דור המשך

punky brewster

New member
שאלון חברתי

נומי שרשרתי לפה כי שילו כזאת מהמממממת (וגם בגלל שהשרשור החברתי פשוט ענקי) שם חיבה: שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: מנגן? על מה? שיר הדיכאון שלך: סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: סרט אהוב: לצייר או לכתוב? מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? מי האדם הכי חזק נפשית? שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? שוקולד או וניל? גיה או נערה בהפרעה? מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? בית קפה אהוב? (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? איזה ספר? 5 פריטים? השלם את המשפט: "אלוהים _____" אכלתם פעם חמציצים? שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע? גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? נכון ניר הוא האח הכי חמוד? איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי?

West Doll

New member
עונה../images/Emo199.gif

שם חיבה:
חן, אין לי כוח לשמות חיבה כרגע
שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך:
מנגן? על מה?
על חליל.
שיר הדיכאון שלך:
שירים של נינט.
סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:
האו.סי, נמלטים, מגרש ביתי ועוד...
סרט אהוב:
"עיר החטאים" וכל סרט אחר עם הרבה אלימות
לצייר או לכתוב?
לקשקש.
מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים?
אני..דהה
מי האדם הכי חזק נפשית?
אנערף..
שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו?
עזבו אותי, אין לי עצבים. |הדשג|
שוקולד או וניל? שוקולד.
גיה או נערה בהפרעה?
נערה בהפרעה.
מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה?
החיים או משהו כזה.
בית קפה אהוב?
ארומה. אין לי כוח לחשוב. (כמה שאלות לתסביך האי הבודד)
מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד?
את ענברוש שלי
איזה ספר?
"מבצר דיגיטלי"- דן בראון.
5 פריטים?
אמ.פי, בטריות לאמ.פי, מחשב נייד, פלאפון ואת האקדח של גיסי
השלם את המשפט: "אלוהים _____"
ישתבח שמו.
אכלתם פעם חמציצים?
אכלתי מה?
שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם)
ימנית.
מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע?
לא היה שומדבר מצחיק השבוע.
גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה?
לא, זה טוב.
מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן?
בשבילי הוא תמיד יהיה הכוסון מספר 1
נכון ניר הוא האח הכי חמוד?
בא-רור.
איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי?
נוֹמי

West Doll

New member
האאא אומייגאד, טעיתי במשהו../images/Emo122.gif

מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? החיים או משהו כזה
לא שמתי לב שזה מה יותא נורא אז כמובן שג'ורג' וולאס.. זה היחיד שלא ראיתי וזה נראה משעמם מוות

EinavBIUS

New member
../images/Emo26.gif

שם חיבה: אני לא נופלת שוב בפח הזה... שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: עז?
מנגן? על מה? נופ. פעם ניגנתי אבל נו מור... שיר הדיכאון שלך: חח יש הרבה. לאחרונה זה "עיניים זרות" ו"מבול" משום מה... סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: האוס! סרט אהוב: "נערה בהפרעה" לצייר או לכתוב? לכתוב. מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? אליאור חח מי האדם הכי חזק נפשית? אמא שלי... שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? אדבר איתך, ענבר
שוקולד או וניל? שוקולד. גיה או נערה בהפרעה? נערה בהפרעה. מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? החוזה
בית קפה אהוב? לא מכירה כ"כ בתי קפה... ארומה? (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? אממ.. הכלב שלי נחשב בנאדם? איזה ספר? קשה לי להחליט. 5 פריטים? זה תלוי אם יהיה שם חשמל או לא. השלם את המשפט: "אלוהים _____" יעזור. אכלתם פעם חמציצים? לא. לא מבינה מה המשיכה הגדולה לזה... שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) ימני. מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע? זוכרת את השיחה שלנו הערב? אז זה. גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? יאפ
מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? לדעתי הוא חמוד בכל מצב. נכון ניר הוא האח הכי חמוד? אממ.. כן(?) איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? נומי *מרימה גבה*

