דוחות חנייה

dgrwkl2

New member
דוחות חנייה

שלחו לי הביתה (אני חושב שזה מעיריית ת"א) דואר רשום כזה....שצריך ללכת לדואר בכדי להביא את הדבר הזה. אין לי מושג מה זה. אולי זה רפורטים על חניות??? למרות שממה שאני זוכר שילמתי הכל!! ולא צברתי דוחות. אבל מצד שני,אני לא רוצה לגשת לשם בכדי לחתום. ממש ממש ממש לא!!! האם ישנה אפשרות לבדוק (מבלי להזדהות) על מה מדובר?? אולי דרך אתר אינטרנט מסויים של העירייה??? האם דרך טלפון לעירייה??(למרות שאם אתקשר למחלקת גבייה..."יסמנו" אותי?? אולי דרך אחרת?? בקיצור,יכול להיות שלא מדובר בכלל בדו"חות..אבל יכול להיות שכן. למרות שאני לא זוכר שאמורים להיות לי כאלה. בקיצור,יש עיצות חברים?

אולי...

תבקש מחבר להתקשר למשטרה
להזדהות כקונה פוטנציאלי לרכב
ושישאל אם יש דוחות חנייה לרכב לפני קנייה
ואם השוטר נחמד אולי הוא יענה...
אין לי מושג...אולי הם עוקבים אחריך...
האמת אני לא חושבת שעיריית ת"א שולחים דוחות בדואר רשום בכול אופן עכשיו ברצינות...
יש על הכרטיס ששלחו לך מספר? אם כן כנס לאתר של רשות הדואר אפשר לאתר את כל הפרטים על המשלוח באתר שלהם

dgrwkl2

New member
בעצם...נכנסתי

נכנסתי לאתר שלהם כפי שמופיע על ה"דואר רשום" הזה. הקלדתי את המספר שיש לי שם בצד.... אבל הוא רושם לי שאין קוד שליחה כזה בנמצא או משהו בסיגנון. בקיצור...אין דרך לברר מה זה?? מבלי ללכת לחתום?

מספר

המספר צריך להיות 2 אותיות באנגלית 9 מספרים ו-IL בסוף מן ברקוד כזה בפינה השמאלית העליונה. אותו צריך להכניס לאתר רשות הדואר ולראות. אם עדיין לא מופיעים פרטים אז זה "מאוד מוזר" אין שום פרט לשולח? שום כתובת חזרה?

dana2909

New member
בטח שכן

הם שולחים דוחות חנייה מוכפלים ומשולשים בדואר רשום ואז כשמישהו זר מצליח להוציא בשמך , בלי שרצית, רק בגלל שהתלוש הגיע אליו בטעות והוא חשב שהוא ירוויח משהו, את הרפורט - אתה מתחיל לקבל כל מיני איומי עיקולים וקנסות ענקיים וככה נעלמים להם 1,400 שקל... בני #$$#@#$$% בקיצור - לך, תוציא את הרפורט , תשלם אותו, לפני שהוא יתפח.

למעלה