דולקס... דפנה..

דולקס... דפנה..

אנחנו חברי הצ'ט רוצים לשבח אותך על היותך אשת ניהול בצ'ט טי וי. תמיד את שם, תמיד את נותנת אוזן קשבת אף פעם לא משאירה מאחור עוזרת תורמת עושה מה שאפשר בשביל שיהיה רגוע ושלו. אם היה אפשר להגיד באלף מילים כמה שאנחנו אותך אוהבים... (אולי כמו בשיר של ליאור נרקיס) שתדעי תמיד אותך אנחנו אוהבים ורוצים להודות לך על כל השעות שנתת מזמנך אלינו ולעולם לא יהיה מצב שמשם נקום ונלך גם ברגעים הכי קשים נדע להתמודד ולפתור כל דבר): דפנה, אנחנו חברי הצ'ט טי וי החלטנו להפתיע אותך ולרשום לך את זה שתביני שאת המשפחה שלנו ואני אישית מודה לך מכל הלב על כל הימים שהקשבת על כל הימים שפשוט... שפשוט היית חברה): שיהיה שבת שלום מאיתנו כל חברי הצ'ט טי וי ובמיוחד אני שכתבתי את זה):

elad4587

New member
דפנה

אני גם רוצה להודות לך מכל הלב על כל מה שאת עושה למען כולם את תמיד שם,תמיד עוזרת,תמיד מקדישה מעצמך את המקסימום ועושה עבודת קודש. אני רוצה להגיד לך תודה על התמיכה,העידוד ,הפירגון ועל זה שאת נותנת אוזן קשבת לכל דבר. אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם,המון אושר,בריאות וחיים ארוכים:) ורק שתדעי שאין עלייך אחות תאומה!!!!:)

רומן14

New member
ואנייייי

ואני בחסימה אז מהה אני לא יכול להיות בצט TV בגלל רוני הזותייי והסירוס הזה ואפצי הזהההה

רונע אלעד וכל השאר

המון המון תודה על התמיכה ותודה על הפירגון זה מראה שמעריכים את הנעשה ואת השעות שאני מקדישה לכם תמיד אני פה בשבילכם אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןן שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם וסוף שבוע חם ומקסיםםםם וה
שלי תמיד איתכם לעדד

תנו גז כולכם ../images/Emo3.gif

אין על מישלללללללללללל אוחחחחחחחחחחחחח ללללללללללללללללללללללללללללל מאמא לללללל

ללללללללללללל

כל הזמן אני חושבת על אמנדהההההההההההההה ומנסה להתגבררררררררררררררר איך אותי היא עוזבתתתתת עוזבתתתתתתתתתתת ומנסה להתרפאאאאאאאא

למעלה