דור חוגי

Cade Foster

New member
דור חוגי

העלה את מאזן הכיבושים שלו ל-13 עם רביעייה, אבל מה שתפס אותי יותר מהכל קרה אחרי השער הראשון (שהיה שער השיוויון): במקום לחגוג הוא לקח את הכדור לקו מחצית המגרש, סתם משהו קטן שמראה על רצון לנצח, משהו די נדיר כשמסתכלים על הקבוצה הבוגרת.

ולאחר מכן תפסה אותי המחשבה הבאה: גוזלן, וייסמן, חוגי. כולם תוצרים של מחלקת הנוער שלנו. לא חבל לבזבז עונה חסרת תכלית כדי שלפחות אחד מהשלישייה הזאת יתקע יתד בקבוצה הבוגרת? לא חבל לבזבז אנרגיות על שחקן שמעדיף שיקצצו לו 10% בהפועל מאשר לבוא אלינו?

נקודה למחשבה.

Hatotah1

New member
יש להם עוד הרבה מה להוכיח

בהחלט שלושתם נראים שחקנים מבטיחים ומוכשרים מאוד, כנראה גם גדולים כבר קצת על ליגת הנוער.

עם זאת, יש להם עדיין הרבה מה להוכיח וכמו שכבר אפשר לראות הבוגרים זה סיפור אחר לגמרי, גם גוזלן וגם וויסמן מקבלים הזדמנויות ורואים שזה לא הולך קל בכלל כמו בנוער, בטוח שגם חוגי אם תשים אותו מעכשיו כל שבוע בהרכב לא יביא רביעייה אף פעם העונה.

ולגבי דמארי, בהחלט מסכים שאסור להביא שחקנים בכח (ואגב, אפשר להעריך את דמארי על הנאמנות שלו לקבוצה שלו) ובכל מקרה אל תשווה שחקני נוער מוכשרים לחלוץ מצויין שסתם אם תציץ בנתונים, כבש העונה יותר משני הכובשים המובילים שלנו (תורג'מן וראיוס) ביחד :) קצת עצוב, במיוחד שהוא משחק בקבוצה שכל שבוע מקבלת איזו הנחתה וכאפה חדשה אבל מסרבת להתפרק.

גוזלן, וייסמן וחוגי

ראשית אין על תוצרת בית..
לדעתי מהשלושה גוזלן עדיין טוב ברמה אחת יותר מוייסמן וחוגי. ואני גם לא מבין את התעקשות של בנאדו על וייסמן. גוזלן הוא חלוץ שפיץ קלאסי(אגב, גם חוגי כזה) אחד שיודע ליצור לעצמו הזדמנויות, להתמקם טוב ברחבה ובעל משחק ראש מעולה.
וייסמן בעיניי נראה קצת פרווה. יותר טכני, קצת צנום וקטן. ממש לא גולר(והיו לו הזדמנויות טובות להוכיח אחרת).

ברור שעל הנייר דמארי הרבה יותר טוב מכל השלישייה. אבל אנחנו לא משחקים במנג׳ר, ולא צריך שחקן שלא רוצה להגיע אלינו. אבל אין מה להשוות לדעתי.

למעלה