דונטה סמית'

סלים וארזה

New member
מנהל
דונטה סמית'
מוזר שהבעלים של הפועל ירושלים אורי אלון, מעלה סטטוס על דונטה סמית'. נכון שדונטה שיחק רע והתנהג אחרי המשחק בצורה בעייתית, אבל מישהו היה מתאר לעצמו את שמעון מזרחי סוגר חשבון עם שחקן דרך האינטרנט? דרך אגב ההפסד לחיפה הוא לא באשמת דונטה סמית' בלבד. אתמול שחקן פיניקס סאנס, ג'רלד גרין, זרק 15 פעמים מהשלוש וקלע רק פעמיים. הסאנס הפסידו לבסוף בשתי נקודות. האם צריך לעשות לו לינץ' ציבורי?

DRORIKO8

New member
דונטה הוא דווקא העוגן היציב היחיד בקבוצה(ביחד עם ברייסי)
הנפילה שלנו היתה חד משמעית עם 2 הגבוהים,שהם פשוט לא מספיק פיזים ואינטיליגנטים בשביל היורוקאפ. גם המחסור בשוטרים שיודעים לעשות סל מול לחץ היה בעוכריה של הקבוצה במפעל הזה., ולזה צריך להוסיף גארד בינוני מאד(שאני עד עכשיו לא מבין למה שיחררו את דאנקן וארט אבל אותו השאירו)

אני חושב שירושלים תמשיך לדרוס את הליגה, אבל המרמור של הצופים הוא בעקבות הכישלון ביורוקאפ,ובראשון הוא פשוט יצא החוצה

Puskas

New member
תשאל את עצמך
איך שחקן עם האיכויות של דונת'ה מוצא את עצמו 3 שנים רצוף בליגה הזניחה של ישראל וביורוקאפ בקושי..
אין ספק שבמבחינת כישרון גולמי ויכולות פיזיות ומקצועיות, הבחור שייך לטופ של היורוליג (בעייני, לא נופל מ-PJ טאקר שעושה קריירה מרשימה בNBA כבר כמה שנים) ואפילו לNBA כמחליף בקבוצה טובה.
אז למה בגיל 30-31 הוא תקוע בישראל שנה שלישית? כי יש לו בעיות אופי וגישה רציניות..
הבחור לא רציני, לא עובד קשה מספיק, לא סופר את מי שסביבו ובכללי די שם פס על הליגה הזו ועל הפועל י"ם..
זה ממש חבל כי אני חיבבתי אותו מאוד במכבי חיפה כשהוא החזיק את הקבוצה הזו לבד על הגב, אבל השנה ניראה שהאופי שלו משתלט עליו לחלוטין כך שהוא גם שם פס אבל גם ניראה רע מקצועית..
בתאכלס אם אני אורי אלון אני מראה לו את הדרך החוצה בקיץ ומחפש שחקן שמוכן לעבוד קשה, להיות רציני ולתת הכל על המגרש (ואולי גם אחד שמסוגל לקלוע שלשות בעקביות).

למעלה