דוח תנועה

איציק1957

New member
דוח תנועה

בהיותי בסיור תנועה בת"א הבחנתי בניידת משטרה אשר חונה בסמוך לתחנת אוטובוס . ללא מהבהבים ללא כחולים וללא שוטר בקירבת מקום כרזתי לנהג כמה פעמים .. וחכיתי יותר מחמש דקות אולי יגיע משהו אין צורך להשאיר את מספר הניידת כאן אבל בבדיקה במסוף הסתבר שזו ניידת של מרחב הירקון . ללא היסוס רשמתי דוח תנועה רגיל והצמדתי לשימשת הרכב מתנדבים יקרים שמו לב לא לעשות עברות תנועה עם ניידות האזרחים רואים אותכם .

ישראל26

New member
אתה כנראה משועמם יתר "ותורם רבות

מתנדב תנועה יקר ... כולי תקווה שאותם שוטרים שנתת להם דוח יתפסו אותך בעשרות עבירות תנועה שבטח הנך מבצע כאשר אתה לא במשמרת ,ויתנו לך דוחות עד שתשקול לעזוב באופן מהיר ומיידי את ההתנדבות במשטרת ישראל . את מי הינך מנסה ללמד לקח ? את אלה שנותנים שעות רבות וזמן יקר להגנה עליך ומרוויחים גרושים ? מי אתה שתתן להם דוח ? בטוח שהנך "יותר צדיק מהאפיפיור " ... לצערי גם בתחנה שלי ישנם מתנדבים שהדוחות וה שכרון הכוח עלו להם לראש והם נותנים דוחות לשוטרים , נתנו דוח לניידת בילוש שחנתה במקום מסויים -בגלל אופי העבודה מבלי לבדוק כלל את מספר הרכב ולמי הוא שייך . שוטרים בדרך כלל לא נותנים דוחות למתנדבים -ולו בגלל ההשקעה של המתנדבים בתפקיד והעבודה המשותפת שלהם עם השוטרים (ואני מדבר על עבירות קלות - לא סיכון חיי אדם וכו בדרך ) אז מתנדבים יתנו דוחות לשוטרים ??????? תתפלא לשמוע כמה מתנדבים חושבים ש מותר להם לעשות הכל בגלל שכרון הכח -לתת דוחות לאנשים כאשר הם לא במשמרת , לנסוע עם פנס כחול על הגג בכל עת ובכל הזדמנות - כאשר אינם רשומים כלל ביומן ההפעלה -ובעצם להתחזות לשוטרים -ולאיים על שוטרים אחרים - אך מכיון שאינם יודעים על מי הם נופלים - יתכן ויפלו פתאום על שוטר אמיתי שפשוט יגמור להם באותו רגע את הקריירה -ותן להם דוח על פנס כחול ברכב אזרחי או אפילו יעכבם על התחזות -ובדרך כלל גם השוטרים מוותרים על כך בסוף . אז- מי אתה שתהיה צדיק יותר מההאפיפיור ותתן דוחות לשוטרים ??? מאין לך מה הם עשו שם ? אתה באמת "מתנדב ואזרח למופת ".... שיצר ההתנדבות והרצון לתת דוחות לכל דבר שזז עלו לה מעל לראש .. ואני מצטער עליך ...

שלום30

New member
מתנדב בתפקיד הוא כמו שוטר לכל דבר

לכן מקרה זה הוא שוטר שנתן דו"ח לשוטר האם זה היה דו"ח פנימי או חיצוני ? מעניין אם הם ישלמו אותו או יבטלו

ישראל26

New member
שלום ערב טוב !!

