טחחחחחח שירה באמת שתהיה מה שהיא רוצה מי שואל אותנו.... דו זה חם ומגניף..
1 1ננטטלליי New member 4/8/04 #30 ../images/Emo99.gifטחחחחחח שירה באמת שתהיה מה שהיא רוצה מי שואל אותנו.... דו זה חם ומגניף..
ש שירה ומיקי לנצח New member 4/8/04 #38 אההה... אחרי מיכאלה... בואו לצ'אט, אני רוצה לדבר עם כולם! נטה, תקראי לחן! ולגל! אוהבת! שירה
S Spiritual Girl New member 4/8/04 #22 אני חושבת... אני חושבת שיש לה חיוך יפה מאוד... אבל באמת יש איזו שהיא בעיה להתרגל לחיוך שלה [לפחות לי..] כי זה חיוך יפה אבל בצורה קצת שונה... שחצי מהשפה התחתונה שלה קצת... שונה בואו נגיד... וזהו... בה ביי
אני חושבת... אני חושבת שיש לה חיוך יפה מאוד... אבל באמת יש איזו שהיא בעיה להתרגל לחיוך שלה [לפחות לי..] כי זה חיוך יפה אבל בצורה קצת שונה... שחצי מהשפה התחתונה שלה קצת... שונה בואו נגיד... וזהו... בה ביי
1 1ננטטלליי New member 4/8/04 #23 מה את אומרתתתתתתת../images/Emo6.gif רק בגלל שאת אוהבת אותה אז סלחתי אבל גררררררר חיוך הכי מושלם בעולם החיוך שלה זה ההתחלה של הצחוק המושלם שלה
מה את אומרתתתתתתת../images/Emo6.gif רק בגלל שאת אוהבת אותה אז סלחתי אבל גררררררר חיוך הכי מושלם בעולם החיוך שלה זה ההתחלה של הצחוק המושלם שלה
H HaDaRoSh New member 4/8/04 #29 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עגילללללל
S S e X i BoY New member 4/8/04 #34 תודה ../images/Emo140.gif הדר צילמת את העגיל? עם כן שימי את התמונה אני רוצה ליראות אותה!!!
H HaDaRoSh New member 4/8/04 #37 אין על מה ../images/Emo99.gif וכן! זה קטן אבל זה מדהים אאאא אני מכורה