דורבן

toomuchdogs

New member
דורבן

אובחנתי כמי שיש לה דורבן בכף רגל שמאל קיבלתי סלקוקס ו-10 ימי מחלה מהאורטופד ומשזה לא עזר קיבלתי גם הפניה למידרסים ושו סלקוקס ועוד שבוע מחלה הרגל היתה כואבת גם בלילה וגם לילות ללא שינה עברתי הכל החל לפני כחודשיים שלושה משיטוט באינטרנט ושיחות עם אנשים התחלתי טיפולי רפלקסולוגיה ובמקביל חיכיתי לתורי בפיזיוטרפיה כחודש לאחר רפלקסולוגיה - יש הקלה מועטה ורק עכשיו הפיזיוטרפיה מתחילה. עד לפני כשבועיים ברופא התעסוקתי הורה לי על מנוחה - סה"כ הייתי קרוב לחודשיים בבית וסה"כ ההקלה היא מועטה - אין כ"כ לילות ללא שינה שנובעות מהדורבן אפשר מין הקשיה של כף הרגל תוך כדי הליכה מהכאבים הטיתי את רגלי לצד כף הרגל ועכשיו כואב לי שם מאוד ראוי לציין שעבודתי היא בעיקר על הרגליים - הליכה ועמידה ממושכות אני מנסה לאתר היכן מבוצעים טיפולי הלייזר מתוך הנחה שאולי הם יפסיקו את העניין הכואב הזה אני לא ממש מעוניינת להפסיד עוד ימי עבודה או להרחיק עד כדי "אובדן כושר עבודה" - מה שכבר אחד החבר'ה כאן עושה מה עוד אני יכולה לעשות? איזה טיפול יכול "לחסל" את הדורבן לצמיתות סטרואידים בזריקה סירבתי לקחת מאחר שהבנתי שהכאב חוזר והעניין לא נעלם (חוץ מזה שאני זקוקה לנהג שיחזיר אותי הביתה לאחר קבלת הזריקה) איך ניפטרים ממנו?

דורבן

אכן בעיה מציקה וטורדנית שגם אחרי שהיא עוברת תמיד עלולה לחזור שוב . חוץ מהטיפול השמרני והזריקות ניתן גם לעשות טיפול בגלי הלם שהוא היעיל ביותר במקרים של דורבן אם כי יקר מאוד . המוצא האחרון הוא ניתוח . רפואה שלמה "טיל"

toomuchdogs

New member
מה עם לייזר? מישהו יודע היכן מבוצע?

אנחו מנסים לאתר את המרפאה ללא הצלחה, מי עושה טיפולים בלייזר?

למעלה