שלום איש יקר אני בעניינים כבר זמן רב (כולל בפיקוד ..) ויודע לי שמתנדב הוא כמו שוטר לכל דבר בשעת פעילות . אך ישנו חוק לא כתוב - ששוטר לא נותן דוחות למתנדב -אם לא מדובר ב עבירות חמורות ביותר דווקא בגלל העזרה וההשקעה של מתנדבים בתפקיד . אז שמתנדב יתן דוח לשוטר ועוד יעלה כאן בצט ויציג זאת בגאווה ? זה מתאים אולי לאתרים אחרים שבהם רוצים "להכנס במשטרה "...חוץ מזה מי אמר לו למה הניידת חנתה שם ? ברוב המקרים ניידת שמגיעה לאירוע לא תכנס למגרש חנייה והשוטרים ישלמו לשעה חנייה -כי אולי האירוע קצת דחוף ואולי זו ניידת משטרה ולמשטרה - כן למשטרה מותר לחנות בכל מקום . ונתתי כמה דוגמאות של מתנדבים שנהיו פתאום ראש גדול ונתנו דוח לניידת בילוש בעבודה בלי לבדוק כלל את מספר הרכב - דבר חמור שלעצמו , ובלי להציץ ברכב -אויל הוא פח"ע ? בדרך כלל בניידות בילוש מרחביות יש גם פנס כחול ברכב גם קשר וגם כריזה ולא קשה לדעת שזהו רכב משטרתי . אלא ..פשוט מאוד -ישנם כאלה שנהנים מהתפקיד ולהציק לאחרים וזה מגיע גם לידי הצקה לאלו שהביאו אותם לתפקיד .. אבל להם -מותר הכל כולל לעשות עבירות תנועה ודברים שההתנדבות אוסרת . אז אנשי אור ירוק או יתמ - תבדקו תמיד טוב טוב גם את עצמיכם ואני מוכן לחתום לכם - שאם אותם שוטרים שננתתם להם דוח בלי להניד עף עף יעקבו אחריכם ביום יום - הם בטח יגלו "כמה עבירות תנועה " אך תהיו בטוחים ברוב המקרים דוחות לא תקבלו אם יוודע להם שאתם מתנדבים . וחבל ..ממ ש חבל שבתוך המשטרה יש כאלה שנהנים "לדפוק " את אלה "כמו המשפט הידוע - "דפקנו את אגד " -יצא לנו הרבה מזה .. פעמיים גבר בתעודת המתנדב .... שיהיה לנו רק טוב ושנדע לעזור לאזרחים ולא לריב בתוכינו . ?

שלום30

New member
כולכם צודקים והשוטר נשאר אשם? תשובה

ידוע לי על הקוד ששוטר לא נותן דו"ח לשוטר מוכר לי אישית ומרחבית וכמובן צריך לכבד אותו ומה עם הקוד ששוטר לא יתן דו"ח למתנדב ??????????????? הרי מתנדב עוזר לשוטר השוטרים לא שמעו על הקוד ששוטר לא נותן דו"ח למתנדב או שלא רוצים לשמוע אותו אני מכיר מלא מתנדבים שהשוטרים נתנו להם דו"ח ואם רק העזת להראות תעודה שאתה מתנדב משא"ז כמובן שזה עזר לשוטרים האלה לתת לך דוח יותר גדול ( מתנדב עושה עבירות ? ) יש מקרים שהתעודה שלך הוחרמה או עמדה בסכנת החרמה בגלל תושיית יתר של אותם שוטרים לכן... אני יכול להבין את לב המתנדבים שיתנו דוח לשוטרים עין תחת עין שן תחת שן ודוח תחת דוח ולכן אם השוטר יכול לבטל את הדוח אז שיבטל ואם לא אז שיחכה גם הוא למתנדב בסיבוב..... הרי הכל זה עניין של רצון טוב והבנה הדדית ואם אין את זה לשוטר או למתנדב אז כל המעגל נקטע וההמשך ידוע ושלא נדבר על מתנ"א (ארצי) שמחלקים דוחות גם לשוטרים

איציק1957

New member
תגובה

אתה ממש לא ראוי שהתיחס אלייך אני מבין שאתה עושה עבירות ושוטר תופס אותך אתה מוציא לו את התעודה שלך ובוכה .... צר לי עלייך תתפלל שאני לא אתפוס אותך בעברת תנועה אצלי לא תוכל להציג תעודה גם אם התמונה שלך יפה

מתנדב

New member
שלום לך איציק......

קראתי את מה שכתבת ונשארתי אם פה פתוח, וניסיתי להבין איך הגענו למצב כזה שמתנדבים רושמים דוחות לשוטרים עצמם. כידוע כפי שהזכירו כבר כאן, שהשוטרים עצמם מעריכים מאוד את ההתנדבות שלנו, והם משתדלים מאוד לא לתת לנו כמתנדבים דוחות ואפילו שאנחנו לא בפעילות (למעט עבירות חמורות) לכן זה נשמע לי תמוה מאוד ומוזר הדבר הזה. וחוץ מזה שרכב חרום שזה ניידת משטרה או כיבוי או מד"א, מותר לו לחנות בכל מקום ואפילו בתחנות אוטובוס. כך שנראה לי שהדוח הזה היה מיותר לחלוטין וכנראה יבטלו את הדוח הזה כלא היה.

