דומיין כפול

danielee

New member
דומיין כפול

שלום, יש לי שאלה לגבי דומיין כפול והשפעה על תוצאות החיפוש\קידום. יש לי כתובת אחת לאתר לדוגמא: www.sitesitesite.co.il ואני מעוניין בקישורים הפנימיים של הכתובת לקשר לדומיין אחר אך להציג את אותו התוכן. המצב שיוצא הוא כזה: נגיד כתבה שפורסמה תחת הלינק www.sitesitesite.co.il/news.php?id=1 הופכת נגיד ל my.server.co.il/news.php?id=1 יש לציין שגם אם יכנסו לכתבה באמצעות www.sitesitesite.co.il/news.php?id=1 היא תהיה זמינה אך הלינק הפנימי שיופיע באתר הוא my.server.co.il/news.php?id=1 ידוע לי שזה ישפיע על תוצאות החיפוש אך האם יש איזשהי דרך למנוע או לצמצם את הפגיעה? תודה

אופיר @

New member
גוגל מאוד יכעס עלייך../images/Emo46.gif

כי אתה מציג למעשה תוכן כפול שמבחינת גוגל זה עבירה על אחת מעשרת הדיברות. גוגל מעניש על זה עד להסרה של האתר הפחות רלוונטי לחלוטין מהאינדקס . אין תחליף להשקעה.

danielee

New member
לדעתי לא הבנת

אתה מה שאני מנסה לעשות, הדומיין www.sitesitesite.co.il כביכול הוא כיסוי של דומיין אחר פעיל שיש לי שפה ציינתי אותו כ my.server.co.il הדומיין www.sitesitesite.co.il מקודם ופופלארי מאוד בתוצאות החיפוש, כרגע המערכת מנתבת את הכניסות ישירות ל www.sitesitesite.co.il אך ברצוני לעשות שרק לקישורים ספציפיים יהיה את האפשרות של קישור לדומיין המקורי - הקישורים הפנימיים. איני מציג תוכן כפול שים לב טוב לדברי ולדבריך, אני מקשר לאותו עמוד משני כתובות אני יודע שזה ישפיע, לדעתי זה ישפיע יותר מבחינת קידום הקישור של הדומיין www.sitesitesite.co.il את נושא התוכן הכפול שאתה מדבר עליו אני מכיר ויודע ולא בזה אני מתעסק פה. תודה רבה על התגובה המהירה.

אופיר @

New member
לא ברור לי

כתבת : הדומיין www.sitesitesite.co.il כביכול הוא כיסוי של דומיין אחר פעיל שיש לי מה הכוונה שלך בכיסוי ? מה זה כיסוי של דומיין אחר? בכל אופן יהיו באינטרנט לפחות 2 עמודים שהם זהים לחלוטין וכל אחד בדומיין אחר נכון ? אם עדיין לא לזה התכוונת אז תסביר אחרת .

danielee

New member
אוקי

my.server.co.il זה הדומיין במקור, כתובת השרת לצורך העניין, בדר"כ אחרי שאתה רוכש דומיין אתה מפנה מהכתובת של השרת שלך my.server.co.il לכתובת שרכשת. לא יהיו 2 עמודים אלא עמוד 1 עם 2 כתובות. יש לציין שזו הכתובת שמכסה את השרת . לא יהיה לינק כפול באתר אלא לינק לmy.server.co.il בלבד, אך אם תנסה להיכנס מהדומיין שרכשתי אתה תצליח להגיע לאותו עמוד. לדעתי הדבר היחיד שיכול להיפגע זה הלינק המקודם שיש כבר בכתובת שרכשתי, יתכן והתחליף לכך יהיה הכתובת של השרת, אך עדיין אני מאמין שיש דרך למנוע פגיעה בו..

למעלה