דוחה ומגעיל!!!

וסל

New member
דוחה ומגעיל!!!

בלי שום קשר לכך אם אני הומו או לא אני מעוניין להביע דעתי בסוגייה החברתית-מינית של הגאים.אני קראתי מאמרים,ראיתי סרטי תעודה ושוחחתי עם הומואים כך שאני מאמין שדעותיי בנושא מבוססות.אני לא בטוח אם תסכימו אם הכול או לא אבל אשמח אם תגיבו.וסתם לידע כליי,אני בחור בן 20 מגבעתיים. אז ככה: ראשית-לדעתי כל עוד אתה צעיר וחמוד זה נחמד ליהות הומו .לעשות שרירים,ללכת עם גופיות,לחמצן את השיער ,לקנות בגדים ,ללכת למועדונים,לקיים יחסי מין מזדמנים.אתה צעיר, אתה חושב שהעולם שייך לך,הכול וורוד ,אין דאגות!!!!איזה כיף!!!!!אבל מה גם הומו החמוד והתוסס ביותר מגיע לגיל המופלג ופתאום כבר נידחק קצת הצידה מהקהילה.פתאום הוא הופך למיצג מוזיאוני עתיק בכל פאב ודיסקוטק שבעבר היה בהם "מסמר המסיבה וקורע הלבבות". ואין אחד שלא מכיר את אותם הומואים זקנים פאטתיים המתהלכים להם בשנקין וצדים בחורים צעירים ולעיתים אף קטינים.כן,הם שמים נעליים אדומות וכמה טבעות והולכים לצוד ילדים.לפעמים הם אפילו משלמים להם תמורת זיון ומציצה,אבל מה איכפת להם?הם הרי מגיעים לסיפוק. בשורה התחתונה,מה שאני אומר שהקהילה ההומואית הינה תובענית מאוד . לה ולחבריה ניסיון בלתי אפשרי להיאחז בנעורים הנצחיים ,מחד ולהדיח את ה"זקנים" מאידך.היא מתיימרת ליהות יפה ,סקסית וצעירה ולפיכך תקיא מתוכה את כל העשבים השוטים-ההומואים המבוגרים.כך שהומואים יקרים,היום אתם חתיכים חמודים אבל מחר אתם תתצטרכו לחפש חברה אחרת ולא תוכלו להתהלך כל החיים בשנקין עם נעלי האדידס האדומות.אני אומנם כולה בן עשרים וארבעה חודשים אבל אני ראיתי כ"כ הרבה הומואים שנידחקו הצידה .היום לחבריהם יש כבר ילדים ונכדים ולהם לא נותר אלא להלך בגן העצמאות בחיפוש אחר הנעורים הנצחיים. אני יודע שיש שיגידו שגם אצל הסטרייטים ליהות צעיר זה נחמד אבל אצל הסטרייטים בדרך כלל גם מי שמתבגר זוכה לכבוד.הוא איש משפחה האוהב את ילדיו ושוקד על חינוכם,הוא בן אדם משכיל המעמיד את אישתו וילדיו בראש סדר העדיפויות ולא את עצמו ואת גופו כמו ההומו המקביל בן גילו. שנית-החברה ההומואית כ"כ שטחית לעיתים.רק המראה החיצוני קובע רק כמות השרירים מכריע.אם תכנס לצאט גאים לעולם לא תתקל בשמות חיבה כמו"אינטליגנט" או "חכם ומעניין" אבל מה שכן תמצא בשפע זה ניק-ניימס הקשורים למראה החיצוני כמו" שעיר וחתיך","שחום 21","55 פסיבי בנער אקטיבי" ועוד כהנא וכהנא………כ"כ חבל לראות את הריקניות חוגגת ובגדול.אפילו בפורום כאן אתם די שיטחיים לעיתים.אתם סגורים בבועה ההומואית שלכם ומסביב חיילים נהרגים אבל מה איכפת לכם?הרי יש את ההומו שהכריז על כך שהוא מאושר כי "קיבל כסף"(רק חבל שלא ציין כיצד הוא קיבל את הכסף –אולי משעות נוספות בגינת החשמל?)וקנה תיק,שתי זוגות מיכנסיים ותספורת חדשה.לאחר מכן הוא פגש מישהו כשעינטז להנאתו בשנקין אבל מה הפלא?הוא אילו לא זכר את שם הבחור שרק לפני חודשיים שכב עימו פשוט מזוויע ומגעיל!הכול תמיד סביב המיניות והמין!!אין ממש משמעות לדעות הפוליטיות והחברתיות של הבן אדם ,להשקפותיו ודעותיו כל עוד יש לו גוף סבבה. בשורה התחתונה,קיים מודל מיני יחיד ואחיד שכול ההומואים שואפים לו ואליו וכל היתר(כמו אישיות האדם ודעותיו) נדחקים הצידה. שלישית-האיידס!!!!!!האם באמת שווה להסתכן ?להפסיד את החיים בשביל הנאה רגעית וחולפת?ובכלל,קראתי בעיתון מסויים שבו כמה הומואים הכריזו שמאז נדבקו באיידס הם מרגישים חופשיים לקיים יחסים בלי קונדום וחייהם השתפרו.כמה אכזרי וכמה קטלני!!!!אין שום ערובה לכך שבן הזוג שלך "נקי" אבל גרוע מכך-גם אם הוא נשא אין ערובה לכך שהוא יידע אותך על כך!מפחיד לא? מה שאני אומר לכם זה בעצם לעשות חושבין .לחשוב האם הקהילה הזו שאתם כ"כ מפרסמים בכל חור בתל אביב באמת שווה את זה?כי לדעתי היא לא.והאמת אני בחור בן 20 (שדווקא נראה טוב)בסה"כ ולמרות שגם לי יש נטיות הומויות הקהילה והחברה ההומו-לסבית כ"כ דוחה ומגעילה אותי שאעדיף לחיות בשקר ולא להתקרב אליכם.אבל אני לא רוצה להעמיד את עצמי במרכז השרשור שיבוא.כי אני הגעתי להחלטה הנבונה והבריאה הזו ואני מרגיש שלם…….מקווה שאתם מרגישים שלמים עם אורח החיים שלכם.

