דולפינה ביקשת שאני יבוא באתי כתבתי הודעה ואיפה קבלת הפנים החמה שאני יעזוב שוב?
מ משיייי New member 11/12/06 #1 דולפינה ביקשת שאני יבוא באתי כתבתי הודעה ואיפה קבלת הפנים החמה שאני יעזוב שוב?
ה העכביש2 New member 11/12/06 #3 ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif מה זאת השליליות הזאת? מה זה האיומים האלה? למה? לא טוב לך פה? מה הקטע? אה?
../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif מה זאת השליליות הזאת? מה זה האיומים האלה? למה? לא טוב לך פה? מה הקטע? אה?
ה העכביש2 New member 14/12/06 #15 ../images/Emo31.gif זה שאת נעלמת ועם גישה מסריחה בטח ובטח שלא עוזר...
D Dolphinea New member 11/12/06 #4 משייייייי מתוקה את צודקת ../images/Emo24.gif ברוכה השבה שמחה ששבת אלינו ומקווה שתבחרי בכל זאת להישאר למרות שקצת פישלתי... את סולחת לי נכון? אני ממש מצטערת אני פשוט בתקופה הסטרית בעבודה.
משייייייי מתוקה את צודקת ../images/Emo24.gif ברוכה השבה שמחה ששבת אלינו ומקווה שתבחרי בכל זאת להישאר למרות שקצת פישלתי... את סולחת לי נכון? אני ממש מצטערת אני פשוט בתקופה הסטרית בעבודה.
מ מותר לי New member 12/12/06 #5 משי!!! ../images/Emo24.gif מפציעה לי שוב אחרי יום וחצי שלא הייתי כאן, אל צ'אלי מה עבר עלי!
B Barvazoom New member 13/12/06 #10 ../images/Emo6.gif ברוכה השווה! ! ! מקווה שהכל טוב ושהחיים מחייכים אליך מותק.
B Barvazoom New member 13/12/06 #14 אהמ.. אז ככה: החיים טובים, אין חדש בענייני הזוגיות.. אני משתדלת לבלות ולהנות אחרי העבודה. מחפשת חוג להרשם אליו, יש רעיונות? ולמה לא מחייכים בובה?
אהמ.. אז ככה: החיים טובים, אין חדש בענייני הזוגיות.. אני משתדלת לבלות ולהנות אחרי העבודה. מחפשת חוג להרשם אליו, יש רעיונות? ולמה לא מחייכים בובה?