איציק1957

New member
תגובה

ראשית אני רוצה לחלוק עלייך הניידת הזו הייתה שיכת למרחב הירקון מה היא עשתה בשדות ירושלים ביפו זה לא האזור של מרחב הירקון. שנית אני לא חושב כמוך שוטר צריך לשמש דוגמא גם עם יש לו סידורים במקום הוא יכול להחנות בכל מקום מה פתאום בתחנת אוטובוס ועוד יותר מיזה עם שוטר יתפוס אותך על עבירה שעשית הוא לא יראה אותך ממטר וירשום לך דוח אני מסכים עם זה כולנו שוים מפני החוק אני לא מבין יש לשוטרים בחוזה העבודה שהם חסינים מפני דוחות ? לידעתך גם אם יתפסו אותי עושה עבירת תנועה בחיים אני לא יגיד שאני מתנדב גם אני לא מעל החוק אנחנו מדינה דמוקרטית ולא מדינת משטרה

ישראל26

New member
איציק שלום !!

ראשית ,אינני יודע כמה זמן אתה מתנדב , אך פעילות משטרתית של ניידות מרחב מסויים נעשות לעיתים גם במרחב אחר - כמו העברה של ד-ח או ע-נ , ביצוע מעצרים ועיכובים של דרושים למיניהם ,הסעת שוטרים ועוד ועוד . שנית רכבי ביטחון חסינים מדוחות מכיון שהם לא אמורים -כמו שכתבתי -ללכת ולחפש חניה בתשלום , במיוחד אם הם מגיעים לאירוע שצריך לטפל בו במהירות ובמיוחד באיזור שהזכרת -איזור יפו -יפתח איזור עם יחס "אהוד " מאוד לשוטרים כאשר ניידת משטרה שלא נשארת בטווח עין יכולה להיות אחרי דקה גרוטאה או בדרכה לרשות הפלסטינאית כאשר מי שנוהג בה כרגע הוא שוטר פלסטיאי או מחבל בפוטנציה . אתה צודק ששוטרים הם לא מעל החוק ומי שסורח ועושה דברים חמורים צריך להענש .אבל אתה אינך יודע אף פעם למה חנו שם ולטובת מה ומקסימום אתה יכול להעביר מזכר פנימי ולנסות לאתר את אותו שוטר ולדבר איתו (כמו שעושים בתחנה שלי לרכבים שחונים לעיתים ב " ד - 14 " מול התחנה ) אבל ללכת ולדפוק לו דו"ח ? אתה באותה מערכת כמוהו ומה לעשות צריך להיות לויילי למערכת ולא להזיק לה -ואם יש לך ביקורת 0תעשה זאת בפנים . אותו כנל לגבי ניידות הנוסעות בשול דרך בכביש מהיר - אזרחים נורא מתרגזים מ-זה , אבל מאין להם שאותה ניידת לא ממהרת לאירוע כל שהוא או לפתור את הבעיה שבאתיה נוצר הפקק ? דע לך שהמתנדבים הכי שנואים בתחנות הם אלו "מגדילי הראש " שעוצים צרות לשוטרים ולא יודעים לסגור את הכביסה בפנים .. וכנראה שיש לשוטרים סיבה טובה לשנוא אותם - לפחות אצלי בתחנה - כל החכמים הללו שבשם הצדק והדמוקרטיה נותנים דוחות לשוטרים הם העברייני תנועה הגדולים ביותר , המשתמשים הגדולים ביותר ברכוש משטרתי בלא היתר , והמתחזים לשוטרים הכי גדולים .. מה לעשות שהיושר " לא הולך איתם לכל אורך הדרך ..

איציק1957

New member
תגובה

ראשית תודה על התגובה אני מתנדב כבר ארבע שנים ביחדות המיוחדות של המשמר האזרחי בתנועה ורואה את עמצמי כבעל נסיון ומתפקד במישמרת כרואש צוות תנועה ומיועד לקורס קצינים אבל דעותי חלוקות איתך בכל הנושא כקצין בצבא דוגמה אישית היא מעלה חשובה ולא כך נהג אותו שוטר שהחנה את הניידת בסמוך לתחנת אוטובוס אם קצת יותר התחשבות גם בתפקיד לדברך יכול היה אותו שוטר להחנות 20 מטר אחרי תחנת האוטובוס בכל אופן אני מכבד את דעותך בכל הקשור גם אם אני לא מסכים איתם