לירונר

New member
אולי מה שתקרא כאן

יגרום לך לסלוד, להגעל וכל שאר הדברים עוד יותר ממקודם אבל שים לב על אילו אנשים מדובר שם... זה כאן

לירונר

New member
ורק לידע כללי

אם שמת לב, מדובר על קבוצה מסויימת... לא על כולם ~
~ ותאמין לי, לא כל הומו הוא כזה בכל חברה יש את השוליים...ואני מקווה ששמת
לשוליים שמופיעים במאמר ~לירו
~

DROR22

New member
קצת קשה להתיחס לדברים שלך באופן

ספציפי - מה לעשות הכי קל להכליל יש הרבה מן האמת בדברים שלך אבל יש יותר מההגזמה ומסלידה כזו שאני ממש מתקשה להבין מאיפה היא הגיעה.... תסתקל מבעד לבועה הקטנה שאתה קורא לה בשם הקהילה.... מה עם העולם הסטריטי? אין אצלם איידס? הם לא משטמשים בכינוים בצט? ההבדל יקירי הוא שבעוד ההומואים בדרך כלל מסתגרים מאחורי ארון הסטרייטים לא! ואולי זה באמת עצוב שבכל חייך לא נתקלת בהומו איניליגנטי או נבון אלה רק באנשים שיטחיים שמחמצנים את השיער והולכים בבגדים ורודים....... אבל מי אני שיאמר שאין אנחנו שיטחיים? הרי אני שיטחי בעצמי- ומודה אני בפניך שאולי דברים מסויימים שבעניך שיטחיים בעני הם כלהיקום ומעבר לו אבל מי החליט מהוא שיטחי ומהוא לא? בטוח לא אתה..... אולי מן הנכון להציג את עצמי- אני דרור22 זהוא לא שמי האמיתי אבל הוא מיצג אותי באינטרנט אף פעם לא טענתי שאני כוסון, אף פעם לא התמירתי להיות מישהו אחר, הרבה פעמים שפטתי אנשים בקלות ראש, אני אוהב לקנות בגדים, אני אוהב להראות טוב, לא איכפת לי מה אנשים יגידו עלי ותאמין לי אם ורוד היה הטעם שלי הייתי לובש אותו בשמחה...... במקרה יצא לי להסתובב בצטים דיי הרבה זמן ובמקרה יצא לי ואפילו לא פעם אחת אלא מספר רב של עמים לפגוש אנשים הומואים שהם מעבר לבלונד וחולצה ורודה ומאוד נהנתי דבר איתם מכל מקום יצא לי גם לפגוש אנשים מהסוג השני אבל רבים כאלו יש והם לא רק הומואים..... בקיצור מה שרציתי לומר שלא כל הנוצץ זהב הוא אבל יכול להיות..... קצת מושפע משר הטבעות תסלח לי.... שלך באהבה ובגאווה דרור22

