דורה והפיראטים!!!

RossandRachel

New member
דורה והפיראטים!!!

סתם, לא באמת....אבל נכון האמנתם לכמה שניות?P: הייתה לי איזושהי שיחה עם ידיד שלי לגבי לקיחת בית הספר שלנו בתחילת השנה, במקום להצגה משעממת של בית ליסין ל"הלהקה"- שזה משהו שגם יהנו ממנו. הוא, כמובן, התנגד ובמהלך השיחה אמר שמחזות זמר זה בידור זול להמונים. המכנה המשותף הכי נמוך שיש לכל אנשי העולם....ושיש ילדים בבי"ס שזו ההזדמנות היחידה שלהם לראות הצגה נורמאלית על רמה לא צריך להרוס להם את ההזדמנות הזו בלקחת אותם למחזמר. אני אישית, מצאתי את זה פוגע וממש לא נכון (פוגע ברמת הדיון, זה אל שנכנסנו לברוגז או משהו :)) מה דעתכם?

tommy walker

New member
דעתי...

דעתי היא שהוא לא צודק. נכון, יש הרבה מאוד מחזות זמר שהם כן בידור זול להמונים. אבל יש גם הרבה סרטים שהם בידור זול להמונים, והמון שירים שהם בידור זול להמונים, אז בגלל זה הוא בכלל לא הולך לסרטים ולא שומע שירים? מחזמר זה שם כולל להרבה מאוד דברים ששונים לגמרי אחד מהשני. יש את דורה והפיראטים כמו שהזכרת בצחוק בכותרת וזה מחזמר, ויש אם פאנטום האופרה או עלובי החיים וכו' שזה גם מחזמר. אין שום קשר בין אחד לשני. אז אם מדובר על המחזמר הלהקה אז צריך לדון לגופו של עניין. הלהקה זה לא בדיוק מחזמר נשגב מבחינה רעיונית. זה כן מחזמר של FUN. אז פשוט תחליטו אם ספציפית המחזמר הזה זה משהו שמתאים או לא. אבל אין צורך סתם להכליל. חוץ מזה, מי אמר שהם חייבים לראות "הצגה נורמלית על רמה"? יש הרבה דברים בעולם שקשורים לאמנות, אז למה "הצגה נורמלית על רמה" הם חייבים לראות אבל לא קונצרט מנדולינות או מופע מחול מודרני? הוא פשוט לוקח את הקיצוניות השנייה

RossandRachel

New member
כל שנה כל שכבה הולכת להצגה

השנה החלטנו חברה שלי ואניביחד עם הרכזת החברתית שנלך ללהקה. ולמה הלהקה זה לא איכותי בגלל שזה מחזמר? אז מה אם זה fun, תתפלאו- אבל עדין לומדים מזה על תרבות והסטוריה... העובדה שיש שירים הופכת מחזה לבידור זול? אותי זה ממש עצבן!

דעתי היא...

כמו שכבר אמרו לפני.. יש מחזות זמר שהם בידור זול ויש כאלה שלא, כמו תוכניות טלויזה , יש את הבידור הזול ויש את האיכותי... אבל בכל מקרה זה עניין של טעם..יש כאלה שאין להם כוח לשבת ולשמוע אחרי כל מערכה שיר , ויש כאלה שזה כל הכיף אצלהם כשהם הולכים למחזות.. לדעתי השירה במחזות מוסיפה המון ונותנת לנו לטעום עוד משהו בתוך המחזה, אז שוב זה רק עניין של טעם.

למעלה