איציק78

New member
איציק1957

אני איתך וכל הכבוד לך על מה שעשית אני אומר גם כך שוטר הוא אזרח לכל דבר אז מה אם הוא הולך עם מדיים אז מה ? אני ישאל את החברה פה שאלה אזרח ושוטר מגיעים לתמרור עצור ושניהם לא עצרו בעצור למי תביא דו"ח לשוטר או לאזרח ? בטח תביא לאזרח ולא לשוטר למה למה ????????? אני יודע ומכיר מפקד תחנה הביא דו"ח לשוטר שנסע באור אדום סתם ככה התחשק בגלל שאשתו חכתה באיזה חנות.... איציק אני גאה בך ואם תראה עוד כאלה שוטרים תביא להם כמה שיותר דוחות אני ראיתי פעם שוטר שדיבר בטלפון והגשתי נגדו תלונה במשטרת תנועה . פעם עצרתי ניידת תנועה שאני נוסע בלי אור מאוחרה ולא סיפרתי לו עדיין שאני שוטר אמרתי גם אתה נוסע בלי אור מאחורה בניידת אז הוא אמר אתה יודע שאת חוצפן אמרתי לו לא יודע זה מציאות איך אתה יכול להעיר לי אם אתה נוסע בלי אור מאחורה... ולא משנה מה נשאר הראתי לו תעודת שוטר אז הוא אמר למה לא אמרתי בהתחלה שאתה שוטר והוא אמר לי שאבא שלי אמר לי כלל כלב לא נושך כלב.... שח"ם לשעבר איציק

מתנדב

New member
כל מה שכתבתם זה נכון..

גם אני בעד שאם שוטר עושה עבירה תנועה או כפי שאיציק כתב כאן שאור מאחורה היה שרוף, או דיבור בפלאפון או אי עצירה בתמרור עצור, או שאר העבירות תנועה, בזה אין ספק שהשוטר הוא כמו כל אזרח וגם לו מגיע את הדוח. אבל בסיפור ש איציק1957 סיפר זה היה שהוא נתן דוח לניידת ולא לשוטר עצמו, וגם השוטר לא עבר שום עבירת תנועה אלא הצבת הניידת בתחנת אוטובוס, ולמעשה כשנרשם דוח לניידת מי משלם את הדוח? אז תלוי אם הניידת הוחנה שם בגלל אירוע או בגלל כל סיבה שהיא שזה היה במסגרת תפקיד, אז ממש חבל על הדוח כי זה יבוטל, אבל אם זה בגלל סיבה אישית של השוטר כגון הוא הגיע לחברים או כל סיבה אחרת אז נראה לי שהשוטר שהיה אם הניידת באותו זמן הוא משלם את הדוח. וסתם שאלה איציק78 מה ז´תמורת שח"מ לשעבר?, מה אתה היום שוטר רגיל או שסיימת שח"מ ועברת להתנדבות?.

אילתיKLE

New member
פשוט מדהים!

בדר"כ אומרים על שוטרים שהם נהפכו להיות "עבד כי ימלוך" ברגע שהשתן עלה להם לראש ומה אני אגיד לכם חברים יקרים לפי מה שאני ראיתי בתחנות רבות שביקרתי בהם אין הרבה שוטרים כאלה אבל...!!! כמו בכל מקום יש גם כאלה שחושבים שהם כל יכול בגלל המדים או התעודה. ועכשיו לגביי "איציק1957" מה אתה חושב שתפקידך במשא"ז ובכלל במשטרה? להציל את העולם??? להתעלות מעל כולם??? להיות "ה"צודק ומתקן את המעוות??? תרד קצת לגובה העיניים ניידת משטרה כחול לבן תחנה בתחנת אוטובוס ביום סתם ללא סיבה? קצת מחשבה אני מבקש ממך, אותו שוטר יודע שכולם יכולים לראות היכן הוא החנה את הניידת ומה גם שלא חסרים אזרחים שמדווחים על כך, לא שזה דבר רע אבל זכותם המלאה לעשות כך ולהתקשר ולהודיע. ואז... מגיע לו "הצדיק" ונותן דו"ח תנועה לאותה הניידת בגלל שזה לא יפה ונכון להחנות שם את הניידת... תאמין לי שזה הכי קל ופשוט לרשום דו"ח תנועה על עבירה אבל כאשר יש ספק קטן שצריך לברר מדוע נעשה עבירה זו או לחילופין באם יש סיבה מוצדקת אז חובה!!! עליך לעשות זאת. בעבודתי בין היתר זה גם מתן דו"חות על עבירות תנועה וכאשר יש לך (שוטר/מתנדב) את הפנקס דו"חות עליך לעשות שיקול דעת ברישום הדו"חות. ולסיום ורק לידע כללי: באם הייתי מדווח על ניידת זאת (אתה היית במשמרת אז אין בעיה) ודבר זה היה מגיע לממ"ר של אותה היחידה ובמידה ואותה הניידת חנתה ללא צורך... אני חושב ויודע שכולם יודעים מה אותו ממ"ר היה עושה לשוטר.
חם...חם...חם באילת...

