דורון אני לא מאמין....

דורון אני לא מאמין....

למה אתה עושה את זה.מה טוב בשני פורומים.להזכיר לך את הברכות שנתתה כאשר עברנו לתפוז.האם הם הציעו לכם כסף זה העיניין.ולמה אתה מתכוון יחסים עכורים עם מנהל הפורום אני לא זוכר שעלי רב איתך .תמיד היו לו שבחים להגיד עליך . אני רואה בזה סתירת לחי למאמצים שעושה עלי מדי יום בהדפסת חדשות יומיות ובאחזקת האתר. דורון אין הרבה חובבי לווינים פה בארץ ,אתה ראיתה כמה השתתפו במיפגש האחרוןלמה לפצל את זה.במקום שנהייה מאוחדים אנחנו מתפצלים,תחשוב על זה. להתראות אחי

BlackAdder1976

New member
אני רק רוצה להוסיף

שלום שאנחנו לא מקבלים שום כסף או הטבה,העניין הוא שאני וקרמר חושב שאפשר וצריך לנהל את הפורום בדרך שונה,זה כל הסיפור. להתראות

ביום שני בשעה 12 יפורסם המצא

יהיה ראורגנזציה בפורום נא להיתקונן לתתאריך ההיסטורי י´ בתשרי, ה 16 בספטמבר

BlackAdder1976

New member
ועוד מילה

שלום שני פורומים זה לא אומר שאנחנו מפצלים....החבר´ה יכולים לכתוב כאן או אצלנו בוואלה. ובקשר לאתר של עלי,קרמר ואנוכי נמשיך להמליץ ולהפנות לאתר המעולה של עלי גם מהפורום של וואלה,אני לא רואה פה שום סתירת לחי.... ובקשר לריב,אז כנראה שלא היית בפורום בזמנו כאשר עלי ואלי גב***** האשימו אותי שאני מחבל בפורום,ושאני מביא רק צרות....ואני עוד זוכר את ההשמצות והקללות שהופנו אלי מצידו של אלי גב***** הנ"ל,שהמנהל משום מה בחר לא למחוק. להתראות

digidesign

New member
דעה מהצד של משתתף פאסיבי בפורום

לחלק מכם יש טענות נגד עלי שביט, אוקיי, גם לי יש טענות לגבי כל מיני אנשים, לגיטימי. ממה שקראתי כאן בפורום וגם באתר של הלווינים, עלי שביט חיפש ספונסרים שיממנו את עלות איחסון האתר בלבד, ונדמה לי שהוא לא מחפש לעשות את המיליונים מפרסומות באתר. לפחות אני יודע שלעלי שביט אין שום אינטרסים עיסקיים בשוק הלווינים, מה שאי אפשר להגיד על קרמר לדוגמא. אז מה תקבלו? מנהל פורום בוואלה שכן יש לו אינטרסים מסחריים בשוק הלווינים בארץ. סביר להניח שההודעות שלו יהיו קידום מכירות אדיר עבור עצמו? או שכן או שלא, אבל לא אתפלא אם כן, בכל מקרה אוביקטיבי הוא לא יהיה, למשל אם מישהו ישאל שאלה בפורום בנוסח: "אני מחפש מתקין או מוכר ציוד- על מי אתם ממליצים?".... בכל מקרה, מי שרוצה לעבור לפורום בוואלה, שיעבור. מגלישה באינטרנט, אני יודע לפחות מאיפה אני כן רוצה לקבל מידע, ולא, זה ממש לא מהפורום החדש בוואלה. שיהיה לכם בהצלחה באכסניה הישנה, may the best forum win.

את השאלה הזו כבר שאלו

על איזה מתקין ממלצים בפורום . תמיד הפנתי אותם לדפי זה בסווג אנטנות יש שם מתקנים מיקצוענים

משה גמ

New member
יוסקלה,אל תלחץ,

אני מפעיל את קשריי החזקים עם זכי וקרמר,ישר אחרי הצום הם יחזרו אלנו ובגדול.

למעלה