:) דונאטס

thetruth48

New member
חלאס עם לינקים לאתרים אחרים

זה ממש מרגיז ולא במקום. לא באים לאתר שלכם יש לכם בעיה. רוצים לעזור אז שימו מתכון וזהו

ידידי הכעסן!

אני לא מתכוונת להפסיק עם הלינקים מכיוון שיש להביא דברים בשם אומרם ואם זה לא מוצא חן בעיניך, זבש``ך! ומה זאת אומרת ``לא באים לאתר שלכם``? לא ידעתי שיש לי אתר. זה באמת חדש לי?

הלחוץ

New member
אבל הוא צודק!

זה מעצבן שאתה בפורום ושמים לך לינקים למקום אחר. זה פוגע בבעלי הפורום. אם אין לך מתכון משלך נחכה למישהו אחר שיש לו. אני לא מדבר על זה שאת נותנת לינק למתכון שאת לא מכירה ויכול להיות נפילה גדולה

לחוץ ידידי!

א) זה טוב שאתה לא מדבר על זה שאני נותנת לינק למתכון שאני לא מכירה. אתה יודע למה זה טוב שאתה לא מדבר על זה? כי מתכונים שאני לא מכירה אני לא נותנת. ב) לינק למקור של מתכון מסוים לא פוגע בבעלי הפורום. זה שטויות. ולא רק שזה שטויות אלא שכך זה נהוג בכול הפורומום וגם בפורום הזה מתחילתו. ובקשר לזה שאתה מתעצבן - ראה הערתי לקודמך שאמר שהוא מתעצבן. חוץ מזה, אני בהחלט מרשה לך לדלג על הודעותי.

menty

New member
אריאלה תרשי לי להתערב ....

ולומר תודה על מאמצייך ותשובותייך, לי זה עזר מאוד! חזקי ואימצי... ( :

bali

New member
מנהל
צירוף הקישורים לאתרים אחרים הוא

בדרך כלל למתכון ספציפי. למה שלא נעזר במתכונים מקצועיים שאנחנו מכירים וניתן ליוצריהם קרדיט במקום להתעלם מבקשותיהם של חברי הפורום? מה אכפת לך לעזאזל שאנחנו מצרפים קישור למתכון מתוך אתר מסויים?!?!?! לא רוצה, אל תקרא את ההודעה ואל תלך לקישור. ממני לא תקבל עזרה. ענבל.

חיוש

New member
קישור

ל- bali ביום ששי נכנסתי בהכוונתך לקישור לאתר מאוד מוצלח של מתכונים באנגלית שבתוכו נכלל גם i love pasta. האתר נעלם לי. אנא עזרי לי למצאו

bali

New member
מנהל
חיוש היקרה,

לצערי נדמה לי שאת מתבלבלת. אני לא מכירה אתרי בישול באנגלית ולא את I LOVE PASTA... נדמה לי שמדובר במישהי אחרת שהפנתה אותך לקישור ההוא. מצטערת- ענבל.

bali

New member
מנהל
אריאלה, גם אני איתך.

החבר`ה עצבניים ולחוצים אבל זו באמת בעייה שלהם. אני תמיד בעד ידע מקצועי שנוסה והצליח. מי שלא רוצה, שלא יקרא את ההודעות. בדרך כלל הרי הכותרת מודיעה שמדובר בקישור. לא רוצים אל תקראו ומרנו. אכן השיטה הזו נהוגה בהחלט בכל הפורומים העוסקים באוכל ובמתכונים. ענבל.

bali

New member
מנהל
הנה קישור למתכון לדונטס אמריקאים

המתכון לקוח מאתר פסטו והוא מצורף כקישור להודעה. אחרי שתיכנסי לאתר, תלכי לקישור לחגים ושם לחנוכה. יש שם מתכונים לדונאטס. בתאבון- ענבל.

למעלה