דוחות ב - Access 2000

galar

New member
דוחות ב - Access 2000

כאשר אני יוצרת דו"ח ואני רוצה לשמור עבורו פורמט הדפסה לרוחב או הדפסה בכמה עמודות, אז אני נכנסת ל- Page Setup ומגדירה את רצוני. ההגדרות האלו נשמרות זמן מה, עד שפתאום הדו"ח חוזר להיות לפי ברירת המחדל שלו. אני שמתי לב, שזה קורה כאשר אני יוצרת קובץ MDE ומפיצה אותו ברשת או מעבירה אותו למחשב אחר. איך אני יכולה לשמור על פורמט הדפסה מיוחד? אולי יש איזו דרך מיוחדת שאני לא מכירה? תודה מראש

אלון_פ

New member
כנראה זה באג

בגרסת אקסס אשר נפתר באמצעות הסרת תכונת מעקב שינויים במבנה בסיס הנתונים הכנסי ל- tools/option/general/NameAutocorect והסירי את הסימונים בתיבות הבחירה

galar

New member
תודה, ועוד שאלה

אני בניתי מחולל דוחות משוכלל. היות ואני צריכה לשנות Design של דו"ח בסיום האשף שבניתי, אני לא יכולה לעשות את זה בגירסת MDE. מצד שני, אני לא רוצה ולא יכולה לתת ללקוח קובץ MDB מטעמי בטיחות. האם ניתן לתת סיסמת כניסה למסד נתונים בקוצץ MDB כאשר מנסים להיכנס לפיתוח (Shift+Enter) ולא לבקש את הסיסמה בכניסה רגילה של משתמש? או, אולי יש למשהו הצעה מקורית אחרת איך ניתן לפתור את הדילמה הזאות? תודה

תמיר2000

New member
אולי כדאי לך ליצור כמה דוחות - אב

אשר על פי בחירת המשתמש הדוח המתאים יבחר? אגב, יש אופציה לשחק עם התכונות כניסה למסד הנתונים או לעיצוב תכונות אבטחה שונות. חפשי את הערכים הבאים בעזרה של VBA:
ChangeProperty "StartupShowDBWindow", DB_Boolean, True ChangeProperty "StartupShowStatusBar", DB_Boolean, False ChangeProperty "AllowBuiltinToolbars", DB_Boolean, False ChangeProperty "AllowFullMenus", DB_Boolean, False ChangeProperty "AllowBreakIntoCode", DB_Boolean, False ChangeProperty "AllowSpecialKeys", DB_Boolean, False ChangeProperty "AllowBypassKey", DB_Boolean, False​
אנילמשל עשיתי טופס שיכול להפתח רק עם סיסמה וטופס הזה יש לחצן שמאפשר או מבטל את כל התכונות שתמצאי עם המאפיינים שלמעלה. בהצלחה!

למעלה