלה: 17:25 הספקת לאכול קרמבו השנה? : האחרון כמו שאמרתי לפני דקה וחצי איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו? : הביסקוויט כמובן כמובן כמובן מה היית משנה בקרמבו? : הייתי עושה קרמבו עגול שכולו מסביב ביסקוויט ובפנים שוקולד והדבר הקצף הזה שבתוך הקרמבו מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? : עכשיו :] בא לך קרמבו עכשיו? : עוד מעט נלך לקחת עוד אחד מהיכן אתם? : באר שבע מה גילכם? 21 ושלושה חודשים או משהו כזה מה מינכם? : דו :] אוהבים את החיים? : אין דבר בעולם שאוהב יותר מאת החיים יש חבר\\ה? : חברים יש מלא - חברה יש רק אחת איפה אוהבים לבלות? -באולינג - קונים מנוי ב-80 ש"ח לבנאדם ומקבלים 250 ש"ח לבזבוזים - שותים ואוכלים עד שמתים - ומשחקים באולינג - זה די רגיל ניסיתם סיגריות? : לא מנסה ולא מעשן במה עוסקים? : רוצים את כל השם של התפקיד בצבא ??? אז ככה - עוזר ראש מדור תכנון אופרטיבי של מרכז הובלה ... בקיצור ע. רמ"ד תכנון מה מחמיא לכם? : שאומרים שיש לי עור רך כמו טוסיק של תינוק
מתי התאהבתם לראשונה? : גיל 14 משהו כזה האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? : גרמניה - היה אלוף מהו מצבכם הבריאותי? : בסדר ואצלך ? מה התאריך לידה המדוייק שלך? : 29-08-85 בשעה 02:32 בלילה אז מה, מה אתה עושה עכשיו? : חוץ מלכתוב ? שומע מוזיקה? - שומע שומע ... איזה שיר? - ג'סטין החדש תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? : לפני דקה עם מי? : החברה איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? : חלק
הולכים עם צעיפים? : לא זה מגרד ! וכובעים? : גם מגרד ! כפפות? : רק כשממש ממש קר מה עדיף, חורף או קיץ? : חורף ! כמובן כמובן כמובן אוהב שוקולד? : חולה על שוקולד עבדת פעם? : חחח ברור מה המקצוע הכי שנוא עלייך? : שנאתי שיעורי ערבית פעם מה המקצוע הכי אוהב עלייך? : ספורט כמובן כמובן כמובן באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? : ממוצע 15:00 משהו כזה - היום קמתי ב- 15:30 ובחופשים ארוכים? : אין חופשים בצבא
איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? : האוסים וזמר\\זמרת\\להקה? - אוונסנס מאמין באלוהים? : כן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ועל בנים עם שיער ארוך? : מעדיף לא לחשוב ... זה או זה- קר או קפוא? קר יום או לילה? : לילה ירח או כוכבים? : כוכבים דשא או אדמה?: דשא תל אביב או ירושלים? : ת"א !!! מסעדה איטלקית או מזרחית? : לא ולא וואלה או ynet ? : גם לא וגם לא מתמטיקה או אזרחות? : מתמטיקה קשת או רשת [בערוץ 2]? : לא מבדיל ערוץ 10 או 22? : 22 YES או HOT? : גם וגם - אם אפשר ביחד הכי טוב גופיה או סווצ'ר? : גופיה קרבי או ג'ובניק? תומך לחימה אולסטאר גבוהות או חצי? : חצי מקושקשות או חלקות? : מקושקשת אופניים או סקייטבורד? : לא ולא - מתישהו יספר לכם על התאונה שהייתה לי עם אופניים מחשב או DVD? : מחשב
הספקת כבר..- להיות בגשם? - נרטבתי עד שד עצמותיי כמו שאומרים לשתות שוקו? : תאמת לא
להתקלח? יצאתי מהמקלחת לפני חצי שעה לחפוף? : חפפתי בטח לצחצח שיניים? : גם לשלוח SMS? : לא - אין למי להיפגש עם חברים? : אתמול לצאת לטייל? : לא מטייל זה לא בריא
לעשות כלים? - בצהריים עזרתי לאמא לתלות כביסה? - מייבש כביסה ... לנמנם? : רציתי אבל לא לגמגם? : מ מה מה ?? לחרבן? : אמממ ... לא זוכר ללכת מכות? : לא הלכתי מכות כבר ארבע שנים לחבק? : רוצה אבל לא היה את מי מתי בפעם האחרונה- התנשקת: לא זוכר ממש - לא לפני הרבה זמן חיבקו אותך: גם לא לפני הרבה זמן הכאבת למישהו: לא מכאיב לאנשים שלחת סמס: אתמול בלילה התקשרו אליך: עכשיו הטלפון מצלצל - אולי זה לי ? טיילת בגשם: לא תחביב שלי לטייל בגשם אכלת במבה: שלשום בכית: לא זוכר ממש מזמן צחקת: אתמול בלילה צחקו ממשהו שאמרת: אתמול בלילה שעת סיום: 17:40

little WhiSper

New member
אוףןםכוגםחלבסצסשיט.

