דוקטורט (PH.D) בארהב

RORRI 2003

New member
דוקטורט (PH.D) בארהב

האם יש כאן כאלה שלומדים לדוקטורט בארה"ב?? (ואם באטלנטה אז מה טוב..) אנו חושבים על רילוקיישן לשם ואני רוצה לדעת האם יש דברים/תהליכים שעלי להתחיל ולהכין מהארץ כמו כן האם יש כזה דבר מלגות לימוד מלאות??? תודה רורי

RORRI 2003

New member
אהה ועוד שאלה

האם מתחשבים בציוני התואר הראשון או רק השני??

אה...תלוי

אני נרשמתי למדיסון וויסקונסין ודרשו ממני גם ציוני תואר ראשון מתורגמים שם למדד שנקרא GPA אתה שולח תרגום באנגלית וכמובן ציוני תואר שני בנוסף, תצטרך בחינות חשובות שלרוב דורשים אותן ללימודי PhD שם Toefl, GRE general, SUBJECT GRE ניתן לעשותם בתל אביב יד אליהו רח' הנירים 3 ולהירשם דרך חברה הולנדית- ברר באתר WWW.GRE.COM WWW.TOEFL.COM הכי חשוב זה קשר שם עם איש סגל מנחה פוטנציאלי בהצלחה!!! בוקר טוב

RORRI 2003

New member
איך עושים את זה????

הכוונה ליוצרים קשר עם איש סגל, אני לא מכירה אף אחד שיכול לקשר אותי לשם אגב, האם את יודעת משהו תוכנית כזו של דוקטורט מתואר ראשון???יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ושני בסוציולוגיה ואני חושבת על דוקטורט בפסיכו' במידה ויש באמת תוכנית כזו, האם זה אםשרי?? עוד שאלה קטנה, אני יודעת שזה שונה ממדינה למדינה אבל על איזה סדר גודל של שכ"ל מדובר??? (בהנחה שיש תעודת תושב בעקבות רילוקיישן) המון תודה מראש וסליחה על בלבול המוח

מילי33

New member
מלגה ושכר לימוד תלויים באוניברסיטה

האם היא פרטית או ציבורית וכן עד כמה רוצים אותך וכפועל יוצא כמה מוכנים לממן אותך. את ההרשמה לשנת הלימודים הבאה הפסדת אבל יש לך הרבה זמן להתכונן לעוד שנתיים וכדאי שתתחילי להיעזר בקרן ישראל אמריקה בבניין האופרה לגבי המבחנים, הכנת המלצות, חיבור ובירורים לגבי אוניברסיטה רלוונטית. את לא צריכה איש קשר שיקשר אותך- את יכולה בעצמך לכתוב לאנשי סגל רלוונטים אחרי שתעשי שיעורי בית ותדעי מי מתאים לך.

RORRI 2003

New member
מסלול עם/ללא תיזה- שאלה חשובה

האם האוניברסיטאות בארהב מבדילות בין תואר שני במסלול עם וללא תיזה ??? כמו שפה בארץ- אי אפשר להמשיך לדוקטורט ללא תיזה אני שואלת כי אני כרגע במסלול עם תיזה, אבל בהנחה שאני עוברת לארהב בכל מקרה חשבתי שאולי עדיף יהיה לעבור למסלול ללא תיזה וכך לסיים מהר יותר את התואר השני מבלי להשאיר אחרי זנבות (כמו כתיבת התיזה בחול- נראה לי מסורבל מדי) העניין הזה עם /בלי תיזה הוא חדש יחסית (לפחות אצלנו באוני') והשאלה אם זה קיים בכלל בחול המון תודה לתשובות על שאלותי הקודמות רורי

asw

New member
על מנת ללמוד לדוקטורט

בארה"ב, את צריכה לעשות את התיזה שם גם אם כתבת אחת פה. לכן, כדאי לך לעבור למסלול ללא תיזה.

asw

New member
רורי, עוד משהו

קישור לפורום בו את יכולה לשאול. בהצלחה.

asw

New member
טוב אני לא מצליח אז

תעשי קופי פייסט http://forums.prospero.com/usnews_grad/start

מילי33

New member
את לא צריכה תיזה

מכיוון שבארה"ב בלאו הכי לא יכירו לך בתואר השני ותצטרכי לחזור עליו. לימודי דוקטורט בארה"ב כוללים תואר שני ותוכלי לכתוב את התיזה שלך פה. מה שחשוב זה המבחנים, המלצות טובות ושתדעי בדיוק מה את רוצה ואיפה.

למעלה