דומיין כפול

sffsfs

New member
דומיין כפול

שלום לכולם, אני בתהליכי בניית אתר חברתי, לדומיין יש שם די קליט וזכיר, אך הוא מעט ארוך, לכן אני רוצה לאפשר להיכנס לאתר מדומיין נוסף קצר יותר, לדוגמא: www.MAINDOMAIN.co.il www.MND.co.il האם העובדה שיש שני דומיינים שמפנים לאתר עלולה להשפיע לרעה על קידום האתר בגוגל? האם יש לכך השלכות נוספות בתחום ה SEO? תודה לכל מי שעונה...

hatkyinc

New member
רק עם תשתמש בשניהם עם אותו תוכן

אתה יכול להפנות מאחד לשני, אבל לא מומלץ לתת לשניהם לפעול בדומיין שלהם עם אותו תוכן. אל כל מקרה נראה לי שהאפקט זניח כשזה רק 2, אבל זה יכול להיות דיי מבלבל במהלך קידום, תשתמש ב 1 ושהשני יהיה redirect מסוג כלשהו (לא משנה ממה נכנסים הכתובת הופכת לאותה כתובת בדפדפן) מקווה שזה היה ברור, נראה לי שטחנתי מיים מעייפות

sffsfs

New member
בכל מקרה התכוונתי להשתמש ב redirect

השאלה מה קורה לגבי קישורים באתרים אחרים לאתר שלי, אם חלק מקשרים לכתובת X וחלק לכתובת Y, זה לא יכול להוריד את הדירוג בגוגל בחצי? (מקווה שהבנת את כוונתי)

hatkyinc

New member
אם זה redirect זה לא בעייה

אם זה redirect זה לא בעייה, כי המקור לא קיים באמת ולעולם לא יקבל דרוג... לעמוד הראשי אין בעיה, אבל שים לב אם אתה עושה קישור עמוק שזה יגיע למקום הנכון ולא לראשי.

sffsfs

New member
השאלה היא כזאת

אם אתר מסוים מקשר לאתר שלי, אבל לכתובת הראשית, זאת שיש עליה redirect לכתובת הקצרה, האם גוגל יודע לספור את הקישור הזה ולהעלות לי את הדירוג בהתאם, או שגוגל יזהה רק קישורים לכתובת שהתוכן נמצא עליה (הכתובת המקוצרת)?

למעלה