עכשיו שמתי לב לשאלה האחרונה../images/Emo6.gifועונה

שם חיבה: נוֹמי? שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: ממ נומ, נומע וכאלה מנגן? על מה? כבר לא... בזמנו היה חליל ואורגנית וכו'
שיר הדיכאון שלך: ממ יש הרבה חחחח אה ממ asleep של הsmiths סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: יש כמה, אבל נצטרף לעינב ב"האוס"
אח, יו לורי סרט אהוב: נגיד גם "נערה בהפרעה" ... יש הרבה לצייר או לכתוב? שניהם
מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? מכירה אישית? אחד האקסים או אליאור חחח מי האדם הכי חזק נפשית? וואו ממממ זה דורש מחשבה... אני אגיד שאבא שלי שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? אראה סדרות בטלויזיה\אקרא הארי פוטר
שוקולד או וניל? שוקולד
גיה או נערה בהפרעה? קשה... שיהיה "נערה בהפרעה" מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? אני לא יודעת... אני אבחר ב"ג'ורג' וואלאס" בית קפה אהוב? מממ
מקס ברנר ו... טוב זהו בינתיים (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? לא יודעת אם אני יכולה אחד... איזה ספר? כנ"ל?
המפפ... אולי הארי פוטר? זה תמיד מעניין וזה קצת בריחה... כל עוד אני לא מתחילה לחשוב שאני מסוגלת לעשות קסמים זה בסדר
5 פריטים? כמו עינב, זה תלוי אם אפשר משהו חשמלי או לא... השלם את המשפט: "אלוהים _____" גדול ?
סתם ,אממ, אלוהים מוגדר אחרת ע"י אנשים שונים
אכלתם פעם חמציצים? כן שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) ימני מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע? לא יודעת, אבל הכלב שלי עושה כל כך הרבה דברים מצחיקים
אה, ושאלה אחת שמישהו שאל אותי לגבי "החטא ועונשו" גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? ממ רצוי
מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? הוא באמת תמיד חמוד
נכון ניר הוא האח הכי חמוד? ניר חמוד ומוכשר
איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? נוֹמי

punky brewster

New member
דניאל הבן איננו אז...

אנחנו לא נגלה חוצמזה אני תמיד קראתי את זה כ- נו מי ולא נ ו מי למרות שחן הייתה צורחת על נ ו מיייייייייי אני בשלי

Daniels Vision

New member
הלו הלו ../images/Emo196.gif

מי אמר שאני לא פה..חח אז ככה, קצת סדר.
נוּמי שלייי : ) אני זוכר מה קרה לאחרון שניסה לקחת לי את השם

punky brewster

New member
טוב קדימה

שם חיבה: יש לי הרבה שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: בר מנגן? על מה? גיטרה(אם אפשר לקרוא לזה ניגון) ובעיקר על הראש של אחי והמצפון של אחותי שיר הדיכאון שלך: היא לא אומרת כלום-מטרופולין מותק שלי-גלעד שגב סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: פאנקי ברוסטררררררר סרט אהוב: הנסיכה הקסומה לצייר או לכתוב? בשניהם אני גרועה מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? אחי מי האדם הכי חזק נפשית? נאט שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? זה לא מחזיק מעמד שוקולד או וניל? שוקו גיה או נערה בהפרעה? גיה מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? החיים או איכסה כזה בית קפה אהוב? "קפה נוגה" בהצטלבות של אלנבי\בן יהודה "ברבר" צמוד לבימה ועוד מקום חמוד לא רחוק מחוף הילטון (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד?סיון חברה שלי,כי היא האדם הכי מפגר ומצחיק שאני מכירה איזה ספר? תנ"ך 5 פריטים? גפרורים עמידים במים,רפסודה,אולר,שמיכה ואינטרנט השלם את המשפט: "אלוהים _____" נמצא במפגש אכלתם פעם חמציצים? כן (הייתי ממש קטנה וזה היה מפגש חברתי אבל ברגע שאחי אמר לי שחתולות משתינות על זה הפסקתי) שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) שמאל מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע? אחי עם היציאות שלי "זה לא שיקי מדי" גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? לא מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? עדיף שיגדל כמה שיותר מהר אחרת יקראו לו יבגני נכון ניר הוא האח הכי חמוד? ניר אפרוחחחחחחחחח איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? נו-מי