אבא גאה

New member
אתה צודק, זה באמת מגעיל

בוא נבדוק מה בדיוק מגעיל אותך.. הומואים מזקנים שמחפשים זיון? ובכן יקירי, יש הרבה הומואים מזדקנים שלא מחפשים זיון כי יש להם אחד קבוע בבית, יותר מזה יש להם אהבה בבית ולפעמים גם ילדים. אפרופו חיי שקר, ברור לך אני מקווה שהרבה מהסטרייטים המכובדים שלך מסתובבים בדיוק באותם שעות (עם קצת פחות טבעות) ומחפשים זיון עם בחורה צעירה ולפעמים גם משלמים לה תמורת מציצה... מי פה חי בבועה יקירי? נדמה לי שאתה! שוב אתב צודק, החברה ההומואית מאוד תובענית כיצד אנחנו צריכים להיראות ואיך נהיים צעירים מיום ליום.. בחברה הסטרייטית זה שונה לחלוטין, רוב הנשים שאני מכיר לא מזיז להן כלל להזדקן או איך הן נראות...לצבוע שיער, הן לא שמעו על זה.. אז נכון אני מדבר על נשים..אבל, כנראה שככה זה כשאתה "משווק" עצמך לגברים ולא חשוב אם אתה גבר או אשה. וסל יקירי (פעם שלישית) אם תבחר לחיות בשקר ולהינשא לאישה ולהוליד ילדים אושרך מוטל בספק, כל הדברים שמגעילים אותך כ"כ בחברה ההומואית יהפכו להיות חלק משגרת יומך, אתה תגיע לגנים ליחסי מין מזדמנים, תשקר לכולם ובעיקר לעצמך. מצחיק, אבל אם אתה רוצה חיים "טובים" תוכל לקבל אותם רק אם תבחר להיות הומו, הבחירה היא שלך כיצד לחיות את אורח חייך ואם תחיה עם בן זוג הרבה שנים ותביאו יחד ילדים לעולם מבטיח לך שתזכה ב"כבוד" המוטל בספק הזה.

לירוי25

New member
אבא´לה...

רוצה לבוא ללונה פארק? נרכב על הסוס הלבן! חשבתי להגיב לאותו בחור אבל כבר אמרת את אשר על ליבי! חבל לבזבז אנרגיות על אנשים שכאלה, גם ככה הם לא מטמיעים שום דבר..

Liraviv

New member
לא יודע אם בכלל שווה לכתוב את זה...

