דוחות

CtrlZ

New member
דוחות

שלום במקום בו אני עובד עלי לשלוח כל כמה זמן דו"ח למקומות מסויימים מתוך מסד נתונים של אקסס דרך טופס שבו אני בוחר בקומבו בוקס את סוג הדוח ואחר כך מיצא לקובץ RTF ושולח. עכשיו ברצוני להפוך את העניין לקצת יותר מהיר ולעשות מאקרו שייצא את הדוח לקובץ. אני מנסה להשתמש בפעולה OutPutTo שעושה את מה שאני מבקש רק שאני צריך להכניס את הערך שהייתי בוחר בקומבו בוקס האם יש דרך שלפני הפעולה הוא משהו כזה שיבחר ערך מסויים ואז אני אעשה את אותה פעולה לכל האפשרויות ויהיה בסדר מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור לי תודה מראש ליאור

פוזנא

New member
אז ככה :

אם הבנתי נכון. אם יש לך קומבו בוקס שאתה רוצה שהמחשב יבחר ממנו אוטומטית, אז תבחר ב SET VALUE, תבחר את הקומבו בוקס, ואחת התכונות שניתן להפעיל עליו היא List Index,ושם ניתן לכפות עליו בחירה מסוימת של פריט מהרשימה. הפריט הראשון ברשימה מספרו 0, השני - 1 וכן הלאה. בצורה זו ניתן לעשות זאת באופן אוטומטי. מקווה שעזרתי לך...

CtrlZ

New member
תודה ו..

קודם כל תודה אני אנסה את זה ביום ראשון צריך איכשהו לפתוח את הדוח או את הטופס כדי שאפשר יהיה להפעיל עליו את ה SET VALUE?? תודה

פוזנא

New member
אה... שכחתי

ביצירת מאקרו חדש, אחת הפקודות נקראת SET VALUE. הפקודה מורכבת משני חלקים. החלק הראשון (כתוב "פריט") שואל אותך לאיזה תכונה של איזה פקד יש לתת לה ערך, והחלק השני (כתוב "ביטוי") מבקש ממך את הערך שאתה רוצה לתת לתכונה של הפקד. בחלק הראשון - יש ללחוץ על השלוש נקודות בצד ימין של השורה. כאשר אתה בוחר את הטופס הרצוי, יש רשימה של כל הפקדים בתוכו . לחיצה על כל אחד מהם תביא לרשימה של כל התכונות המאפיינות אותו. בחר את התכונה ליסט אינדקס ותעשה אישור. בחלק של הביטוי, תכתוב את מספר הפריט ברשימה כמו שכתבתי מקודם.

למעלה