דולימניה

*pank

New member
דולימניה

בובות יפות בובות שותקות בובות מה הן בכלל יודעות בין אם רואות או לא רואות ואפילו אם שומעות, את סודי לעד שומרות ואת עינן מעלימות. בובות קטנות בובות גדולות בובות עיוורות לחסרונות הן מחייכות והן בוכות הן עצובות ולעיתים תכופות מראים פנים מאושרות. בובות כחולות עיניים בובות שחורות תלתל בובות כהות מוינייל בובות צחורות מפורצלן בובות עם נעליים של גברת וכובע מהודר בובות עם נמשים בובות קצת שובבות בובות כמו פעוטות בובות פיוטיות. בובות הן לא הולכות לשום מקום... בובות יושבות בובות עומדות צבע וחיים לבית ישר הן מוסיפות וכשעיני עליהן נחות, פורחות מיד כל הצרות ובראש רצות שורות על בובות רכות ומתוקות...

פאנקיייייי

איזה אוסף מדהים של בובות יש לך וכל אחת כל כך מיוחדת עם סיפור ואופי כל מיוחד אהבתי את האוסף הזה רק טוב!!!

*pank

New member
תודה גחלילית קסומה

בובות הן מחלה חשוכת מרפא אבל אני לא ממהרת להזעיק את הרופא במקום אני פשוט קונה לי עוד מהחיידק הזה.

חן (*_*)

New member
טעות בידך פאנקי יקרה ../images/Emo9.gif

בובות הן כלל לא מחלה אם כבר,לדעתי הן תרופה הבובות חברות הכי טובות תמיד שותקות עם דעתך מסכימות איתך אינן רבות לשום מקום אינן בורחות על כל סודותייך שומרות ובעיניים אוהבות בך מביטות

שאול4

New member
ילדים את כל המשחקים..

לזרוק לעגלה, ולהסתדר לשעת ריכוז...גחלילית אני יכול להתגאות בילדים כאן!!

חן (*_*)

New member
טוב, אני ילדה טובה ../images/Emo68.gif

יושבת בידיים שלובות וממתינה יווווו.... כל כך אוהבת שעת ריכוז נו כבר חבר´ה, שתיים שלוש... זוזז!!!!!!!!!!!!

רגע רגע רגעעעעע אני עפה/באההההה

דוחפת באלגנטיות את חנילההה מתיישבת על המחצלת וממתינה לסיפור שיווו כמה אני אוהבת שעת ריכוז
רק טוב!!!

*pank

New member
יש מקום לילדות רעות?

או ללכת ישר לפינה עם הבובה זהבה.

חן (*_*)

New member
מה זאת אומרת ללכת לפינה.........

עם הבובה זהבה????????
בשום פנים ואופן אני לא מוכנה ללכת לפינה עם פאנק, או עם מישהו אחר.

*pank

New member
שלום לך בובה זהבה 4u|

אם כך השארי במרכז העניינים עם חן היפה ואני כבר אסתדר לבד בפינה, מקום נהדר לעשות עיניים, עמדת תצפית מעולה.

חן (*_*)

New member
ייפה בובה זהבה.................

אולי במקום לשבת בפינה נשב לנו עם קפה ועוגה נצפה בילדים המשחקים ונשחק עם הבובות והבובים??????

למעלה