../images/Emo163.gif
שם חיבה: fifi, אופירי, אופירה.. באמת שאין לי מושג למה, הייתי בטוחה ששמות חיבה נועדו לקיצור השם
שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: פיף, fifi, "נוטשת", "רוע"..
מנגן? על מה? על שלפוחיתו של הכלבלב, הוא כבר שעתיים מתחנן לרדת למטה, ואני מסרבת בתוקף - יש מבחן בהיסטוריה! מ, משתעשעת בגיטרה, ובעברי הרחוק - גם באורגנית.
שיר הדיכאון שלך: רוני סופרסטאר - מיטב הלהיטים.
סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: "חברים", וכעת, כבר לא רואה כ"כ טלוויזיה.
סרט אהוב: יש המון, תחשבו על זה.. כמה בלונד יש בהוליווד? כך מספר הסרטים שאני אוהבת.
לצייר או לכתוב? הו, שאלה נהדרת. לאחרונה, אם לומר את האמת, מצליחה לשלב בין השניים (הכתבה בשיעור היסטוריה, לדוגמא, מלווה בקריקטורה מדוקדקת של המורה, וכמובן, סיכום השיעור.)
מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? אליאור (
) מ.. אבא?
מי האדם הכי חזק נפשית? מ..
שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? ביצת הפתעה של קינדר, כמובן.
שוקולד או וניל? וניל.
ג'יה או נערה בהפרעה? ג'יה, I must say..
מה יותר נורא,החוזה\ג'ורג' וואלס\החיים או משהו כזה? בר, באמת נראה לך שאני אעבור על כל השאלון הזה, תוך הוספת - ' , בכל מקום?! מה יש לך נגד המקש הזה? כולם גרועים, באחד היא בלונדינית (שניים?) אז להם אני סולחת.
בית קפה אהוב? כל אחד שבתפריטו כתוב - "נס קפה", ולא שמות מצועצעים אחרים (האם טעמתם מוקצ'ילדה על בסיס חלב? - גם אני לא - לא הצלחתי לומר זאת למלצרית)
(כמה שאלות לתסביך האי הבודד) *חייבת לציין, כי בתחילה, בשביל להוסיף את עניין ה-"הדגש", התחלתי מלמטה למעלה, ולא הבנתי מה פשר שאלות כמו - "5 פריטים". מ.. "5 פריטים - שמה?"
מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? את ההולך על ארבע, כי הוא כל הזמן טוען שאני לא מוציאה אותו לטיולים ארוכים, ואת חברתי הקולנית והצעקנית, כי אין מצב שאני זו שזועקת למסוק שינחת.
איזה ספר? *לרגע שכחתי מה הנושא, והתכוונתי לשאול - "איזה ספר - מה?"* גארפילד, כמובן.
5 פריטים? mp4, סוללה, סוללה, סוללה, סוללה
מ, mp4, עט, מחברת, מסטיק, ועכבר (נעשה בכאילו
)
השלם את המשפט: "אלוהים _____" "אדירים"?..
אכלתם פעם חמציצים? כן! כן! כן! מאז שאבא שלי גילה לי את הדבר החמצמץ הזה, כשהייתי בגן חובה, כל סוף חורף-תחילת אביב (אני טועה בעונות?), ואני וחבריי לכת החמציצים יוצאים בריצה קלה אל עבר הגן הקרוב, ו.. מסתכלים, כי מי יודע איזה כלב עבר שם.
שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) ימנית, אך הייתה תקופה (כאשר גבס אחז את ידי - לא בר, זו לא המחשה של התמונה במסנג'ר, זה קרה בטעות, לא הייתי כזאת פושעת בילדותי) בה הייתי שמאלית.
מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע?: לאחר טקס קבלת תעודות זהות - "שמעתן ש- ___ (מורה בבית הספר, לא מתה עלינו) בכתה?" "את רצינית? היא עד כדי כך לא רוצה אותנו בחברה הישראלית?"
גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? היי, יש עלי שאלה
בר, למה יש עלי שאלה?
הו, רגע, אמרת לי שיש עלי שאלה. מ, אז, בתור מכרה ותיקה של אופיר (בחורה נחמדה לאללה..[תודי שזה יותר טוב מ-"אחלה"]), אני חושבת שהיא מספיק אחראית לדעת, שרק קפה יציל אותה מאימת הבוקר (!)
מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? סליחה? תספורת? אני שמעתי תספורת? מישהו סיפר את רעמת הבלונד שהייתה על הילד? שם וכתובת! הוא כבר ישמע ממני.
נכון ניר הוא האח הכי חמוד? בטח! (איפה הקפה שלי, ניר?)
איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? מ.. לא יודעת.. תנו לי לחשוב רגע. הו. הנה, רעיון, נומי! (<- תוסיפי בדמיון מה שמתחשק לך
) ערב מהנה שיהיה לכם, אני פה, עם בלפור, והרצל, משוחחים על כוס קפה, דנים ברומו של עולם. ("אז מי ניצח אצל אורי גלר?")