דומיין בעיברית

enbalush

New member
דומיין בעיברית

שלום קניתי דומיין בעיברית לפני חודש עד עכשיו לא השתמשתי בו בגלל שהספק אמר שזה בתהליך רישום(?) עכשיו קיבלתי מייל והם רוצים אישורים על העסק שלי, ממתי מבקשים אישור עסק על רכישת דומיין? זה די מעצבן הסחבת והבירוקרטיה הזו מה אתם אומרים??? שלום רב, בתאריך ה- xx/xx/10 ביצעתם הזמנה לרישום שמות מתחם בעברית: yyyxxx.co.il בכדי לאשר הזמנה זו, הנכם מתבקשים לשלוח לנו מסמך המאשר כי המחזיק בדומיין xxxyyy הנו עוסק מורשה/חברה בע"מ או עמותה רשומה. את המסמך יש לשלוח לא יאוחר מתאריך 24/01/11. במידה ולא נקבל מסמך זה, בקשתכם לרישום שמות המתחם תדחה ותזוכו בהתאם. על הבקשה להיות מנוסחת בצורה הבאה: לידי חברת באמצעות פקס:- מייל: הנדון: שם המתחם:___________________________________ הרני מאשר בזה כי שם המתחם נרשם על שם מחזיק בדומיין: _____________________ המחזיק בדומיין הנו עוסק מורשה/ חברה בע"מ/עמותה רשומה. מצ"ב צילום המאשר את היותנו עוסק מורשה/חברה בע"מ/עמותה רשומה. בכבוד רב, שם:_______________ חתימה:_____________ חותמת:_____________

חסרים פרטים

מאוד מוזר שביקשו ממך את הפרטים הללו השאלה מה הסיומות שרצית לקנות? קניתי לא מעט דומיינים בעברית ולא נתקלתי בבקשה שכזאת [

אצל איזה רשם?

והאם זה דומיין שהוא שם של מותג רשום? האם יש לך עוד דומיינים?

enbalush

New member
InterSpace

הדומיין לא מותג רשום, אין לי עוד דומיינים אצלהם, יש לי את sikotshop.co.il אבל לא נראה לי שזה משפיע אכשהו.

זאת דרישה מאוד מוזרה

אין לי ניסיון עם רשם זה . וגם כשאני רוכש עבור לקוחות שלי דומיינים ופותח חשבון חדש לא נתקלתי בזה מעולם

adgr

New member
לפני הרבה שנים, הרבה..

כשרכשתי דומיין ראשון שלחו לי משהו דומה. ...לא זוכר מה עשיתי עם זה. נשמע מוזר.

enbalush

New member
זה רק על דומיינים ישראלים

זה משהו שהמדינה הכתיבה להם הם אמרו לי שיש 2 אופציות, כך שאם איני רוצה לרשום את העסק ולהציג אישורים אז פשוט ירשמו את שמי המלא, כלומר זו לא חובה.

למעלה