...כי אתה ניראה לי בנאדם שהתקבע על הדיעה שלו, שזה לגיטימי מצידי, ולא משנה מה אני אגיד זה לא ממש יזיז. אבל בכל זאת, רציתי להבהיר את עמדתי האישית ודעתי על מה שכתבת: כל מה שאמרת , לא רק שמבוסס על סטיגמות הכללות וסטריאוטיפים, אלא שניתן גם להשליך על סטרייטים (גברים ונשים כאחד). שטחיות? רדיפה אחרי נעורים? אובססיה לגוף ומין? תעשה לי טובה, אני יכול להראות לך כל כך הרבה סטרייטים שאלה קווי המחשבה שלהם (גם סטרייטים קונים בגדים, צובעים שיער חושבים ובוהים במין), ואין שום דבר פסול במחשבות והרצונות האלה. כינויים בצ´אטים? אני מזמין אותך להיכנס שניה לצ´אט ולחפש בחדרים "בלונדיניות בלבד","צעירות ושוות" ודומיהם את כל האנשים האינטלקטואליים שאתה מדבר עליהם. וכמו שאמרו לפני- מי אתה שתקבע מה זה שטחיות? האם אהבה של נעורים, של יופי,השקעה בעצמך ובמראה חיצוני נחשבים לשטחיות? למה? מי אמר שנהפוך לעשבים שוטים בחברה? למה אנחנו לא יכולים להקים חיי משפחה ולהיות הורים לילדים? אתה יודע כמה הומואים ולסביות נלחמים על מנת לקבל את הדברים האלה? בקשר לאיידס- הסיכוי שהומו ששוכב כל לילה עם בחור אחר ידבק באיידס שווה לסיכוי של סטרייט שנמצא כל לילה עם בחורה שונה. אני יודע שאני נשמע קצת תוקפני עם העובדות והשאלות האלה אבל כל מה שרציתי להגיד, ואמרו את זה מי שכבו לפני ויגידו מי שאחרי, שעל מה שאמרת קורה בצורה זהה גם בחברה הסטרייטית. רק ששם זה לא כל כך "ממוסד" ואי אפשר כל כך להכליל. זהו, אמרתי כמעט כל מה שהיה לי להגיד לך (כי יש עוד מלא דוגמאות), וגם זה יותר מידיי. אה, עוד הערה- מי אתה חושב שאתה שתדבר ככה על |דגש|אלי פלס? אתה בכלל מכיר אותו שאתה יכול להגיד עליו דברים כאלה?

Liraviv

New member
אה, ודבר אחרון-

אתה מוזמן לראות את ההודעות כאן בפורום (בעיקר את "שרשור נעים") ולראות שיש בני אדם עם אופי ותחביבים וחיים מאחורי הכינויים. אין לי מושג איך הגעת למסקנה שאנחנו שטחיים.

וסל

New member
תגובה

נכון שגם בחברות הסטריטיות נותנים את הדעת לחיצוניות ולמיניות אך אצל ההומואים הכול יותר מוחצן ומופגן .אולי זה נובע מכך שכאשר אנו היינו ילדים קטנים הם סבלנו מהנטיות שלנו,הרגשנו אשמים שלא בצדק,הפנמנו את זה והתבודדנו ועכשיו אנו רוצים לצעוק "אני הומו" .הם מעוניינים להבליט את החיצוניות שלהם להגזים ולהפריז וזה לדעתי מאין התרסה או קריאת תיגר לחברה השמרנית-הסטרייטית. חוץ מזה החברה הסארייטית רואה בגברים ונשים מבוגרים אנשי משפחה נבונים ובעלי ניסיון בעוד שהקהילה ההומוית רואה בהומואים מזדקנים סחורה שיש להשליח לפח.ולגבי השיר של מרלמלד אני בהחלט יכול להזדהות עם התוכן,למרות שאני ממש לא ילד כזה.

skeep

New member
נראה לי שהבעיה שלך היא לא עם

ההומואים אלא יותר עם עצמך. אני לא רוצה להישמע כמו פסיכיאטר של גרוש וחצי, אבל ככל הנראה בחרת לא להיות עצמך (שזה ככל הנראה להיות בחור בריא ונורמלי שאוהב את בני מינו)כנראה מתוך חשש ופחד של מה יאמרו עליך (הסטריוטיפים על הומואים שמנית בעצמך) ומתוך חשש מפני העתיד (והוא אגב חשש לגיטימי - בחברה של היום קשה מאוד לזוג מבני אותו מין להינשא ולזכות בכל הזכויות, קשה לאמץ ילד, וצריך הרבה פעמים כסף, יכולת אילתור והתקמבנות) בעניין הסטריוטיפים, אני מניח שאתה יודע שהם לא כל כך נכונים - הרי אתה לא כזה. אז בתור מי שחשב כמוך הרבה זמן והתבשל במיץ הזה של עצמי יותר ממך, הגעתי קצת מאוחר יותר לכמה מסקנות: 1. הכי טוב להיות מה שאתה. 2. הבעיה היא לא עם ההומואים (בהכללה) אלא עם הממסד שמקשה עליהם את החיים. 3. לשאוף למצב שבו אדע כי חייתי חיים שלמים שכללו את כל מה שרציתי ולא להצטער. הצעתי לך - תתאהב פעם, שיאהבו אותך באותה מידה חזרה. אחרי זה תדבר.