dz108

New member
עוד זוית ראיה

אם היית בודק רכב החונה שלא כחוק בתחנת אוטובוס ומגלה שזה רכב בילוש? ואם הרכב היה חוסם יציאה מחניה של נכה? היית כורז ברמקול לצוות הבילוש לרדת למטה לפני שהם מקבלים דו"ח? ואותו צוות בילוש, שנמצא באותו הזמן בפריצה שקטה לבית (סמים/קזינו וכו´) או באיסוף מידע מסביב לבית של יעד מודיעיני, שומע איך אתה הורס לו את הפעולה- יורד למטה... אני לא מקנא בך, במקרה הטוב זה בילוש תחנה או מרחבי, במקרה הרע זה ימ"ר (להם אין בכלל חוש הומור). ---- בכל משמרת בילוש שאני משתתף בה יש לפחות שתי פעולות שקטות (כאשר יורדים מהרכב סוגרים את הדלת בשקט - שלא תעשה רעש), ותמיד רכב הבילוש חונה שלא כחוק - וזאת מפני שהחוק מתיר לו לחנות ככה ע"מ שהצוות יוכל לבצע את עבודתו. ישראל26 - אשמח אם תוכל להגיב.

israelcops

New member
חוק ההיגיון

אמור לעבוד גם במערכת שלנו.......רק להזכירכם, דווח על עבירת תנועה איננו חובה, הוא נתון לשיקול דעתו של השוטר, לעניין שיקול הדעת שהופעל בארוע הנדון בשרשור הודעות זה, אני חולק עליו כפי שציינתי קודם בראש השרשור.

ישראל26

New member
אחי אתה צודק בהחלט -ולזה יש קשר

אחי , מהיכרותינו את הנושא (...) אתה צודק בהחלט - כמו שאמרתי - מה לעשות שרכב משטרה ומיוחד רכב בילוש שרוצה כמה שפחות לבלוט בשטח - לא תמיד יכול ללכת ולחפש לעצמו חנייה פנויה .. כמובן שצריך להשתדל לא להפריע לאזרחים ולחסום להם את החנייה וכו כי אז זה יהפוך לסיפור שלם (במוקד - רכב חוסם כניסה לחנייה ויצטרכו לאתר את הצוות ואותו אזר יכול לחשוף אותו . אבל במידה והרכב עומד על מדרכה או בכל מקום -כמו תחנת אוטובוס או מקום שאינו מפריע ישירות לאזרח , ומגיעה ניידת אחרת ובמקרה מחליטה לתת לו דו"ח - מן הדין להגדיל קצת ראש , להציץ ברכב שאינו פח"ע , וכמובן לבדוק דרך הקשר את מספר הרכב (ותאמין לי רוב שוטרי התחנה מכירים את רכבי הבילוש ומספריהם ואם אותו איציק הוא כל כך ותיק - אז רצוי שיצא וילמד שוב את הניידות בתחנתו בכדיח שיוכל לסייע להם גם במצבי חירום -ואם אינו מכיר אבל הרכב הוא מהדגמים בשימוש המשטרה -ויש בו אביזריים משטרתיים - ) ואפשר ורצוי להגדיל ראש , לנסות לאתר את הצוות בקשר אם אפשר ולא לחפש סיבות איך לדפוק אותם כאילו החלטת לחנך את העולם - וכל שכן אם הניידת היא כחולה ובולטת - אז בכלל אפשר לאתר ציק צק את הנהג שנוהג בה דרך הקשר /יומן אבל לא להיות ראש קטן ומרושע ויאללה -לכתוב לו את הדוח .. כמו שאמרתי - אותו "איציק" בטוח שהשוטר הלך לקניות או עשה משהו רע - אבל ברוב רובם של המקרים זה לא כך כלל וגם אם כן אפשר להעיר לו בדרך אחרת . זה מה שקורה לפחות אצלי בתחנה וכך מתודרכים אנשי היתמ . (למעט אותה טעות של אנשי יתמ שסיפרתי עליה שנתנו דוח לניידת בילוש בלי לחשוב כלל , לבדוק את הרכב .באמת הועלתם .הצלחתם להזיז את הרכב מתחנת האוטובוס .... לא הגלדתם ראש כלל וסיבכתם את השוטר שאולי ישב יום שלם בתצפית על מישהו באיזור ...)

