דורבן בעקב

yosim4

New member
דורבן בעקב

מזי כמה חודשים אני סובל מהפסיה הפלנטרית ברגל ימין הייתי אצל אורטופד ולקחתי נוגד דלקות 20 יום +מדרסים שגם לא עוזרים.השאלה מה הטיפול שכן עוזר.יש לציין שאני מבצע מתיחות וכן הלאה אבל ללא הועיל

bramilan1

New member
אין לי פתרון, אבל גם לי יש דורבן...

גם אני חטפתי דורבן, ברגל שמאל, לפני שבועיים וחצי.

אני מתכונן למרתון הראשון שלי בעוד חודש.

אמנם גם הייתי אצל אורתופד והתחלתי לקחת כדורים נוגדי דלקת, אבל ממה שהבנתי, הכי חשוב זה פשוט להפסיק לרוץ ולתת לזה להבריא. זה יכול לקחת כנראה הרבה זמן. בנתיים אני עובר לאופניים, כי זה לא מפעיל לחץ על העקב, למרות שמאד בא לי לרוץ אין מה לעשות, צריך כנראה לבלוע את הגלולה המרה הזו. אנסה בעוד חודש לרוץ בכ"ז את המרתון כי הכאב שלי לא חזק ואני אתן לעקב לנוח מעל לחודש. נקווה שזה יספיק כדי להצליח לסיים. אני מקווה שעם רכיבת האופניים אצליח לשמור על הכושר וגם (פחות או יותר, כי זה לא בדיוק אותו הדבר) על השרירים.

בהצלחה לך, אתה לא לבד בבעיה הזו!

arnond

New member
אפשר להעזר בקינזו טייפ

השמה נכונה של קינזו טייפ יכולה להוריד את העומס על הפסיה הפלנטרית ולזרז את ההחלמה.
שווה להעיף מבט בסרטון הזה:
&nbsp
https://youtu.be/WTSOQg680mc
&nbsp
שמסביר את הטכניקה.
&nbsp
בהצלחה,
ארנון.

החתולית

New member
לא גולשת קבועה בפורום, אבל מרשה לעצמי להגיב

סבלתי בשנה שעברה מדלקת בפסיה הפלנטרית, לפני היווצרות הדרבן עצמו. שילוב של טיפולי דיקור ומתיחות לפי הוראת פיזיוטרפיסטית, בשילוב מדרסים ומנוחה, פתרו את הבעיה לחלוטין.
&nbsp
זו היתה הפעם הראשונה בה עברתי דיקור, והתחלתי קטנת אמונה ומאד חוששת, אבל הטיפולים פשוט עזרו.

למעלה