דוידוביץ לביתר???

דוידוביץ לביתר???

ככה חוששים בחיפה. אני מאמין שזה לא יקרה בסוף כי זה העונה עכשיו לפרסם דברים . או שאולי סיפור אריק בנאדו חוזר.?

מלפפון חמוץ

בלי חריף.. נראה לכם הגיוני שקורנפיין לא יפתח בין הקורות שטויות במיץ עגבניות+מלפפונים יאלה סלט

מותק מס1

New member
אין מצב

שדוידוביץ יסכים כי גם יש לו חוזה לעוד שנתיים וגם למי שלא יודע אבא שלו ג``כ היה שחקן בחיפה והוא המשיך את המסורת ואף פעם לא עזב את חיפה ולא נראה לי שעכשיו הוא יעזוב אחרי יותר מ25- שנה כי הוא עצמו התחיל בחיפה בגיל 6 בתור חלוץ אבל מהר מאד הפך להיות שוער ובקשר לקורנפיין אין מצב שהוא לא ישחק כי אז מי יהיה הקפטן

את האמת?

עדיף לא להתחיל להאמין לעיתונות אחרת לא יודע לאן נגיע. עד שאחד מהשורה העליונה של חיפה לא פותח את הפה עדיף לא להפיץ שמועות.

לא נראה לי שזה יקרה

אצל גאידמק הכל אפשרי, אין לו חשיבות לסמלים במועדון אז יש מצב שהוא ירצה להחליף את קורנפיין בשוער יותר טוב, אבל לא נראה לי שניר ירצה לעזוב, הוא אוהב את הקבוצה.

dor1111

New member
לא חושב שזה יקרה

דוידוביץ' הוא אחרון הסמלים בכדורגל ההישראלי והוא יודע את זה, הוא לא כמו טל ומיכאל שלא באמת חיפאים ולא חיביים לנו לכום(למרות שבנאדו כן אבל כסף יכול לסנוור אנשים) ואני מקווה שהוא זוכר את התקפוה שהוא היה פצוע וחיפה שילמו על הכול והמשיכו לשלם לו את מלוא השכר, אם הוא יעבור הוא יודע שהוא יהפך לאחד השחקנים השנואים בליגה,וכן תקראו לי נאיבי אני מאמין שיש שחקנים שהסמל של הקבוצה חשוב להם מהסמל של הדולר וניר הוא אחד מהם

dios4

New member
לא מופתע..

למען האמת אחרי לב לבייב והסיפור עם הפועל לא מפתיע אותי שניר יעבור לבית"ר.

Olympic Hero

New member
דוידוביץ' מחזיק בחוזה. הוא לא יעזוב סתם ככה..

ואם הוא באמת יעזוב(מה שלא נראה לי שיקרה), בית''ר תצטרך לשלם עליו הרבה כסף.

AKAKAK

New member
למה לא אבישי שיעזוב, שישלמו היטב ואלמדון ישאר

מה רע מכרנו להם את בנאדו ב 200 אלף דולר שחקן לפני הסוף שלו. עכשיו הזמן לתת לאלמדון את הצאנ'ס שלו. אם זה נכון ודוידויץ רוצה לעזוב אפשר לשחרר אותו, אבל לעשות קופה באותה הזדמנות.

AKAKAK

New member
איפה אתה קורא חדשות? לא שמעתי את זה...

כי אם זה לא נכון, תחזור בך ותתנצל!

IVERSON11

New member
אל תעלי לגאידמק רעיונות לראש..

הוא עוד יעשה את זה.. כמו שהשנה היה לו אוסף מגנים שמאליים..שנה הבאה אוסף שוערים.. חח כמו ריאל שכל נשה הביאה כוכב חדש..גאידמק כל שנה אוסף שחקנים בעמדה אחרת!

למעלה