dodobird

New member
וסל היקר!../images/Emo97.gif

ראשית הרשה לי להצטרף לגיא, אני גם שמח שסופסוף יש מישהו שמעלה טענות נגד ה"קהילה" בצורה אנושית ותרבותית, גם ברמה שמעניין להגיב עליה. לפני שאני מגיב להודעה שלך, אני רוצה להגיד לסקיפ- לגבי מס´ 2, אני לא מסכים איתך כל כך. לדעתי הבעיה היא לא בממסד בלבד, אלא גם בהומואים עצמם, וזה גם חלק מהתגובה שלי לוסל.
אז ככה וסל. נתחיל בזה שאני יכול להבין אותך, אני מכיר את התחושות שאותן אתה מעלה.אבל, אותם סטריאוטיפים שאותם אתה מציין נכונים רק בחלקם. עד היום, אני יכול לספור את כמות ההומואים הסטריאוטיפים שפגשתי על יד אחת, מקסימום שתיים. ופגשתי אנשים רבים. ישנם אנשים רבים בעלי נטייה מינית הומוסקסואלית שמלבד הנטיה אין משהו שיעיד עליהם. ו-הם לא שטחיים, לא טפשים, ולא כל מה שמעניין אותם זה מין,בטח ובטח שלא מזדמן. כנראה שסוג האנשים שיצא לך לפגוש/לשמוע עליהם הוא פשוט לא מדגם מייצג (כנראה שגם אצלי זה ככה). לגבי הזקנה- כאן אין לי ברירה אלא להסכים אתך. בגדול, החברה ההומואית מאלילה נעורים וחיצוניות באופן יותר מוחצן מהחברה בכללותה, למרות שלא הרבה יותר- האללת הנעורים הוא חולי כללי של ההתקופה האחרונה. שים לב לקמפיינים של חברות ולטרנדים בכל תחום כמעט. הכבוד שעליו אתה מדבר למבוגרים הולך ונעלם כליל (וזאת עובדה מצערת, בלשון המעטה). לגבי התמסדות- אצל ההומואים, בהיותם גברים, יש (בהכללה, ישנם יוצאי דופן רבים) יותר התייחסות למין (זה ביולוגי, מה לעשות...) ואין את הצד הנשי שמושך להתמסדות. ועדיין, תסתכל מה קורה: בגלל הלגיטימציה שמקבל אורח החיים ההומואי, ישנם יותר זוגות שחיים ביחד היום, ושמנסים להקים איזושהי מסגרת משותפת. כך שכנראה שלחברה יש מתחום הזה השפעה רבה. שורה תחתונה- כן, ישנן בעיות רבות ב"קהילה". עוד דברים חוץ ממה שאתה העלית, לפי דעתי. הפתרון שלי לעניין הוא בתפיסה- אני לא מתייחס לקהילה. אני מתייחס לאנשים שאני מכיר. נראה לי, שאולי כדאי לך לשאול את עצמך מה בעצם המטרה שלך, מעבר ללהביע דיעה כאן. ועוד דבר. זה בכללי. אני מציע לכל אחד ואחד כאן לשים לב לדיעות הקדומות שלו, בכלל, ולגבי הומואים בפרט, שכן אני יודע שיש כאן הרבה הומופובים (כלומר הומואים שסולדים מאוחצ´ות וכו´). תיזהרו לכם, אנשים... אין לכם מושג איזה אוצרות אתם עלולים לאבד בגלל מקובעות מחשבתית. שיהיה לכולם סופשבוע נעים ובטוח בכבישים.
DB

