דוידוביץ` לא בסגל מחר, אולי גם רוסו

גם אם הוא בסגל

אני לא חושבת שהוא ישחק.. נראה לי רוני לוי יתן לו עוד שבוע מנוחה כמו פעם קודמת.. וימשיך לתת קרדיט לתום.. וחוצמזה זה וואלה אז אין לדעת

P a z i T 2

New member
את האמת

אני מעדיפה שהוא לא יהיה בסגל... עם כמה שאני מתה עליו...הוא צריך עוד מנוחה, אם לא בטוחים שהוא כשיר 100% למשחק חבל לשתף אותו...תום אלמדון עושה עבודה מעולה.

אני מאמינה שהוא יחזור נגד בני יהודה

רוני לוי חייב לתת לו להיות כשיר 100% לא אחוזון פחות...

הוא כבר יותר מחודש מתאמן

והוא כשיר כי הוא מתאמן באופן מלא כבר הרבה זמן ושיחק במשחקי האימון. הוא יכול להיות בסגל אבל ההתלבטות של רוני לוי זה לגבי כושר המשחק שלו

הוא שיחק מחצית אחת..

השאלה היא עד כמה הוא כשיר לעמוד בשער במשחק כזה חשוב 90 דקות... אני מאמינה שאם הוא היה כשיר לשחק ולשחק טוב הוא היה משחק.. אבל כנראה שהוא עדיין לא..

יכול להיות

מצד שני,אולי זה היה מוריד קצת לתום את הביטחון. ההחלטות הם של רוני לוי

תכלס.. אם הוא מוציא את תום

כשאנחנו מובילים 3-0 תום ידע שזה כדי להתעלל בתל אביבים.. חחח מחליפים שוער כאילו זה אימון.. אבל ברור שרוני לוי לא יעשה את זה...

אל תזלזלו ביריבות שלכם!

פעם אחרונה שזלזלתם אם אני לא טועה מכבי חיפה עפה מגביע המדינה. מה גם שעם כל הכבוד להפועל חיפה ויש כבוד מכבי עדיין יותר טובה מהם. ומכבי לא תעשה לכם חיים קלים במיוחד כשיש להם מה להוכיח לקהל ולברקו(שלא עשה טעות שהגיע). אז על 3-0 במחצית לא הייתי חותמת כ"כ מהר. ויותר מזה עם כל הדיבורים על העפה של שחקנים תהיו בטוחים שתראו הרבה מלחמה וכדורגל מהצד הצהוב , יש לשחקנים האלה מה להוכיח. וחיפה בלחץ (אחרי הבזיון בדרבי) אפילו יותר טוב לנו.

scarlett 1

New member
אם היית

נמצאת פה יותר היית רואה אותנו בוכים כל יום על הזילזול של הכדורגלנים שלנו. כואב לנו שהם לא משקיעים מספיק (אני מוסרת פה סודות מדינה???) אבל מה אני יכולה לעשות??? כלום! אנחנו מקווים יותר ממך שהם יתעשתו כבר. אבל זה באמת לא תלוי בנו...

scarlett 1

New member
ודרך אגב...

סליחה שפגעתי בך עם עניין ה"גרמנים". זאת ממש לא הייתה הכוונה. הכינויים הם חלק מהעניין. אני בחיים לא הייתי נעלבת מזה.

scarlett 1

New member
נכון

לעיתים רחוקות משתפים. הבעיה שאני מתה גם על תומי-תום וגם על דוידוביץ'.

למעלה