דוח שנתי מקוון

• פותח הנושא adex
  • פורסם בתאריך

adex

New member
מידע על שירות בצה"ל

האם במחשבי משרד האוצר (מס הכנסה) יש או היה בעבר מידע על: א. עבודה זמנית בחו"ל. ב. תקופת השירות בצה"ל. ג. הכנסות בזמן השירות בצה"ל. תודה

adex

New member
דוח שנתי מקוון

האם אפשר להגיש דו"ח שנתי למס הכנסה באמצעות האינטרנט (את המסמכים הרלוונטיים אוכל לסרוק ולצרף קבצים סרוקים)?

צוות Gov

New member
דוח שנתי מקוון ומידע מרשות המיסים

שלום, לצערי, לא איתרתי מידע העונה על שאלותיך. לקבלת מידע אנא פנה ישירות אל פקיד השומה: https://www.shaam.gov.il/ps-yeshuv/ בברכה, דנה, צוות gov

adex

New member
האם פקיד ממשלתי יכול לדעת על שחרור מוקדם מצהל

פקיד מסוים אמר לי כי ידוע לו על שחרור מוקדם מצה"ל לפני שקיבל ממני אישור כלשהו. שלטונות צה"ל הודיעו לי כי זה מידע חסוי שקיים אך ורק במחשבי צה"ל או משרד הביטחון. אני מבקש לדעת לשם מידע לעתיד מה נכון כי אין לי דרך אחרת לדעת זאת.

צוות Gov

New member
האם פקיד ממשלתי יכול לדעת על שחרור מוקדם מצהל

שלום, על פי המידע המתפרסם באתר באגודה לזכויות האזרח, בהליכי הגיוס ובמשך השירות הצבא אוסף נתונים אישיים לגבי החיילים. לדוגמה: פרופיל בריאותי, קב"א (קבוצת איכות), סיווג ביטחוני ותוצאות בדיקות רפואיות. כל המידע הזה חסוי. אסור לאיש לבקש אותו, למסור אותו, או לעשות בו שימוש, אלא אם הורשה לכך בחוק, בתקנות, או בפקודות הצבא, ובלבד שהדרישה למידע זה או השימוש בו ייעשו למטרה שלשמה ניתנה ההרשאה. במיוחד אסור למעסיק לבקש ממועמדים לעבודה או מעובדים למסור את הפרופיל הצבאי שלהם, או כל נתון אישי צבאי אחר. לבירורים נוספים תוכל לפנות אל האגודה לזכויות האזרח בטלפון: 1-700-700-960 אתר: www.acri.org.il דואל כללי:[email protected] בברכה, דנה

למעלה