דומיה...

דומיה...

אין מילים... גם אנחנו ש"מתפרנסים" ממילים...נותרים אילמים לנוכח הזוועה,השיטנה שטרם נראתה כמוה. רק לפני זמן מה,עוד רציתי לנסות את מזלי בעיר הזאת,בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות,ארץ החופש,שכעת רוויה בדם ובתמרות עשן,שאדמתה קוברת תחתיה רבבות של חיים. מה נאמר ומה נגיד?שתיקה,כי הכל כבר נאמר,ובעצם שום דבר עוד לא נאמר,שום תגובה לא תשיב את המצב לקדמותו,סופו של התפוח שתחילה הרקיב ונאכל,הגיע. הסמל הגדול ביותר לביטחון,לכח, הוכנע.ובאופן אירוני אם לא מדהים,פסל החירות,מה שמסמל בעיניי יותר מכל את ניו יורק,לא נפגע. וכבר נאמר ש"נשמות קטנות מוכנעות ומאולפות ע"י אסונות,אולם נשמות גדולות מרחפות מעליהם"<וושינגטון אירווינג> שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה של בריאות,ביטחון,שגשוג, סיפוק,אושר, והכי חשוב-א-ה-ב-ה- שלכם זמרת בארים

קרן^

New member
שנה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo77.gif טובה

ולכל הבנות והבנים ושלא נדע עוד טרור נוראי כזה..... ואם כבר.. אם אפשר לבקש עוד משהו... אז אני מבקשת שערפאת יילך לעולמו.. אם אפשר... תודה... כי הוא
סליחה על פרץ הרגשות... בכל אופן, המון בריאות, שמחה, אהבה ואושר.. לשנה חדשה ומרעננת!

inbal-d

New member
אכן נורא מה שקרה אתמול ב-NY

אני עדיין בהלם... כאילו האנשים מתעוררים היום (אם הם ישנו בכלל) לבוקר חדש.. ויום חדש.. וריק שם!! 2 בניינים גבוהים מאוד בעלי חשיבות רבה.. הם מסמלים את ניו יורק כמו שפסל החירות מסמל את ניו יורק.. אכן אבידה קשה בשבילהם.. אני אני הייתי במגדלי התואמים לפני כמה שנים טובות (אני לא זוכרת איך זה נראה , אבל אני זוכרת שהייתי שם ואני חושבת שיש לי גם תמונות משם, אם אני אחפש בין כל התמונות אני בטוחה שאני אמצא אותם ) מוזר כל כך לגעת שכבר אין את מגדלי התאומים.. כאילו תחשבו לעצכם שהבניינים האלה הם פי2 ממגדלי עזריאלי!!!!!!!!!!!!! זה גובה עצום! .. אי אפשר לתאר את הפחד שעבר על האנשים האלה כהמגדלים קרסו בזה אחר זה. אממ או קיי אני חושבת שזה מספיק.. עשיתי מין מונולוג שכזה (זה בשביל זמיירת
) כל מה שנותר לי הוא לאחל לכולן שתיהיה שנה טובה ומתוקה כ-
תאכלו הרבה
תעשו
(אהבה) כי מי יודע מה יהיה מחר!!!! אוהבת את כולכן!!!!!!! וגם את גמל:)

למעלה