דולה בריצת הלילה

דולה בריצת הלילה

אז אני דולה/ פייסרית בריצת הלילה של נייקי. כרגע ל-2 מתאמנות שלי שלאחת זו הריצה "התחרותית" הראשונה ולאחרת זו השניה. נרוץ במקצה האיטי ביותר של 60 דקות או יותר. מי שרוצה להצטרף אלינו, מוזמנת בכיף. פרטים במסרים, מיילים או בטלפון. ריצה ללא לחץ, בקצב של הבנות ובסוף קפה על אחת החברות שגרה בכוכב הצפון ממש מול קו הגמר. C U

צודקת

אולי יש, אבל אני פשוט לא יודעת על כך וכל הרעיון נסגר הבוקר, כי הרבה יותר נחמד לרוץ עם פייסר שמכירים במיוחד כשמדובר בנשים ובפעם הראשונה-שניה. ומבחינתי זו אינה תחרות אלא מפגש כייפי ולכן בכיף לקחתי על עצמי את המשימה הנ"ל וכבר יש גם בחור (חבר )שמצטרף אז בכלל יהיה לנו כיף
. ההזמנה פתוחה לכולם וכולן.

איך מזהים את הפייסרים??ועוד שאלהL:

נרשמתי למירוץ שבוע אחרי שילדתי, מה שכנראה מסביר את הצמיד הלבן שיש לי... אהה....עד 55 דקות...קצת יומרני... אני בשאיפה לסיים 10 קמ, בסביבות ה60... מאז שחזרתי לרוץ(6 שבועות אחרי, ובהדרגה)רצתי 8... עוד 2...האדרנלין?המוטיבציה?אני יכולה.אני יודעת. נראה לי..יש בי אמונה ורצון תחרותי עז...אבל 55 דק?????מה חשבתי לעצמי? ההזנקה ברבע ל8...יש לי להיניק את הפיצי שלי, לאמור לילה טוב לגדולה(בת 3) ולרוץ. א מ א ל ה ................... מי ירוץ איתי? (לפני שנה רצתי ב52 דק)

למעלה