דוקטור הו - עונה 2

vand

New member
דוקטור הו - עונה 2

העונה ה-2 של דוקטור הו תתחיל ביום שני ה-22.1 ככל הנראה במקום מחשבות פליליות שבדיוק מסתיימת שבוע לפני כן. מעניין אם כך איפה ישימו את העונה ה-2 של על טבעי שזאת הייתה המשבצת המקורית שלה וגם מה יחליף את אוורווד שמסתיימת עוד 3 שבועות.

snier1991

New member
גם נמלטים אמורה להסתיים לא?

(איזה כיף כבר חזרתי אני אוהב שביתות) ואני לא חושב ישצמדו ללוז המקורי כי אם ייצמדו זה אומר שכמעט כל הסדרות החדשות לא יישודרו וזה יהיה קצת מפגר לא לשדר את היחידה או הירוז בהזדמנות הראשונה שיש להם ההימור שלי שיידחו קצת את הסדרות הפחות פופלאריות לעונת החורף ועשרת סדרות הדרמה יהיו(הימור כל אחד מוזמן להמר): הירוס,האנטומיה של גריי,סמולוויל,על טבעי,באטלסטאר גלקטיקה,דוקטור הו וסדרת הבת שלה אחרייה ישר, המירוץ למליון והישרדות יחליפו מקומות כל הזמן(הישרדות 13 ואז המירוץ 9 הישרדות 14 והמירוץ 10),נמלטים וכשהי בהפסקה אז היחידה,ושתי הסדרות האחרונות יהיו או מגרש ביתי והאוסי(אני לא בטוח בגלל הש"ח שלהם)Ghost Whisperer וFriday Night Lights

LeRanch

New member
אוף../images/Emo4.gif

ואני כבר קיוויתי שבמקום פשע מן העבר ומחשבות פליליות הם יחזירו את סמולוויל ועל טבעי

ANadav

New member
מחר נגמרת העונה הראשונה של

דוקטור הו וכתבת שהעונה השניה תשוגר ביום שני בכלל מה יהיה במשבצת שלה?? אתה יודע???

../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

ממש קיוויתי שאחרי פשע מן העבר ומחשבות פליליות יחזירו לאותה משבצת את סמולוויל ועל טבעי...
חבל.. אני מקווה אבל שישאירו את סמולוויל ועל טבעי צמודות....שילוב מעולה

נהדר../images/Emo87.gif

אני מהמר שסידרת הבת של ד"ר הו תהיה במשבצת שאורווד מפנה.

vand

New member
זה לא יכול לקרות

טורצ'ווד צפוייה לעלות רק באביב וגם מבחינה עלילתית היא מתחילה עם סיומה של העונה ה-2 של דוקטור הו .

liranru

New member
אולי...

היי. על פי מה שכתוב ב- tve כתוב שישודר פרק חג המולד - כלומר פרק אחד בלבד. יכול להיות שהם עשו את זה כדי שסמולוויל ועל טבעי יתחילו יחד שתיהן ב- 29/1/07 מפני שלשתיהן 22 פרקים בעונה, וכמו בארה"ב הן משודרות אחת אחרי השניה באותו ערב, וכך גם עשו ב- yesSTARS בעונה האחרונה. מכיוןו שפשע מן העבר מסתיימת רק ב- 22/1 ומחשבות פליליות מסתיימת ב- 15/1 אז הם כנראה שמו את זה כפרק חד פעמי במשבצת של על טבעי ואז ב- 29/1 שתי הסדרות (סמולוויל ועל-טבעי) יחזרו. זאת בהנחה, שאין לך מידע אחר שסותר את מה שאמרתי. כמובן, פרט לעובדה שהפרק של דוקטור הו שמשודר ב- 22/1 הוא פרק חג המולד - כל שאר המידע הוא השערה שלי ואינו מבוסס על מקורות כלשהם - רשמיים או לא רשמיים.

vand

New member
זה אכן פרק חג המולד

אבל גם psych מחליפה את פשע מן העבר כך שלא יכול להיות שסמולוויל ועל טבעי יחזרו יחד ביום שני. מה שכן עדיין יש סיכוי שאולי הם ישודרו ביום חמישי כי עדיין לא ידוע מה מחליף את אוורווד ומספ7ים.

למעלה