שעת התחלה:17:49 הספקת לאכול קרמבו השנה? אכן
איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו?קצפת מה היית משנה בקרמבו?אולי שוקולד יותר עבה מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה?לוזכרת בא לך קרמבו עכשיו?כן
מהיכן אתם?לאדעת מה גילכם?עוד חודשיים 18 מה מינכם? נקבה אוהבים את החיים? לאדעת... יש חבר\\ה?לא איפה אוהבים לבלות? ניסיתם סיגריות?כע במה עוסקים?תלמידת תיכון. מה מחמיא לכם? מתי התאהבתם לראשונה? האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?פולין מהו מצבכם הבריאותי? מצוננת
מה התאריך לידה המדוייק שלך?20.1.89 אז מה, מה אתה עושה עכשיו?רואה טלויזיה... שומע מוזיקה?עכשיו? לא איזה שיר? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? האמת שמקודם עם מי? דודשלי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? תלוי למי הולכים עם צעיפים?לפעמים וכובעים?פעם ב כפפות? לא מה עדיף, חורף או קיץ? חורף אוהב שוקולד?כן עבדת פעם?כן מה המקצוע הכי שנוא עלייך? מתמטיקה מה המקצוע הכי אוהב עלייך?ספרות באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? 12 ובחופשים ארוכים?גם איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה?רוק וזמר\\זמרת\\להקה?היהודים אביבגפן עברילידר אוונסנס סינרגיה ועוד.. מאמין באלוהים?לאדעת מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ לבריאות ועל בנים עם שיער ארוך?
זה או זה- קר או קפוא?קר יום או לילה?אחרי צהריים ירח או כוכבים?גם וגם דשא או אדמה? אדמה תל אביב או ירושלים?תל אביב מסעדה איטלקית או מזרחית? וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?אזרחות קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוט ונמלטים גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?מקוקשות אופניים או סקייטבורד?גם וגם מחשב או DVD?מחשב הספקת כבר..- להיות בגשם?כן
לשתות שוקו?כן להתקלח?כן לחפוף?כן לצחצח שיניים?כן לשלוח SMS?לא להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לגמגם? לחרבן? כן! ללכת מכות? לחבק? מתי בפעם האחרונה- התנשקת: חיבקו אותך: הכאבת למישהו: שלחת סמס: התקשרו אליך:מקודם טיילת בגשם: אכלת במבה: בכית:אתמול צחקת:אתמול צחקו ממשהו שאמרת:אתמול שעת סיום:17:55

R e A

New member
סוף של שבוע גרוע

שעת התחלה: 18:16 הספקת לאכול קרמבו השנה? כן. הרבה! איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו? את השוקולד מה היית משנה בקרמבו? שיהיה אפשר לקלף את השוקולד ולהשאיר את הקצפת מושלמת|: מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? היום בבוקר בא לך קרמבו עכשיו? כן מהיכן אתם? גן יבנה מה גילכם? 17 וחצי מה מינכם? זכר אוהבים את החיים? לפעמים יש חבר\\ה? לא איפה אוהבים לבלות? בים/אצל חברים ניסיתם סיגריות? כן. ממש קצת וזה איכסה. במה עוסקים? בללמוד מה מחמיא לכם? לא יודע:X מתי התאהבתם לראשונה? מתישהו ביסודי אני משער האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? בפולין מהו מצבכם הבריאותי? הכל טוב מה התאריך לידה המדוייק שלך? 12.3.89? אז מה, מה אתה עושה עכשיו? מקליד שומע מוזיקה? כן איזה שיר? מומי לוי וקאשי - צלול תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לפני רבע שעה עם מי? איתי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? תלוי למי הולכים עם צעיפים? לפעמים וכובעים? לא כפפות? לא מה עדיף, חורף או קיץ? חורף אוהב שוקולד? כן עבדת פעם? כן מה המקצוע הכי שנוא עלייך? מת' מה המקצוע הכי אוהב עלייך? ממ ספורט? עיתונאות! באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? 1-3 ככה ובחופשים ארוכים? גם ככה נראלי איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? שחור וזמר\\זמרת\\להקה? ממ אין לי משהו קבוע מאמין באלוהים? לא ממש מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ? אתמול ראיתי ונדטה והגעתי למסקנה. אי אפשר להבדיל בין בנות עם שיער קצוץ. הן נראות אותו דבר. אה וגם שנטלי פורטמן וקיירה נייטלי נראות אותו דבר. ועל בנים עם שיער ארוך? זה נחמד מה זה או זה- קר או קפוא? קפוא יום או לילה? יום ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? מה זה השאלות הדפוקות האלה?? דשא. תל אביב או ירושלים? ת"א מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית וואלה או ynet ? YNET מתמטיקה או אזרחות? אזרחות! קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? YES גופיה או סווצ'ר? סווצ'רט קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? אנערף? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אנערף? אופניים או סקייטבורד? סקייט מחשב או DVD? מחשב הספקת כבר..- להיות בגשם? כן לשתות שוקו? אתמול בלילה
להתקלח? כן לחפוף? כן לצחצח שיניים? כן לשלוח SMS? כן להיפגש עם חברים? כן לצאת לטייל? כן? לעשות כלים? כן לתלות כביסה? כן לנמנם? כן לגמגם? כן לחרבן? כן ללכת מכות? כן לחבק? כן מתי בפעם האחרונה- התנשקת: כמה שבועות ממ חיבקו אותך: אתמול הכאבת למישהו: אתמול שלחת סמס: ממ או אתמול או היום לא זוכר התקשרו אליך: לפני חצי שעה טיילת בגשם: לפני כמה ימים אכלת במבה: אתמול בכית: לא זוכר..לא יותר מדי זמן צחקת: היום צחקו ממשהו שאמרת: אני משער שאתמול [מה אני אעשה שאני כל היום לבד בבית?!?!?!???!?!?] שעת סיום: 18:26

