דומה או לא?

קרניjack

New member
דומה או לא?

דין ווינצ'סטר היפיוף שלנו....ותאשימו את העצלנות שלי במה שלא דומה או פרופורציונלי. סה"כ אני מרוצה
הDA שלי: http://junibaba.deviantart.com/

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

אהבתי!!! בעיקר הקטע עם דין ובובי... לא כל כך מוצאת חן בעיני ההיא שמשחקת את הסייקיק... היא נראית שחקנית לא משהו וקצת מעצבנת.... אבל יש מצב שבהמשך אני אשנה את דעתי כמו במקרה של בלה ורובי.

to the end1

New member
יואו ייצא לך מדהים את מציירת ממש ממש יפה../images/Emo45.gif|

אבל את גם בפורום הזה,חחחחח אני גם מהפורום של מיי כימקל אני מקווה שאת יודעת מי אני...

LoganLover

New member
דומה, בהחלט!

זה גם ממש ממש יפה!! ^^ רק שתי הערות: הפרצוף שלו חסר נפח. והפרטים הם ממש מטושטשים. ברישום צריך להיות מדויק. אבל סה"כ, זה נורא דומה!

LoganLover

New member
רק עכשיו משום מה הצלחתי להיכנס לדווינארט שלך

ה - "Iced" פשוט מעלף!! זה כזה יפהההההההה *^* באמת צבעת לה/לו את הפנים או שזה פוטושופ? והחלקיקים האלו על העין - מדהים!! איזו מוכשרת!!
תמיד חשבתי לפתוח שם חשבון חחחח

קרניjack

New member
אין סיבה שלא תפתחי../images/Emo8.gif

וכן, צבעתי לעצמי את הפנים בכחול וגם החלקים האלה "אמיתיים", הם לא תוספת של פוטושופ, ותודה

LoganLover

New member
גאד, שתדעי לך - שזה מעלף פשוט!!

והעובדה שזה לא פוטושופ עוד יותר מוסיפה לאהבה שלי לתמונה הזאת חחחחחח
ויש סיבה- אני כל כך לא ברמה של דייונארט xD

קרניjack

New member
.....

תודה:) אבל ממש לא מסכימה עם ההערה שהפרטים מטושטשים. מוכנה להראות לי רישום ש"הפרטים בו לא מטושטשים"?

LoganLover

New member
סבבה, אני רק הערתי הערה

את לא חייבת להסכים. התווי פנים והפרטים קצת לא ברורים. אומנם זה רישום, אבל צריכה להיות הגדרה כלשהי של אובייקט

קרניjack

New member
אני מקבלת ביקורות, אבל לא ברורה

לי ההערה ... אין עפעפיים? אין שערות בנחיריים? אי פיצעונים על העור? אין "פרטים קטנם"? באמת שאני אשמח שתראי לי רישום ברמה שלי שיש בו פרטים ברורים.

redsnowhite

New member
מאוד דומה!!! כל הכבוד..../images/Emo47.gif

אח אני מתה על רישום
חבל שאין לי כוח חחחח ואם אפשר הערונת קטנטונת, יש משהו קטן בעיניים שקצת לא תואם. חוץ מזה ממש דומה להפליא ויפה

darklighter

New member
מאוד יפה ומאוד דומה, כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

אבל באמת יש קצת בעיה עם העינים...השמאלית נראלי... אבל חוץ מהדבר הקטן הזה זה מושלם

למעלה