my self

New member
בנוגע להתייחסות למין

עולה שוב ושוב הטענה שהומואים רצים למיטה (או לתא שירותים, או לגינה...) "כי הם גברים" / "כי זה ביולוגי" וכד´. ראשית, לא ידוע לי על אישוש מדעי של הטענה (כלומר לגברים יש דחף מיני בסיסי חזק שלא קיים בנשים). אבל נניח שאכן כך הדבר, ממתי האדם הולך בעקבות היצר הטבעי? הרי המוסר האנושי וההתנהגות האנושית (שלא יווצר הרושם שאני רואה בסקס משהו בלתי מוסרי, חו"ח) כבר מזמן התרחקו מ"טבע" האדם. מדוע אנחנו מתלבשים? מדוע אוכלים עם סכין ומזלג (ושלוש ארוחות ביום, כאשר הערב או הצהריים הארוחה העיקרית)? ערים בשעות הלילה? כל אלה בניגוד ל"טבע" האדם, ואני בכוונה נותן דוגמאות מתחום ההתנהגות ולא מתחום המוסר, שפחות רלוונטי כאן - מין הוא עניין התנהגותי. נראה לי שהנימוק החוזר "טבע האדם" הוא ניסיון לחמוק מהנמקה רצינית לעובדה שבחברה ההומואית חיים מזיון לזיון הם דרך חיים לגיטימית ומקובלת, בעוד הם אינם כאלה בחברה הכללית (ההטרו). כמובן שניתן לומר שגם יש הטרוסקסואלים סטוציונרים, ולא כל ההומואים הם כאלה (אני בעצמי לא), אבל בעוד בחברה אחת מדובר בשוליים נורמטיביים, בחברה האחרת מדובר במיינסטרים (שוב - נורמטיבי, לא בהכרח סטטיסטי). אני לא שופט לשלילה את דרך החיים הזו, אני רק מבקש לא "לתרץ" אותה בגֵנים שלנו.

dodobird

New member
טוף...../images/Emo13.gif

יש משהו במה שאתה אומר (או אומרת? אני פשוט לא זוכר
). נכון הדבר שזה לא תירוץ. אבל, יקירי, באופן גורף בני אדם כן מתנהגים בהתאם לטבע שלהם. נכונה הטענה שבני האדם התרחקו מהטבע שלהם, מאוד מאוד אפילו. אבל הרגלים רעים קשה לשרש (מישהו כאן בטח זוכר את הבטוי המדוייק...) ולכן הסחפות אחרי יצרים בסיסיים יכולה להישאר כל עוד היא נתמכת ע"י החברה (וכאן נכנסת ההסכמה שלי איתך). אגב- ישנם מחקרים התומכים במה שאמרתי. אבל... אני לא בנאדם רציני
אז כל מה שאני יכול להציע- ערוץ 8
רציני אבל- זכרים בנויים לזיין. מצטער על הבוטות, אבל זה בדיוק העניין: לבוא, לחדור, לתת את מנת הזרע שלהם וללכת. כל הסיפור יכול להסתכם בכמה שניות, בתוספת זמן החיזור שנועד לנקבה- למצוא את הזכר הטוב ביותר. ולסיום: למה הו למה אתה ער עכשיו? משתתף עמוקות בצערך
DB

my self

New member
מה שעשיתי כאן בשעה 4

מה שעשיתי בשעה 2 ומה שעשיתי בשעה 12. עבודה. ואתה? ולענייננו - התמיכה ע"י החברה היא בדיוק העניין. בדיוק כמו שכמעט בכל החברה המערבית המודל הראוי (ואף המוסרי) לזוגיות הוא מונוגמיה, אעפ"י שטבע האדם הוא ככל הנראה פוליגמי. אני גם טוען שתמיכה של חברה בדפוס התנהגות מסוים צריך לעניין אותנו ללא קשר למידת קרבתו לטבע, כיוון שאם יש דפוסי התנהגות שיותר קרובים ל"טבע האנושי", וכאלה שיותר רחוקים ממנו, נראה שהוא הופך לגורם בלתי תלוי, או אם להשתמש במושג אופנתי: הטבע האנושי פשוט כבר לא רלוונטי
(המהדרין יוסיפו: מלחמת חורמה בטבע האנושי
, ויזרקו עליו
לקינוח)

.m

New member
old habbits die hard ../images/Emo140.gif

פישפשתי בזכרוני ודליתי את ההודעה הישנה הזאת - התחנה האחרונה. היא עונה קצת (לפחות מנקודת מבטם של חברי הפורום) על שאלת הזוגיות. באופן אישי (כמו שכולם יודעים) אני לא מאמינה שהמין האנושי הוא מונוגמי, אני לא חושבת שנשים מחפשות יותר אינטימיות מגברים, ואני (מאוד) חושבת שהגיע הזמן להשאיר (גם) את הסטיגמות האלה מאחורינו. דעתי מובעת ממש כאן (הי, זו הופעה ראשונה של התס"מ בפורום...
) mai (מה לא כל ההומואים אוחצ´ות???
)

MARMELAD

New member
איזה כיף שבאת לפה!!!!

