דוקוסלב היוםם

rubin16

New member
לגבי הדוקוסלב, אני לא מבין... יש

בעייה.... באתר של שרית כלוח הופעות רשום: שרית חדד בתכנית דוקוסלב יום א' 02.04.07 שעה 22:30 צפייה מהנה! 22:30 שרית חדד בתכנית "דוקוסלב" - ערוץ 7 לבעלי HOT א' 1/4/2007 . יענו יום ראשון... אבל באתר של HOT רשום: דוקוסלב - העונה החדשה התכנית חושפת את הסיפורים האמיתיים של הכוכבים הגדולים, ומשלבת קטעי ארכיון נדירים וראיונות עם מקורבים ועם מומחים. דץ ודצה, הראל סקעת, היהודים, עופרה חזה, אייל קיציס וטל פרידמן, ירדנה ארזי, שלומי שבת, יגאל שילון ואחרים. בקרוב - דוקוסלב עם שרית חדד ערב פסח, שני 2 באפריל 22:30. יענו יום שני.... מצד שלישי בלוח שידורים באתר של הוט מופיע שהשידור של התוכנית הוא היום, יום ראשון ב- 22:30. עם שידורים חוזרים ביום שלישי בשעה 16:10 וביום רביעי ב- 3:25 וב- 14:00. וביום חמישי ב- 18:28. וביום שישי 12:30. וביום שישי 21:30. אז....אני לא בטוח לגבי ראשון או שני אבל כנראה שזה ראשון ובנוסף יש מספיק שידורים חוזרים.... תבחרו ותהנו...

gilad music

New member
התוכנית תשודר....../images/Emo27.gif

הערב בשעה 22.30 בערוץ 7, הוט בידור ישראלי. בדוק

דוקוסלב היוםם

לכולם היום בשעה 10 וחצי בלילה ישודר בערוץ HOT בידור ישראלי דוקוסלב על שרית חדד כול מי שחושב שזה ביום שני טועה "איזה יופי איזה כיף איזה יום ניפלא בלב אני כמו פרח מלבלב כל יום של חול".....

שי קרן18

New member
היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ממש התרגשתי לאורך כל התכנית!!! היו כמה טעויות..ולא נורא..חחחחחחחחחחחח היה מדהיםםםםםםםםםםםםם אני אוהב אותך שריתתתתתתתתתתתתתתתתת את מס' אחת!!! וכמו שקובי אמר,רק בעוד 40 שנהההההההה או יותררררררר תבוא זמרת כמו שאת..או שלא? לא יברא ולא יהיה,מישו כמו שרית

גם לדעתי למרות

שהיה חסר כמה דברים חשובים אבל איך אפשר להכניס חיי בנאדם בחצישעה..חח זה הולך להחרש ע"י מזל שיש לי ויאודי ...

בכיתיייייי!! כנסו

בכיתי לראות אותה בוכה על אבא שלההה זה היה כזה עצובב! היא הייתה חזאת מתוקה שהיא שרה בצעירי חדרה..!!!!! אמא שלי אומרת שהיא יותר יפה כשהיא הייתה מלאה.. היה לה יופי נשי כזה.. עכשיו היא נראת רק יותר צעירה... אני חולה על האישה הזאת! בכל מצבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליה היא מדהימהה חח ויש לי את הפוסטר של ניצוץ החיים על החלון..! אתם רוצים להגיד לי שאפ'חד לא צילם את זה.? תמונות, משהו???!!!
שרית חדד אהבת חיי!!!!!!!!!!!!!!

gilad music

New member
היה סוףף הדרך למרות ש...../images/Emo27.gif

היו דברים לא מדוייקם כמו שהאלבום "לעשות מה שבא לי" ניכשל כמו שנאמר בדוקוסלב והוא בעצם מכר 140,000 עותקים חבל שלא ראיינו את הנרי כי הוא זה שאחראי במידה רבה על המהפך המוזיקאלי של שרית בשלוש השנים האחרונות אבל סך הכל היה באמת מעניין וכייפי.

rubin16

New member
איזה באסה..

אין לי הוט ואני מת לראות את זה!!!! סרט רע..

שיראל מ

New member
../images/Emo99.gif

היה מדהים ומרגש...
הסכמתי כמעט עם כל מילה שנאמרה שם על שרית (במיוחד עם קובי
) בקיצור..
שווה צפייה
שידור חוזר היום בשעה 18:28...
דרך אגב... יש איזה שיר ישן בקטע שקובי מדבר שאני לא מכירה ונדבקתי בו...מישהו אולי יודע מה השם שלו? (ששרית שרה על הבמה וקובי מדבר...)

כנסו..

אני חייבת את השיר הזה שהיא שרה בהופעה שלה עם צעירי חדרה "מה יפות הן שתי עיינה" חייבת שמישהו יקליט את זה.. ולהעביר את זה לכאן! אנ'לא מפסיקה לזמזם אותווו!!!! ל- "שיראל מ" אגב.. אתה זוכר חלק מהמילים ששמעת?? אולי תגיד ואז אני אדע איזה שיר זה...

למעלה