דורבן בקרסול

דורבן בקרסול

שלום וברכה אבי סובל מדורבן בקרסול וציסטות בחמש השנים האחרונות. כבר כ-3 שנים הוא משתמש במדרסים "ביו מכנים" ונועל נעלי ניו בלאנס בהמלצת רופא. לצערי, אבח עדיין סובל מכאבים והמצב לא השתפר. האם ישנה דרך שהינכם מכירים? אולי איזה טיפול חדש? או אולי טיפים שיקלו עליו את ההליכה? אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אנשים שחוו זאת וממליצים על טיפול שעברו. בתודה מראש

קרסול ודורבן

השאלה מה מקור הכאב, אם אכן הדורבן הוא ה"פושע" או שיש סיבה אחרת. על טיפול ניתן להמליץ רק לאחר איבחון מדוייק.

dindin07

New member
רק טיפול בגלי הלם

שלום רב, אני סבלתי במשך כשנתיים מדורבן, מדרסים זריקות...לא הועילו רק טיפול בגלי הלם פתרו לי את הבעיה לא זול....אבל שווה! אני טופלתי במרכז ד"ר דיין בתל אביב-ממליצה! דליה

מקור הכאב הינו בקרסול

מה שגורם לכאבים בקרסול, עפ"י צילום CT שנערך לפני כחודשיים: קיימות ציסטות ודורבנים שגורמות לדלקות עקב הלחץ שמופעל על כף הרגל. במידה וצריך, אוכל להעלות את ממצאי הבדיקה לצורך מתן תמונה יותר מדוייקת.

r a f a g a v

New member
זה נשמע פשטני אבל - ממש ממש לא!!

מציע לך לעסות את כף רגלו. העיסוי יזרים יותר דם לשם, איתו יותר חמצן ותזונה, שיסייעו לגוף בהחלמה. * לגבי הנעלים וכו' - אם הן לא פטרו את הבעיה, כנראה שאותו רופא טעה...
רופא אינו אלוהים... צריך לחפש פתרון אחר... ** וחזרה לעניין העיסוי - לעבור על כל כף הרגל, בעיקר על הקשת ועל העקב.. בעקב ללחוץ יותר חזק, בגלל עור קשה יותר ובגלל הצורך בפיזור הצטברויות שונות!! * בהצלחה!!

למעלה