דור ההמשך,,, כך נראיתה ביתי הבכורה בפסטיבל בומבומלה,,,
ב באלאדיה New member 13/4/04 #2 איזה מותק... ../images/Emo23.gif את מלמדת אותה קצת לרקוד? ואגב - איך היה בבומבמלה?
ל ליMור New member 14/4/04 #5 תודה תודה,,, מדי פעם יוצא לנו להיות בבית הגדולה (המצולמת) הקטנה בת שנתיים ואני לבד בבית וקצת להתפרע מוזיקה, תלבושות וריקודים בבומבומלה היה מטריף הבאתי תמונות וחוויות הכל מתועד בפורום נשואים נשואות אם תחשק נפשך,, תהני
תודה תודה,,, מדי פעם יוצא לנו להיות בבית הגדולה (המצולמת) הקטנה בת שנתיים ואני לבד בבית וקצת להתפרע מוזיקה, תלבושות וריקודים בבומבומלה היה מטריף הבאתי תמונות וחוויות הכל מתועד בפורום נשואים נשואות אם תחשק נפשך,, תהני
א אוולין2 New member 13/4/04 #3 הילדים של היום חבלז יש לי שכנה בת 4 ויש לה קאורדינציה שחבלז אחותה הגדולה בת 13 והיא בחוג ריקודי בטן ומה שהיא עושה הקטנה לומדת ממנה ועושה אותו הדבר זה משהו.
הילדים של היום חבלז יש לי שכנה בת 4 ויש לה קאורדינציה שחבלז אחותה הגדולה בת 13 והיא בחוג ריקודי בטן ומה שהיא עושה הקטנה לומדת ממנה ועושה אותו הדבר זה משהו.
א אורנה הודיה New member 14/4/04 #6 ילדות מתוקות ../images/Emo39.gif איזה כייף להן שהן מתחילות לרקוד כל כך מוקדם. הרבה שמחה אורנה