דוקוסלב..

דוקוסלב..

עכשיו נגמר הדוקו על עמיר בניון.. מדהים,מרגש,מסביר כמה דברים.. איך אמר דיד הררי: אדם כזה מגיע אחת ל... מהפכן..

yuval755

New member
באמת היה יפה!!../images/Emo99.gif

יש שם מליון קטעים נדירים של עמיר.. אם היה אפשר להשיג אותם איכשהו..

orsayag

New member
אין מילים

מדהים למדתי כ"כ הרבה דברים על העבר שלו וזהו סיפור טוב לספר לל אחד איך בן אדם שהיה אפשר לומר בקצה התהום הופך למוזיקאי ויוצר ענק!!! מה שאני באמת מעריץ בעמיר היא העובדה שלמרוות שהוא יודע שהוא יפגע כתוצאה מהמאבק הצודק שלו הוא ממשיך להלחם למען הצדק ואהבתי את הכבוד שעשה לאריק איינשטיין ממש כל הכבוד! אני רוצה להוסיף שאמנים צעירים צריכים ללמוד איך להתנהג כמו עמיר הוא כרגע נחשב לאמן ענק ולא משתגע בכתבות כל שני וחמישי וברכילויות רק ככה הוא שורד בטופ של המוזיקה כל הכבוד! תודה לערוץ הבידור הישראלי!

חי נאור

New member
,תגובתי

עמיר אמר שאם הוא לא היה זמר אז הוא היה או רב גדול או במאסר עולם .....לי נראה שאם הוא לא היה זמר הוא היה עורך דין גדול.....הבחור תובע את כל העולם......!!!! מה שכן רואים שיש לו את הגן הבאר שבעי החזק שלא לצאת פרייאר בשום מקרה.......ואני מאמין שבסוף הכל יסתדר....לא נראה לי שיהיה שינוי גדול אבל עמיר בטוח ישיג את הניצחון הקטן שלו......היה מרגש לראות את נדב ושמוליק מדברים עליו רואים שאלה חברי אמת שלו...לדעתי אבי קצת היה חסר שם.......יכל לדבר עליו קצת.....כמו חן.....אבל בגדול ממש מגניב כל הקטע .....אני מאמין שלעמיר זה נתן מן זוית ראיה לגבי חייו כשלוקחים אותן מההתחלה ועד היום גם בחיים הציבורים ( הופעות , מכירת דיסקים , אנשים שעבד איתם , מעריצים וכו' ) ובחיים האישיים ( בר מצווה שדרך אגב הוא שר שם שיר של זהר ממש כמו חיקוי של זהר......האמת טוב שהוא עזב את החיקויים....., משפחה , נישואים ) .אני שוב מעריך את עמיר ( מוזיקה בלבד ) בקשר לאדם אין לדעת.....הוא הפכפך לא רוצה להיכנס לשם אפילו...אני חושב שאמנם תם לו קסם ילדות כמו שהוא אומר בשיר אבל לפעמים התמימות לא חייבת להיות מסוכנת כל הזמן ויכולה להיות גם יפה.....במיוחד בשירים......אז לא חייב לבקר את כל העולם וללכת נגד כל העולם ....בניסיון להיות נביא...אלא להתרכז במוזיקה ( בכישרון ) ולנסות לראות הכל בעיינים תמימות ויפות ולא חשדניות כאלה נגד כולם ככה הוא בטוח ירוויח ואנחנו גם ....ונכון העולם לא כזה מקום תמים וכל זה אבל למה להשקיע את האנרגיות שלך על פולטיקאים חסרי מצפון....וכו'. תבזבז אותו עלינו ....במקום לכתוב להם מכתב כתוב לנו עוד שיר מדהים שנשיר בהופעות .......זה יעשה רק טוב.......

orsayag

New member
תגובתי לתגובתך....

עם כל הכבוד אני מקבל את דעתך אבל תראה עושקים את המוזיקאים אחד אחד כמו שאביו של עמיר סיפר בתוכנית הוא היה במלא הופעות ודברים אחרים ובסוף הוא חייב לאמרגן כסף ולא מקבל פרוטה זה נראה לך הגיוני ? בסך הכל עמיר מלבד האומנות רואה את זה כפרנסה איך הוא יכול לשבת בשקט בזמן ש"שותים" לו את הדם!! בוא נראה כאדם אני דווקא די מעריך אותו בן אדם שהיה בקרקעית התהום (סמים וכו') מתעשת ונהפך ליוצר ענק אתה לא חושב שקיימים מאות אנשים אם לא אלפי אנשים בארץ שאם ישמעו את הסיפור הזה לך תדע מה יהיה איתם ולמה הם יהפכו..... עמיר כנראה אוהב להביע עצמו בשירה (ראה ניצחת איתי הכל - על המוזקיה, הכל עד לכאן- על חברות התקליטים ועוד) ולכן הוא החליט לשלוח לשרים מכתב לדעתי יפה זו היא דעתי ותגובתי:)

חי נאור

New member
אני רק מקווה ...

