דומיין www.clubfoot.co.il

Adoushi

New member
דומיין www.clubfoot.co.il

היי לכולם, היום קניתי את דומיין www.clubfoot.co.il וגם דאגתי לשרת אירוח בנפח גדול. בימים וחודשים הבאים אני מתכנן להעלות חומר לאתר. זהו אתר של כולנו, וזה הזמן להצעות ולהתפקדות לקראת משימה זאת. אשמח אם תצטרפו. איהאב

ישר כח! ../images/Emo6.gif

זה גם מקום לכתוב חומר בערבית. אני רואה בירושלים המון מטופלים שבטח ישמחו לאתר בערבית! כל הכבוד לך, מורידה את הכובע
זה בטח יקדם מאוד את הנושא ויקל כל כך על חיפוש לאנשים חדשים! תבדוק אם יש דברים באתר שלנו, אתה מוזמן לקחת מה שתרצה! ממש כל הכבוד, אין לי מילים.

Adoushi

New member
3 שפות

אני רוצה לעשות אותו בשלוש שפות. החלק בערבית יהיה הכי קשה לכתוב. אני לא זוכר מתי כתבתי בערבית בפעם האחרונה. אני אצטרך את עזרתך בתמונות ובגרפיקה ובעיצוב. (זה התחום שלך) אני בטח אשמח להשתמש באתר העשיר שלכם. החלום שלי הוא לבנות אתר מקצועי ברמה גבוה וגם שיהיה ידודתי ומעודד. צריך לחשוב היטב ולשמוע רעיונות. איהאב

גם אנגלית?

יש המון אתרי הורים באנגלית. אבל שום דבר רלוונטי לארץ, זה נכון. אולי חלקים נבחרים. ובאמת בערבית זה חשוב, תוכל לתרגם ולשנות חלקים ממה שיש באתר של אושרי. WOW איזה פרוייקט. מדהים.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

בנוגע לערבית, אז אני יכל לנסות לעניין חברים דוברי ערבית על מנת לבצע תירגום וכו'.

shaharhakmon

New member
כל הכבוד על היוזמה!

תאמין לי אתה לא מפסיק להפתיע. אני האמת עדיין בור בנושא אבל מוכן להושיט יד לכל דבר.

איהאב הגדול מכולם, אתה המלך../images/Emo47.gif

כמה אני גאה בך. אתה גדול!!! איזה כיף שפצחת בפרויקט הזה. מוכנה להושיט יד. יעל

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

הרבה מברוק!!! אם צריך עזרה צור איתי קשר ונראה מה נוכל לעשות יחד. שיהיה יום נעים ובעקר שקט!!!

למעלה