איציק1957

New member
תגובה

ישראל ידידי אתה באמת תמים ברצוני להגיד לך שפעלתי לפי משורת הדין לפני האכיפה בדקתי במסוף הניידת הייתה שייכת למרחב הירקון זו ניידת כחול לבן עם מספר אדום ולא ניידת סמויה .. תגיד לי אתה מה מחפש שוטר ממרחב הירקון בשד ירשלים ביפו ???? ויתרה מזו כרזתי כמה פעמים וחכיתי מספר דקות לפני שרשמתי דוח ידידי היקר למה האזרחים צריכים לסבול ..... למה אישה מבוגרת צריכה לרדת מהמדרכה ולעבור יסורים כדי לעלות לאוטובוס באמצע הכביש למה נהגים תמימים חיבים לחכות בגלל הפרעה לתנועה שגרם האוטובוס בכך שחסם נתיב נסיעה שמאלי .. מיותר לחשוב שאותו שוטר היה בתפקיד אנחנו לא צרכים את עזרתם של שוטרי מרחב הירקון זה האזור שלנו לכן רציתי שאתה גם תבין שלא רק אני רואה את זה גם האזרחים ומה הם חושבים על המשטרה לסיכום מצפוני נקי אני יודע שפעלתי נכון ..... בידידות איציק

ישראל26

New member
איציק 1957-לסיכום

שלום לך איציק !! ראשית לגבי מה שאמרת - לא קבלתי אף פעם בחיי דו"ח ואני מאלה שנוסעים בהתאם לחוק ובהתאם למה שאני דורש מאחרים , מפקודי ומכל רכב שאני עוצר על הכביש ואני מדבר גם על משמרת וגם ברכבי הפרטי . וכמו שאמרתי -כל מה שאני מבקש ממך הוא לפתור את אותם בעיות חניה או עבירות תנועה של שוטרים -שאתה -בטוח -שלא נעשו בתפקיד - בתוך התחנה , או דרך בדיקה בקשר בקיצור הגדלת ראש " ולא לרוץ ולדפוק את אותו שוטר כי אף פעם אינך יודע מה היא הסיבה האמיתית להיותו שם . ואתה יודע מה - גם אם ניידת תסע בשול דרך (אורכב משטרתי סמוי וכו מעבר לפקק או בכביש מהיר - לרוץ ולעצור אותה תהיה טעות לדעתי - כי אולי בסופו של דבר תעכב אותה בפעילות מבצעית ? השיטה הכי טובה היא - אם מדובר בעבירה חמורה - לברר למי שייך הרכב ולשלוח מזכר לאותה יחידה וכך השוטר יוזהר . אבל לרוץ ולתת לו דוח ? חבל לנצל את שכרון הכוח שהחוק נותן לך בתור מתנדב כלפי אלה שעובדיםאיתך יום יום . בקיצור גישור פישור .. לא לרוץ ולהראות -הנה דפקתי אותו . ודרך אגב לסיום - יש לכם יחידת יתמ לא רעה שם ביפתח - אני מכיר את אחד המפקדים שלכם ורובכם יוצאי התחנה שלי בעבר ואם תבין למה אני מתכוון אתה כנראה ותיק .. ואני בטוח שההנחיות שאתם מקבלים שם בתחנה הם לא לגרום לצרות לשוטרים שאתם עובדים איתם ובמיוחד בתחנה הקשה הזו אלא לעבוד איתם -ועל כן במצבים כאלה אני שוב קורא לך להגדיל ראש ולא לרוץ ולרשום לו דו"ח -מניות בבורסה לא תקבל מזה .. ובמיוחד לא לרוץ ולפרסם זאת כאן בפורום שעוסק במתנדבים ובתרומתם למשטרה ולשוטרים ולא בהצקה להם . כולי תקווה שהפעילות אותה אתה עושה היא באמת לטובת האידיאל שבדבר -מניעת תאונות דרכים ולא בכדי להינות מהצקה למישהו . מודה לך על ההקשבה . בהצלחה !

למעלה