EinavBIUS

New member
ענבר, השאלה (שאת חיברת) היתה

"שם חיבה שהאנשים מהפורום נותנים לך"- לא "שם חיבה שאתה מכריח אנשים מהפורום לתת לך"

punky brewster

New member
את מתכחשת לרגשותיך בנושא הזה

כולם אוהבים את זה דונט שם חיבה מייייייייייייי

FRIENDSforever

New member
עונה כי משעמם לי../images/Emo105.gif

שם חיבה: מורילולה שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: אין לי.. מנגן? על מה? לא, על כלום שיר הדיכאון שלך: אין לי..... סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! סרט אהוב: מחיר הבגידהההה לצייר או לכתוב? לצייר (כאילו, מגמת גראפיקההה...הלוו) מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? אני..(חח האמת אני חזקה..) אבל...נלך על דוד שלי שהוא ביס"מ... מי האדם הכי חזק נפשית? וואיי.....אין לי מושגגגגג... שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? אלך ליועצת שלי....... שוקולד או וניל? וניל גיה או נערה בהפרעה? נערה בהפרעה....אם כי לא ראיתי את ג'יה מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה? אממממממממממ לא יודעתתתתתתתתתת בית קפה אהוב? קפה ג'ו....אחד הטוביםםםםםםםםם (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? את היועצת שלי (היא צעירה, שלא תחשבוו) ואת איתי...ווו....את סיון!!!! איזה ספר? אוליבר טוויסט 5 פריטים? פלאפון טלוויזיה DVD דיסק של חברים ובד ציור עם צבעים השלם את המשפט: "אלוהים לא קיים" אכלתם פעם חמציצים? בטחחח!!! שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) ימינית... מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע? ידיד שלי אמר על ילדה משפט קורעע "מעניין אם המורים מרגישים שרטוב להם בתחת.........מהליקוקים של ד'" (אני לא אגיד את שמה המלא...חחחח אבל זה היה ככ במקוםםםם היא בדיוק הלכה להכין למורה תה!!!! ואחר"כ היא גם ניקתה תלווח) גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? לא, למהההההה?? מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? חחח חמוד...הוא חתיך, שישאיר אותה ככה נכון ניר הוא האח הכי חמוד? אממממ אני מרגישה חנפנות באוויר???? לא, אח שלי הוא הכי חמודד...
איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? נו-מי

../images/Emo6.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

שם חיבה: יש הרבה
שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: לא יודעת,אין,נדמה לי מנגן
על מה? גיטרההה רולסססס
שיר הדיכאון שלך: "אם תתעמי את סם האהבה" (סתם כי זה השיר היחידי שאני מכירה
סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: אבודים,חברים,בנות גילמור מה?! יש הרבה...
סרט אהוב:נוטינג היל,חופשיות על הבר וואי בא לי לראות טיטאניק...
לצייר או לכתוב
לכתוב
מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים
בן דוד שלי מי האדם הכי חזק נפשית
חברה מאד טובה שלי שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו
אנגן
שוקולד או וניל
שוקולד גיה או נערה בהפרעה
נערה בהפרעה מה יותר נורא,החוזה\גורג וואלס\החיים או משהו כזה
הכל בית קפה אהוב
ארומה(מי אמר גזענים?!) (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? את הכלבה שלי וזהו (חחח איזה שאלה. . . ) איזה ספר
ג'ק וזינה 5 פריטים
גיטרה,מחשב+אינטרנט(ולא מעניין אותי שאי אפשר ובלה בלה),פוך,כרית,אלבום תמונות. השלם את המשפט: "אלוהים __גדול___" אכלתם פעם חמציצים
ברור
שמאלי\ימני
(בידיים לא בדיעות שלכם) ימנית בשתי הדברים המוזכרים מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע
אמ.. לא זוכרת אבל היו הרבה צחוקים בכיתה. גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה
לא הכי שווה בבוקר יאמי מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? מי
נכון ניר הוא האח הכי חמוד? אני חושבת שכן. איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי
לא,לא ולא: נומ

