דוכן תכשיטים

hilon

New member
דוכן תכשיטים

שלום רב, יש לי דוכן של תכשיטים מאוד מיוחדים, לא כסף וזהב. מחפשת ירידים באיזור הדרום והמרכז, אפילו ירידים קבועים. אשמח לדעת אם יש ביקוש או הצעות תודה!!

soso2000

New member
אתמול היה דוכן שלי בבאר שבע

איזה סוג של תכשטים את מוכרת ? אתמול היה ארוע לציבור הדתי היה אסון כל בעלי הדוכנים לא מכרו שקל

soso2000

New member
ארועי סוכות

יש כמה ארועים יש מחר את סמילנסקי היו היה את היו היה בבאר שבע אני יהיה עם דוכן של תכשיטים אביגלית את היית לידי בדוכן הצלחת למכור משהוא ? אנחנו לא כיסינו אפילו את העלות של הדוכן (100 ש"ח) המלצה לכל בעלי דוכנים לא ללכת לארועים שיש לשלם עליהם כניסה !!!! האנשים שילמו ואז לא מוכנים לשלם שוב על שום דבר!

hilon

New member
היי

התכשיטים שלי הם בסגנון קצת אחר. עשוי מהמון אבנים וחוטים מיוחדים. רובם לא מיוצרים בארץ. יש לנו מפעל בחו"ל שמכין לנו לפי עיצובים של בן זוגי. מקווה שבקרוב אוכל להוסיף תמונות.. חוץ מזה באמת מבאס לשלם עלות דוכן ולא לקבל לפחות חלק בחזרה. עוד לא קרה לי טפו טפו אבל גם עלויות הדוכנים לפעמים מוגזמות. בבן גוריון בב"ש רצו 300 שקל אז וויתרתי..

avdesign

New member
קניון עזריאלי; מי המארגנים? איך מגיעים אליהם?

מהן השעות, מה עלות ההשתתפות ומה מקבלים מהמפיק/מארגן? בקיצור, כל המידע הנחוץ - ואני כבר אסירת תודה לך על המאמץ שבתשובה מלאה! ענת

avdesign

New member
תודה! ברשימות מופיע שם נוסף באותו מיקום;

(מישהוא שענינו אקססוריז?) בשם לביא ויינגרטן - והוא אינו שייך ל'וניל הפקות' - אך לעומת זאת מבקש סכום השתתפות נכבד מאוד... איך יודעים מיהוא מי, בעצם? ענת

avdesign

New member
מובן שזו חברה אחרת; מי מהן היא המפיקה הראשית

זו היא השאלה... האחד עוסק באקססוריז - והאחרת, 'וניל', לא מופיעה כלל בהקשר לעזריאלי אלא בהקשר של מזון... תודה, בכל אופן, על המאמץ; בסוף יתבהר הכל...

bubulina49

New member
שלום לך....

על הדוכנים בעזריאלי אחראית חברת וני.ל. ישנה בחורה בשם יעל ועלייך לפנות אליה. אכן..... מחיר דוכן בעזריאלי יקר מאד ומגיע ל 300 ש"ח .חברת וניל עושה גם ירידי אקססוריז שגם הם יקרים ביותר נסי ותווכחי אם זה ממש שווה......... בהצלחה...

bubulina49

New member
לא שווה מחיר כל כך יקר

יש ירידים רבים שזולים יותר ושווים יותר

avdesign

New member
תודה! מוכנה להמליץ על כאלה? אני כנראה יודעת

מעט מאוד על פריסת ירידים בגוש דן; איכשהוא אני נתקלת שוב ושוב באותן כתובות, למרות שבאמת יש לי תחושה שקורה הרבה יותר מסביב... הבעיה היא שהפריטים שאני יוצרת לא זולים וגם לא מלהיבים כל אחד; לא זהב, לא כסף, לא מבריק - כן בולט, שונה ודומיננטי, חמרים טבעיים ושפע של צבעוניות אתנית ועשירה. מי שמחפשים 'מבריקים' לא ממש מתייחסים אליהם - לכן סוג הקהל הוא נקודת מפתח למכירה - ולאו דוקא הכמות. עצה, מבעלת נסיון כמוך? אהיה אסירת תודה! ענת

למעלה