דוט נט לעומת java/j2ee

yossi27

New member
לשאלותך

הסביבה הנפוצה ביותר היא java. לכשעצמי כתבתי פעם java והיום .net - הטכנלוגיה בjava היא ותיקה יותר. הרבה יותר קבלות וחד משמעית שולטת בתחום הEnterprise Server. מייקרוסופט קלטה את זה מאוחר והיא רצה באמוק מטורף ומתקדמת מהר מידי. מהר מידי הכוונה שהרבה חברות בשוק עוד עובדות בFramework1.1 מייקרוסופט הוציאה זה מכבר את גרסה 3. לשמחתי (או לצערי) ASP.NET הוא ירי כלפי הרגליים של תוכניתן שמתחיל את דרכו- תאורטית ניתן לבצע את הכל דרך קוד ה.net מבלי לדעת צד לקוח וחבל. יהיו שיחלקו עלי ויאמרו שהעולם עובר לפשטות וwizards אבל התוצאות אומרות אחרת.. תבדוק את השוק ותראה איזה ביקוש יש לתוכניתני .NET שיודעים צד לקוח - מאוד מאוד קשה להשגה. לשאלתך לגבי מציאת עבודה - היינו אך, צריך הרבה יותר מזל משכל ולכן תאמץ לך כמה פרוייקטים פרטיים. מה להחליט? צודק אורן שאומר שזה לא ממש משנה לשתי השפות יתרונות וחסרונות מובטח לך בשנים הקרובות שתהיה לך עבודה בשניהם. קראתי כמה גיבובי שטויות שjava זו שפה מתה ושהם כותבים בדרכים מסובכות (לא Wizards). java מתה? החברות הכי גדולות בשוק היום מבוססות , (IBM , Oracle , Intel ,Etc)) java צריך להבין שתכנות זה לא רק Wizards - כתב כאן justin פעם שמאוד חשוב להבין שכל פקד שאתה גורר או כל wizard שתשתמש יוצר אחריו קוד -יעיל או לא לפי הנסיבות. אבל מתכנת טוב חייב לדעת מה עומד מאחורי הקוד שלו. לשמחתי (או לצערי) ASP.NET הוא ירי כלפי הרגליים של תוכניתן שמתחיל את דרכו- תאורטית ניתן לבצע את הכל דרך קוד ה.net מבלי לדעת צד לקוח וחבל. יהיו שיחלקו עלי ויאמרו שהעולם עובר לפשטות וwizards אבל התוצאות אומרות אחרת.. תבדוק את השוק ותראה איזה ביקוש יש לתוכניתני .NET שיודעים צד לקוח - מאוד מאוד קשה להשגה (מה שמחזק את הטענה שלי). לשאלתך לגבי מציאת עבודה - היינו אך, צריך הרבה יותר מזל משכל ולכן תאמץ לך כמה פרוייקטים פרטיים.

מתכNET

New member
גיבוב שטויות

זה לא מנומס להגיד גיבוב שטויות על דברים של מישהו אחר. ודרך אגב אני הזכרתי WIZARDS בהודעה שלי?

למעלה