אוהו

שעת התחלה: 16:16 הספקת לאכול קרמבו השנה? לא איזה חלק את\\ה הכי אוהב\\ת בקרמבו? לאוהבת מה היית משנה בקרמבו? מתי אכלת קרמבו בפעם האחרונה? בא לך קרמבו עכשיו? לא מהיכן אתם? פ"ת מה גילכם? 16.5 מה מינכם? כוס אוהבים את החיים? הם סבבה בסהכ יש חבר\\ה? לא איפה אוהבים לבלות? ת"א ניסיתם סיגריות? כן במה עוסקים? מלצרית ותלמידה מה מחמיא לכם? גופיות צמודות וג'ינסים מתי התאהבתם לראשונה? לפני שנה האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? ניו יורק, לוס אנג'לס, הולנד, צרפת ועוד הרבה מהו מצבכם הבריאותי? אני משתעלת המון ועם נזלת אבל לאנרא מה התאריך לידה המדוייק שלך? 22.06.1990 אז מה, מה אתה עושה עכשיו? מדברת בטלפון שומע מוזיקה? כן איזה שיר? lupe fiasco - daydreamin תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עכשיו עם מי? ירדן אחכ מיטל אחכ דורין ועכשיו אמא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? חלק הולכים עם צעיפים? כן וכובעים? כן כפפות? כן מה עדיף, חורף או קיץ? באמצע, אביב אוהב שוקולד? לא עבדת פעם? כן מה המקצוע הכי שנוא עלייך? וואו, הכל מה המקצוע הכי אוהב עלייך? היסטוריה, פסיכולוגיהסוציולוגיה, ספרות באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? 2 בצהריים ובחופשים ארוכים? כנל איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? הכל וזמר\\זמרת\\להקה? רדיוהד, דאת' קאב, אואזיס, נאדה סארף, ברייט אייז. עודמלא מאמין באלוהים? לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ? זה יכול להיות ממש פצצה למי שמתאים ועל בנים עם שיער ארוך? פצצה זה או זה- קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא תל אביב או ירושלים? תלאביב מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית וואלה או ynet ? ואלה מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה קשת או רשת [בערוץ 2]? רשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט גופיה או סווצ'ר? גופיה קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב הספקת כבר..- להיות בגשם? כן לשתות שוקו? כן להתקלח? כן לחפוף? כן לצחצח שיניים? כן לשלוח SMS? לא להיפגש עם חברים? כן לצאת לטייל? כן לעשות כלים? לא לתלות כביסה? לא לנמנם? לא לגמגם? לא לחרבן? לא ללכת מכות? לא לחבק? כן מתי בפעם האחרונה- התנשקת: דיי מזמן, שבועיים חיבקו אותך: היום הכאבת למישהו: היום שלחת סמס: אתמול התקשרו אליך: היום טיילת בגשם: בפעם האחרונה שהיה גשם אכלת במבה: מזמן בכית: אתמול צחקת: היום צחקו ממשהו שאמרת: אתמול שעת סיום: 16:23

למעלה