דולי לקס...

Charmed Gal

New member
דולי לקס...

אני יודע שיש את זה למעלה אבל השירשור למעלה הפסיק לקפוץ אז אני שם פה בשרשור חדש... הנה לקס, ואל תעירו על הצורת ראש כי אני לא משנה את הבייסים... מה אתם אומרים?

וגם זאת... אבל...../images/Emo15.gif

למה אתה עושה דווקא על הבייס הזה? אני לא מתה עליו... הוא נראה מוזר... אולי תנסה בייס אחר?

SaberTooth

New member
לקס + השיפוץ של וויטני....

נתחיל עם השיפוץ של וויטני: אהבתי את השיפוץ יותר מהמקור, הג´ינס יושב יותר טוב על הדולי והוא יותר מציאותי. ועכשיו ללקס: אהבתי
שווה עוגיה
אהבתי את הכפותרים על החולצה. את המכנסיים אפשר לשפר, את הסוף אפשר לעגל קצת, אבל בסך הכל, יפה מאוד
כל הכבוד גל

charmed one1

New member
תקראו לי אידיוט אבל...

מה זה דולי?? או דוליז...? אין לי שמץ של מושג!

../images/Emo13.gif

זה מהמילה בובה באנגלית. דול. מה שגל עשה למעלה... כזה ציור של "בובה" איך שלא תקראו לזה...

casperit

New member
כל הדוליז יפים..

(אין לי מושג בדוליז) אבל לקס, הראש גדול מדי ואין לו פרופורציות.. לא אהבתי את זה כ"כ.. אני לא רואה את ההבדל בין הוויטני הראשון לשני לשלישי... לנה וקלארק יפים.. יעל

SaberTooth

New member
אין מה לעשות... זה הבייס....

אין מה לעשות בקשר לראש של לקס, זה הבייס* שגל בחר לצייר עליו. *בייס = הגוף העירום שעליו מציירים את הבגדים ואת השיער.

mishmesh

New member
שניהם נהדרים ../images/Emo70.gif

אומנם הראש של לקס ענקי, אבל אתה לא משנה את הבייסים...

Charmed Gal

New member
שימו לי תמונות...

של קלואי ופיט ואבא קנט ואמא קנט!!! אני רוצה לעשות דוליז שלהם ואין לי תמונות והתמונות של קלואי בגלריה לא טובות לי.. או שתתנו לי אתרים עם תמונות!!!

angel of Death

New member
הדולי לקס פשוט גדול אבל ../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

השפתיים עדיין מפריעות לי....

Buffy1

New member
נכון

הדוליז שלו מאוד חמוד, אבל השפתיים קצת נשיות...

Charmed Gal

New member
אנשים!!!!

תספקו לי כבר תמונה של קלואי עם בגדים לא מסובכים שאני אוכל לגמור כבר את הדולי שלה!!! וגם של פיט ואמא קנט ואבא קנט!

למעלה