דומיין

ראם B

New member
דומיין

אני מתלבט לגבי קנייה של דומיין. מצד אחד אני רוצה שיהיה נגיש מאד ונוח לכולם- מה שאומר שכדאי לקנות דומיין ישראלי. מצד שני, אם אני רוצה שאנשים מחו"ל גם יוכלו להיכנס לאתר שלי, אז כדאי לקנות דומיין לועזי. בקיצור אני לא יודע מה לעשות ואיזה דומיין לרכוש. מה אתם מציעים? ולמה? תודה

B e i n g

New member
למה אנשים מחו"ל לא יוכלו להיכנס לדומיין co.il

? השאלה היא באיזו שפה האתר שלך ומי קהל היעד המרכזי שלו. שם הדומיין והסיומת שלו לא רלוונטיים מבחינת מי יכול להיכנס לאתר. אתה יכול גם לפתח את האתר בעברית ובשפות זרות נוספות

original36

New member
קח COM גם טיפה יותר זול וגם השירות יותר מוצלח

אני מבסוט מאד מהשירות של גו-דדי הרבה הרבה יותר מוצלח משלושת המאכסנים הישראליים שבדקתי (אחד מהישראליים משתמש בפקס בשביל לעדכן רשומות CNAME!!! בעעע)

B e i n g

New member
מה קשור אחסון? הוא שאל על רישום דומיין

אחסון בגודדי לא מומלץ, השרתים שלהם איטיים.

מה תגיד על זה ש...

איגוד האינטרנט הישראלי גם משתמש בפקס בשביל לעדכן אפילו NS? אני רשמתי את הדומיין הישראלי שלי אצל האיגוד, ואני לא יכול להעביר אותו לאחד הרשמים הרגילים, כי בזמנו כשקניתי שילמתי 100$ לכל החיים, ואם אני אעביר לאחד הרשמים החיצוניים אני אתחיל לשלם שנתי. מה שכמובן לא מתאים לי. איגוד האינטרנט הישראלי עובד רק עם פקס. מדהים.

GFA BASIC

New member
בוא נעשה לך קצת סדר...

אם אתה רוצה שיהיה נגיש ונוח לכולם תקנה דומיין .com או .net אם אתה רוצה שיהיה רק בעברית ומיועד רק לגולשים בארץ - דומיין CO.IL דומיין CO.IL יהיה מוגדר כדומיין שמיועד לשיראל, בעיקרון אם תקדם אותו טוב אז תגיע גם לחול :), אתר שבנוי בעברית ובשפות נוספות - לדעתי, רצוי שיהיה NET או משהו כזה.. בינלאומי.. דומיין שאתה קונה שהוא לא נמכר למדינה מסויימת בלבד (כמו COM או INFO) אפשר להגדיר למדינה מסויימת בכלי מנהל אתר של גוגל. (google webmaster tools). בסה"כ, אם אתה רוצה שהאתר יקודם באנגלית אז כדאי יותר לחשוב על השם שלו ועל מה שיש אחרי הסיומת.

ראם B

New member
תודה על התשובות, אבל משהו שעדיין לא הבנתי.

תודה רבה על התגובות. דיברתי עם מכר והוא הפנה אותי לכתבה הזו בYNET. יצא לכם לקרוא אותה?

למעלה