שהמלחמות שלו האלה כבר יגמרו ושהוא יחזור לכתוב על אהבה וכל מיני דברים יפים בחיים.....יש לו ילד קטן שיכתוב על בריאה , הוא נשוי שיכתוב על נישואים ועל יופיים....יש לו משפחה טובה אמא טובה אבא טוב......שיכתוב עליהם ...שיכתוב על הדברים הטובים שקורים לו .....מה יש לו לכתוב לאולמרט......לא חבל לבזבז על המוקיון הזה דיו ???? ולדעתי מרגע שהתחלת להכניס פוליטיקה לשירים שלך....הרסת את כל הגן היפה שיצרת....

odery

New member
גמני גמני

גמני חושבת שלעשות פוליטיקה זה לא אומנות.מה שלדעתי לא כולל את התקוה.עמיר הביא אותה במחאה הכי גדולה שלו,אנשי רוח ואומנות הם מעצבי התרבות=מעצבי דעת קהל,מעבר למכתב לאולמרט יש כאן הרבה לנו,האנשים הקטנים והאדישים ה``בטטה קאוצ` `` אלה שלא ממש רצים אחרי ילדים כדי לעזור להם לחצות תכביש,או יורדים לשדרות להתנדב,או אפילו לוקחים את יום הבחירות והזכות להשפיע וזורקים את היום הזה בים,או בבילוי אגואיסטי אחר.בקיצור בשונה מ``רבונו של עולם`` שלא הסכמתי איתו ,עם המסר והביקורת(לא הביצוע והגימור) אני מסכימה בהחלט.ובקשר ל``יש לו ילד,שיכתוב על בריאה`` אני כ``כ כ``כ מחכה,אפילו שאלתי אותו מה עם שיר על הורות,הוא אמר שזה בטח יקרה מתישהו.

חי נאור

New member
למה לא הסכמת

עם ריבונו של עולם......???? הוא מדבר שם תאכלס........בלי התיפייפות.......

odery

New member
יתכן(אולי אולי)

שעם רבונו של עולם יש לי בעיה פוליטית.אבל בתקווה המחאה היא הרבה יותר רחבה,היא חברתית,היא נוקבת והיא מחייבת גם אותנו.ברבונו של עולם מה בנ``א ששומע תשיר עושה? או מקלל את ראש הממשלה והשרים או מתיאש ואומר מה יצא כבר ממדינה כזאת אעוורה.לוידעת,אולי אני טועה.

leka27

New member
אני לא ממש מסכימה...

אני חושבת שמעצם שמו של השיר "ריבונו של עולם" אפשר להבין שהוא לא בא להתריס/ לצאת כנגד כנגד מנהיג זה או אחר (נראה לי שגם אין שום איזכור להנהגה היהודית) או כנגד המדינה, אלא כל כולו פניה וזעקה לרבש"ע ש"ירפא" את ישראל. לי אישית הוא ממש לא גרם לקלל/להתייאש אלא להפך להתחזק באמונה שהכל מאת הקב"ה ואין לנו אלא להתפלל ולהיטיב את דרכנו... ובקשר ל"התקווה" אין ספק שהמסר נועד לכולנו ולא רק למנהיגינו...

orsayag

New member
אני מניח שהיא מתכוונת למשפט...

"והאויב הזה חייב למות" ושורות דומות ואגב גם אני לא מת על השורות האלה אסור לעודד הריגה והשמדה אנחנו יותר טובים מזה לא?

אנונמני

New member
אם האוייב לא ימות,אנחנו נמות. זה לא לעודד

הריגה, הבא להורגך,השכם להורגו,פשוט מאוד.

orsayag

New member
האמנם?

אמנם מדובר בדעות פוליטיות שלא קשורות לפורום אבל לא יותר טוב לעשות שלום במקום מלחמה? לא יותר טוב שעמיר ידרוש בשיר שלום ולא מלחמה לא חבל על חיילים שלנו שנהרגים? תתעלם מהעובדות של ויתרים או שאין עם מי לדבר בקשר לזה אתם צודקים

odery

New member
פעם איזה מישו אמר שאני

שונאת כשעמיר שר בדוסית.הוא אמר אתזה אחרי שהסתייגתי מרבש``ע ומ``סתם``,לגבי סתם כבר עבר לי,יתכן שהשילוב של דוסיות (עם ניחוח שסניקי) ברשב``ע עם הפוליטיקה(האויב הזה חייב למות) לא עושים לי אתזה,הדעות הפוליטיות שלי הן ימינה מעמיר אבל עדיין לא בא לי טוב צורת ההגשה הזו.מלעשות פוליטיקה זה מלוכלך ואין מצב לעשות מזה אומנות,בטח שלא אומנות יפה.

למעלה