punky brewster

New member
קראתי את גק וזינה

איזה ספר מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הזכרת לי נשכחות

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo163.gif

שם חיבה: fifi, אופירי, אופירה.. באמת שאין לי מושג למה, הייתי בטוחה ששמות חיבה נועדו לקיצור השם
שם חיבה שאנשים מהפורום נותנים לך: פיף, fifi, "נוטשת", "רוע".. מנגן? על מה? על שלפוחיתו של הכלבלב, הוא כבר שעתיים מתחנן לרדת למטה, ואני מסרבת בתוקף - יש מבחן בהיסטוריה! מ, משתעשעת בגיטרה, ובעברי הרחוק - גם באורגנית. שיר הדיכאון שלך: רוני סופרסטאר - מיטב הלהיטים. סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: "חברים", וכעת, כבר לא רואה כ"כ טלוויזיה. סרט אהוב: יש המון, תחשבו על זה.. כמה בלונד יש בהוליווד? כך מספר הסרטים שאני אוהבת. לצייר או לכתוב? הו, שאלה נהדרת. לאחרונה, אם לומר את האמת, מצליחה לשלב בין השניים (הכתבה בשיעור היסטוריה, לדוגמא, מלווה בקריקטורה מדוקדקת של המורה, וכמובן, סיכום השיעור.) מי האדם הכי חזק פיזית שאתם מכירים? אליאור (
) מ.. אבא?
מי האדם הכי חזק נפשית? מ.. שאת\ה בדיכאון, מה תעשי\ה בשביל להפיג אותו? ביצת הפתעה של קינדר, כמובן. שוקולד או וניל? וניל. ג'יה או נערה בהפרעה? ג'יה, I must say.. מה יותר נורא,החוזה\ג'ורג' וואלס\החיים או משהו כזה? בר, באמת נראה לך שאני אעבור על כל השאלון הזה, תוך הוספת - ' , בכל מקום?! מה יש לך נגד המקש הזה? כולם גרועים, באחד היא בלונדינית (שניים?) אז להם אני סולחת. בית קפה אהוב? כל אחד שבתפריטו כתוב - "נס קפה", ולא שמות מצועצעים אחרים (האם טעמתם מוקצ'ילדה על בסיס חלב? - גם אני לא - לא הצלחתי לומר זאת למלצרית) (כמה שאלות לתסביך האי הבודד) *חייבת לציין, כי בתחילה, בשביל להוסיף את עניין ה-"הדגש", התחלתי מלמטה למעלה, ולא הבנתי מה פשר שאלות כמו - "5 פריטים". מ.. "5 פריטים - שמה?" מי (אנשים שאתם מכירים לא מפורסמים) הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? את ההולך על ארבע, כי הוא כל הזמן טוען שאני לא מוציאה אותו לטיולים ארוכים, ואת חברתי הקולנית והצעקנית, כי אין מצב שאני זו שזועקת למסוק שינחת. איזה ספר? *לרגע שכחתי מה הנושא, והתכוונתי לשאול - "איזה ספר - מה?"* גארפילד, כמובן. 5 פריטים? mp4, סוללה, סוללה, סוללה, סוללה
מ, mp4, עט, מחברת, מסטיק, ועכבר (נעשה בכאילו
) השלם את המשפט: "אלוהים _____" "אדירים"?.. אכלתם פעם חמציצים? כן! כן! כן! מאז שאבא שלי גילה לי את הדבר החמצמץ הזה, כשהייתי בגן חובה, כל סוף חורף-תחילת אביב (אני טועה בעונות?), ואני וחבריי לכת החמציצים יוצאים בריצה קלה אל עבר הגן הקרוב, ו.. מסתכלים, כי מי יודע איזה כלב עבר שם. שמאלי\ימני? (בידיים לא בדיעות שלכם) ימנית, אך הייתה תקופה (כאשר גבס אחז את ידי - לא בר, זו לא המחשה של התמונה במסנג'ר, זה קרה בטעות, לא הייתי כזאת פושעת בילדותי) בה הייתי שמאלית. מה הדבר הכי מצחיק ששמעתם השבוע?: לאחר טקס קבלת תעודות זהות - "שמעתן ש- ___ (מורה בבית הספר, לא מתה עלינו) בכתה?" "את רצינית? היא עד כדי כך לא רוצה אותנו בחברה הישראלית?" גם אתם חושבים שאופיר צריכה להגמל מקפה? היי, יש עלי שאלה
בר, למה יש עלי שאלה?
הו, רגע, אמרת לי שיש עלי שאלה. מ, אז, בתור מכרה ותיקה של אופיר (בחורה נחמדה לאללה..[תודי שזה יותר טוב מ-"אחלה"]), אני חושבת שהיא מספיק אחראית לדעת, שרק קפה יציל אותה מאימת הבוקר (!) מה דעתכם על התספורת של שפיגלמן? סליחה? תספורת? אני שמעתי תספורת? מישהו סיפר את רעמת הבלונד שהייתה על הילד? שם וכתובת! הוא כבר ישמע ממני. נכון ניר הוא האח הכי חמוד? בטח! (איפה הקפה שלי, ניר?) איך אתם הכי מעדיפים לקרוא לנומי, נו-מי או נ ו-מי? מ.. לא יודעת.. תנו לי לחשוב רגע. הו. הנה, רעיון, נומי! (<- תוסיפי בדמיון מה שמתחשק לך
) ערב מהנה שיהיה לכם, אני פה, עם בלפור, והרצל, משוחחים על כוס קפה, דנים ברומו של עולם. ("אז מי ניצח אצל אורי גלר?")

למעלה