סופסוף מישהו שרוצה להגיד שהומוסקסואליות זה רע ומצליח לכתוב הודעה שלא כוללת קללות חסרות תועלת ושטויות ללא שום בסיס. בוא נלך על מה שכתבת נקודה נקודה: הומואים וגיל - כשאתה צעיר ושרירי באמת כל מה שמעניין אותך זה המסיבה הבאה - הזיון הבא - החבר הבא. אבל כמו שהסטרייטים מתבגרים עם השנים ככה גם הומואים. ואני הייתי רוצה להאמין שרובם מגיעים לגיל 40-50+ וחיים חיים טובים עם בן הזוג שלהם והמשפחה שלהם. אין לי שום סטטיסטיקה בעניין - אבל אני חושב שהדור שלנו כשיהיה בגילאים האלה יחיה חיים משפחתיים עם החבר / בעל. למה? כי התקופה משתנה, כי זה יותר מקובל, כי זה יותר קל. לגבי ההומואים שמנצלים קטינים וצעירים - צר לי - אין לי ימילה טובה להגיד עליהם. יש לי הרבה כבוד להומו שיילך לנער ליווי - יש לי בעייה עם הומו שיהפוך ילד בן 16 לנער ליווי. מה שכן, אני מרשה לעצמי להניח שישנם גם לא מעט סטרייטים מבוגרים שמתחילים עם נערות צעירות. יכול להיות שזה פחות בולט לך בעין כי אתה כל כך נגעל מההומואים האלה שהם "קופצים לך לעין" בכל פעם שהם בסביבה. לגבי ניקים באינטרנט - מה שטוב בקהילה של הגייז היא שסקס הוא לא ביג דיל. בתכל´ס אם נשים את הדברים על השולחן אני מאמין שכל גבר מכל נטייה מינית ישמח מאוד לאופציה להשיג זיון עם מי שבא לו מתי שבא לו. אצל נשים זה קצת אחרת (הכללה) - הן בד"כ מחפשות יותר אינטימיות ופחות פורקן מיני - כך נראה לי לפחות. לכן, אם הסכמנו שגבר מכל נטייה שהיא יחפש סקס - כי זו ההגדרה הבסיסית של גבר - טבעי לחלוטין שגבר שנמשך לגברים אחרים יוכל למצוא זיונים ביתר קלות מגבר שנמשך לנשים - כי אצל ההומואים שני בני הזוג מעוניינים בסטוץ ואפשר לוותר על החיזורים הארוכים וההיכרות. נראה לי חתיך? סבבה - אני מזדיין איתו. אם יצא קשר - סבבה. לא יצא קשר? NEXT. אז אולי תגיד שאני שטחי - אבל אני חושב שכל גבר היה שמח אם הוא היה יכול לשכב עם נשים בלי כל הטררם שלפני הסקס. והכינויים באינטרנט? כמשחפשים זיון - הכינוי יהיה על בסיס חיצוני (חתיך 25) כשמחפשים חבר - הכינוי יהיה יותר פנימי מזה (מחפש משמעות) כשמחפשים חָברה - הכינוי יהיה כללי(מוטי). איידס - אני בהחלט מסכים איתך - יש יותר מדי שאננות. אבל קשה לי לאמר שזה קשור לקהילה ההומואית דווקא. לפי העובדה שכמעט כל חברותי הגיעו אליי לפחות פעם אחת בהיסטריה "המחזור מאחר לי - נראה לי שאני בהריון" אני מרשה לעצמי להניח שגם אצל סטרייטים קצת מחפפים. וחבל. נושא לפני אחרון - אדישות, שופינג, עינטוזים - איש הישר בעיניו יעשה. ולא אתה תשפוט אם אלי שטחי בגלל שהוא קונה בגדים. אני דווקא מאמין שבימים קשים כאלה חובה עלינו להמשיך את שגרת חיינו כרגיל ולא לתת לאויב לשנות את צורת החיים שלנו. אתה קורא לזה שטחי - אני קורא לזה חזק. עניין של השקפה. דבר אחרון חביב: נורא צרם לי המשפט של "אני נגעל ממכם". אני חושב שאתה לא נגעל מאיתנו. בסה"כ אתה לא מכיר אותנו. אני חושב שאתה נגעל מעצמך ומהחוויות שעברת. ואני גם מאוד מבין את זה. אבל ההכללה והשנאה הזאת שלך - שמכוונת גם, ובעיקר, לעצמך - לא תועיל לך אלא רק תדכא אותך. אתה מוזמן להצטרף לפורום - גם אם כקורא שקט - ולנסות להיכנס קצת לקהילה של הומואים שהם לא רק שטחיים, לא רק מזדיינים, לא רק קבוצת סיכון לאיידס וממש לא מגעילים.
ברוך הבא ! גיא

