דורבן

קרוסלע

New member
דורבן../images/Emo5.gif

יש לי דורבן . האם קיימים מקרים של ריפוי מוחלט או שכל מי שיש לו דורבן ממשיך להתמודד איתו בהפוגות כל החיים? קיבלתי כדורים נגד הדלקת ומשחת וולטרן למרוח כמה פעמים ביום. אציין שאני מאד אוהבת ללכת ומאז שזוכרת את עצמי הולכת מרחקים מאד ארוכים לפעמים למשך שעות רבות. תודה קרוסלע

אז ככה...לגבי הדורבן ובכלל .

אני בן 31 יש לי 2 בלטי דיסק +פריצת דיסק גב תחתון יש לי בלט דיסק מרכזי בצוואר C6 -C7 יש לי דפורמציה ברגליים שבגינה אני סובל מכאבים כרוניים ברגליים והרשימה עוד ארוכה (לצערי) בשל פציעה לפני 4 שנים אני סובל גם מדורבן ... לא משנה כמה פציעות וכאבים ישא אדם על גופו ...כולנו שואפים כלפי מעלה עד אותו הרגע שעלינו להגיע למטה והאמת שבתור אחד שחי רב חייו עם כאבים כאלה או אחרים אני חייב לומר שדווקא דורבן זה הרע במיעוטו ... אני בטוח שאם תתני לרגלייך מנוחה תקופה מסוימת ותטפלי בבעיה בצורה עקבית כל מה ששיאר לך זה כאב עמום שניתן ללכת איתו הליכות ארוכות ולא להתבאס אחר כך מכאבים... אצלי עברו 4 שנים וכל מה שנשאר מהכאב האקוטי זה כאב עמום שמתגבר אך ורק במאמץ רציני על כף הרגל . מאחל לך רפואה שלמה והחלמה מהירה .

rafagav

New member
לרוב האנשים דורבן סמוי....

הוא כלל לא מפריע להם. מה שמוביל להתגברות הכאב - דלקת בקשת הרגל. מציע לך לעסות את הכף ואת העקב ו - לא לשאוף כלל להעלמות הכאב. העיקר - שירווח לך מעט!!

ננו9

New member
ניתן להמיר את ההליכה

בפעילויות שאינן נושאות משקל כגון רכיבה על אופניים ושחייה למשל... מטרת המנוחה היא להקל על העקב וכף הרגל ולאפשר לתסמיני הדלקת לעבור ללא הפרעה וללא מאמצים בעוצמה גבוהה. תרגישי טוב חנן

למעלה