דוחות מוקפצים

estersh

New member
דוחות מוקפצים

קודם כל תודה על כל התשובות הקודמות. אם לא העזרה שאני מקבלת פה בפורום, אני באמת לא יודעת איך הייתי מסתדרת. ושאלה חדשה: אצל הלקוח ששם התקנתי את התוכנית באקסס, משום מה אין בדוחות את המאפיין "מוקפץ" (popup?) וזה קיים רק בטפסים. זה די דופק לי את הצורה שבה אירגנתי שכל המסכים יהיו מוקפצים, כי כשאני עוברת לדוח בתצוגה מקדימה אז הוא מוסתר מאחורי הטופס המוקפץ שפתוח באותו זמן. זה רק אצל הלקוח שלי הדפקט הזה, או שאתם מכירים את זה בעוד מקומות? (אצלי יש אופיס 2002 ויש את המאפיין הזה ואצל הלקוח זה אופיס 2000) בהצלחה לכולכם, אסתר

גרי רשף

New member
זה חדש גם לי../images/Emo22.gif

אני עובד הרבה עם Office 97 + 2000 ולראשונה אני שומע על PopUp בדוחות. אז הבשורות הרעות (עבורך) הן שאין את זה בגרסאות הישנות, והבשורות הטובות (עבורי) הן שיש את בגרסאות החדשות. בהזדמנות חגיגית זו- יש במקרה OpenArgs בדוחות של 2002? בכלל- אילו עוד דברים טובים התחדשו ב-2002? (אם אפשר- דברים מהותיים ולא קישקושים על אינטראקטיביות ווירטואליות וידידותיות..). ששאלה ל-estersh: האם את מפתחת ב-2002 ומפעילה ב-2000 ישר, או שיש לבצע המרה לגרסה קודמת (כמו במעבר מ-2000 ל-97)?

estersh

New member
תשובות

ואכן יש גם OpenArgs בדוחות. אני לא יודעת הרבה על ההבדלים כי התחלתי לעבוד עם אקסס רק לאחרונה וישר על 2002. אבל הבדל נוסף שנתקלתי בו היה שהתשתמשתי בהוספת פריט לתיבת רשימה ע"י הפקודה AddItem והיא לא עבדה באופיס 2000 ונאלצתי להוסיף פריט ע"י שירשורו לrowSource (עם פסיק נקודה). ולגבי השאלה על הגירסאות: למרות שיש לי אקסס 2002, אני כותבת את התוכניות באקסס בתבנית קובץ של אקסס 2000. (בכרטיסיה כלים-> אפשרויות -> מתקדם- יש אפשרות לבחור תבנית קובץ ברירת מחדל) כלומר, אני מפתחת ב2002, בתבנית של 2000. העדפתי לעבוד בתבנית הזו כי זה מה שיש לרוב הלקוחות ולא רציתי להתחיל להסתבך עם המרות. ואכן אני לא צריכה להמיר את התוכנית כשאני מתקינה אותה במחשב שיש בו רק אקסס 2000. (כמובן שבמקרה הצורך יש גם אפשרות של המרה) אבל משום מה, כמו שאתה רואה בשאלות שלי, גם כשאני כותבת בתבנית קובץ 2000, יש לי אפשרויות שאינן קיימות באקסס 2000. מקווה שהובנתי. אסתר

למעלה