אלי פלס

New member
גיא-כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?../images/Emo13.gif

לא קראתי את כל ההודעה המקורית ולא הגעתי בכלל קטע בו הוא כתב עלי עד שאתה הגבת... שטחי? אני? הלוואי... אני יותר מידי בתוך כל ההרוגים, הפצועים וכל זה ודווקא בגלל זה, אני מחפש נואשות פיסות חיים כלשהם. כן. חלק מאותן פיסות חיים הן שופינג, עינטוזים וסקס. אני לא מרגיש צורך להתנצל.

dodobird

New member
מרמלד../images/Emo140.gif

יש לציין את מהירות התגובה שלך. רק חבל שהוצאת כל כך הרבה אנרגיה על וסל, ואז לא יכולת להגיב לדתי מלמטה קצת יותר יפה... כלומר לפתוח לו ת´צורה וגם להתענג על זה... DB

וסל

New member
תגובה שנייה

אין לי מה להוסיף.אני כבר בחרתי בדרך השקר.אז נכון שלעיתים בא לי למצוץ ונכון שלעיתים אני משתוקק למגע עם גבר אבל מה לעשות אני מתעלה על עצמי ועל יצריי ומתאפק.אני יודע שבמבט לאחור עוד 20 שנה אני אצטער אבל אני מקווה ,שגם אתם תגיעו לגיל הזה(ולא תדבקו באיידס) ואני מקווה שאתם תהיו מאושרים גם בתור הומואים בני ארבעים וחמישים ,שכבר אין להם את השרירים של פעם ובטח שלא את הפרצוף הנערי החמוד של לפני 20 שנה.אבל משום מה נראה לי שעשרים שנה לא ממש יספיקו "לתקן" את הממסד ההומואי והמבוגרים ייזרקו מן החברה ההומואית לטובת צעירים יותר ,יפים יותר ומושכים יותר.זה אכזרי .זה נשמע רע אבל זו הצורה שבה אני רואה את הדברים.ואם אכן יהיה כך אני לא אצטער שלא חייתי חיי הומו כי אני אגיד לעצמי שלפחות יש לי משפחה וילדים בעוד שההומואים הזקנים ישארו ערלים ופאתטיים.אבל ,אל תבינו אותי לא נכון-אני לא מאחל לכם זאת אני פשוט חושש שזה מה שיקרה!!!!!!ולגבי מגפת האיידס-אני מצטט ממאמר:"כיוון שהאקט ההומוסקסואלי אגרסיבי מטבעו ביחס לזה ההטרוסקסואלי הקונדום נוטה להיקרע לעיתים קרובות ובכך לא מהווה הגנה מספקת מאיידס."וחוץ מזה כל הומו ששאלתי אם הוא שם קונדום שהוא מוצץ(מצטער שאני משתמש במונחים ישירים כ"כ)הוא צחק וענה לי:"כמו שלא ניתן ללעוס מסטיק עם העטיפה כך לא ניתן למצוץ עם הקונדום". נ.ב-אני ממש חושב שזה נדוש שכל הומו שני קורא לעצמו "גיא"!!!!חלס עם זה!תפסיקו!(זה היה סתם במאמר מוסגר)

למעלה