דופה ונוסבאום

ofrasch1

New member
דופה ונוסבאום

כתבתי את זה כבר פעם, אבל: אם לא היו מפצלים את הערב לשני חצאי גמר - נוסבאום היה בגמר ודופה לא! אם כל השישה היו מתחרים יחד, דופה וטלי היו עפים כי להם היו ציונים משוקללים נמוכים (דופה 60, טלי 53). בגלל הפיצול, דופה שסיימו עם 60 נשארו, ונוסבאום שסיים עם 82 עף. נראה הוגן?

ofrasch1

New member
צחי - לא יאמן

הרגע שמעתי בערוץ 2 את הקטע הלא ערוך של צחי וטירן: צחי רוצה אשת בית, כזאת שמעדיפה לנקות את הבית מאשר ללכת למסיבה, כזאת שתרצה לעשות לו תה. היצור העילג והטיפש הזה צריך שיוסי ונוסבאום יכתבו לו בדיחות. ואותו ההפקה מקדמת כדי שיזכה. לא יאמן.

AmiTutiT14

New member
זה כבר היה בטלוויזיה../images/Emo3.gif ושמעת את

ההמשך
הכל היה בצחוק.

m a z i ohayon

New member
תגובות לשני הדברים

בקשר לצחי וטירן--> מה הבעיה עם זה שהוא רוצה אשת בית?? מה רע בזה בדיוק? ובקשר למשחק מכור-->כן כן מסכימה בהחלט, הפיצול הזה היה לא פייר! שוב-->כמה מפתיע, זה אשמתה של ההפקה המטומטמת הזאת. נוסבאום המדהים היה צריך להיות בגמר, במקום זה נצטרך לסבול את דופה המאוסים.

AmiTutiT14

New member
אבל אל תשכחו גם שזה עניין של יחס.

זה לא משנה איזה קבוצות הם לקחו, הכל עניין של יחס. אין שום משחק מכור לדעתי. אני חושבת שמי שהיה צריך לעוף- עף, ופה נגמר הסיפור.

למה את שוללת דעות אחרות?

"אני חושבת שמי שהיה צריך לעוף- עף, ופה נגמר הסיפור."? אולי זו דעתך, אבל היא לא מייצגת את כל הפורום ואין שום סיבה שבגלל שאת חושבת אחרת לגבי ההעפות לא ידברו עליהן.

m a z i ohayon

New member
בדיוק. זאת אולי דעתך אבל לא של אחרי

אחרים. אני כמו רבים פה חושבת שנובאום היה טוב יותר מהדר....ובקשר לטלי ודופה - תלוי אם מתייחסים לטווח הארוך או הקצר-בהופעה יום שישי טלי הייתה טובה יותר. המשחק -לדעתי- כן מכור....אחרת התוצאות היו שונות.....

AmiTutiT14

New member
חחחחחח לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא התכוונתי לזה ככה. לא התכוונתי שפה נגמרת השיחה
אני התכוונתי שמי שצריף לעוף עף, ופה נגמא הסיפור שלו. אני לא שוללת דיעות

m a z i ohayon

New member
חחח...אבל לדעתנו לא מי שהיה צריך

עף....לדעתי <ועוד אנשים> הדר ודופה היו צריכים לעוף...והם לא...כה שהמשפט הזה- מי שצריך לעוף-עף...לא נכון - לפחות לדעתנו.... והיה לי ברור שלא התכוונת לסיים שם את השיחה...רק הבעתי את דעתי

למעלה