דוקטור דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא sasaz
  • פורסם בתאריך

sasaz

New member
דוקטור דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

בהמשך לשאלה ששאלתי השבוע בנושא מין אורלי, לאחר שבועיים וחצי התנפח לי בלוטה בלסת לא גדולה מאוד אבל מעט כואבת. זה יכול להיות קשור להדבקות מאיידס? בד בבד עם הבלוטה יצא לי חצ'קון בקצה השפה. יכול להיות שיש קשר בין הדברים???? תודה על התשובה הקודמת!

sasaz

New member
חשוב להדגיש !

החצ'קון שיצא לי הוא היה מוגלתי והוא כאב מאוד כשנגעתי בו. הבלוטה נעלמה וגם הכאב לאחר 4 ימים. וזה היה בדיוק בין שבועיים לשלוש מאז המגע. המגע היה אורלי כאשר אני מצצתי לגבר והוא לא גמר בפה שלי רק היה מעט PREECOM. אני מאוד בלחץ כי אני נשוי ואני מרגיש בפחדים איומים!! אני אשמח בהרגעה מבחינה רפואית כמובן. תודה וסליחה על הטרטור!!!!

מחלת מין

יתכן שזו איזו מחלת מין ויש רבות, בינהן זיבה. איידס הוא אפשרות אבל הסמטום אינו ממש מתאים.המלצתי היא לפנות למרפאת מין לוינסקי טל:03-5373738

sasaz

New member
אז אתה אומר

שאפשר לשלול כמעט בוודאות הדבקה באיידס?? זו לא פעם ראשונה שכואבת לי בלוטה ורגישה כתוצאה מדלקת או פצעון עם מוגלה באיזור הלסת. השאלה אם זה הגיוני שחצ'קון כזה יכול לגרום להתנפחות מועטה של בלוטה ולרגישות בה. תודה וסליחה שוב על הנדנוד!!!

sasaz

New member
אתה רק מלחיץ אותי

אני בלחץ נוראי וכולם אומרים שאין ממה לפחד וכאן אתה נותן לי את ההרגשה כאילו כבר יש לי איידס. אני רועד !!!

איידס

לא אמרתי שיש לך איידס. בלי קשר לתסמינים שאינם מתאימים לאיידס יתכן ונדסקת ממחלת מין על כן צריך להבדק דם לאיידס.

למעלה