דורש פיצוי!!!

דורש פיצוי!!!../images/Emo108.gif

הופעתי בזאפה יש לי 4000 מעריצים הלהקה הייתה מוכנה ב100% וזה עדיין עשה את ההודעה של הבאג: מקום ההופעה מכיל 500 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪*בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. ההופעה היה מוצלחת ביותר! הצלחת להרוויח ₪*ו 93מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב %0 ומדד הגיבוש עלה ב%0 נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם גדול יותר, או לפחות לדרוש יותר כסף על כרטיסים... איבדתי 8000 ש"ח על זה היו לי 20 אלף לפני ההופעה ועכשיו יש לי 12000 אני דורש פיצויין גם יכולתי להעשות באותו הזמן הופעה בפאב ולהרוויח 6000 לא פייר

Rock Dragon

New member
קצת הגיון

עשית הופעה של שלוש שעות.. אז מה אם עשית אותה בשעה שאמרו שיבואו מעריצים? תחשוב גם על מתי זה ייגמר.. עשית את זה בעשר,לא? אתה צריך לחשוב גם על מתי ההופעה מתחילה וגם מתי היא מסתיימת.. ואגב, ממתי נותנים פיצויים? יש לי שתי הופעות בבארבי שבגללן הייתי צריך להתחיל מאפס,ועכשיו אני מקום 30 ומשו..

תאמין לי שגם אני התחלתי מ0../images/Emo108.gif

יותר נכון התחלתי ממינוס 8000 באותו יום קבעתי מלא הופעות לאותו היום ולא הייתי בבית כשאני חוזר אני במינוסים גדולים וזה לא קשור מה אם מישהו הולך במאצע אז הוא מבקש את הכרטיס שלו בחזרה? זה באג כמו שבבארבי יש באג שאפשר להוויח רק 8260

Rock Dragon

New member
בהופעה של 3 שעות אל תצפה שיבואו

אם אתה קובע שהיא תהיה עד אחד וחצי..

למעלה