דוחה ומגעיל!!!

וסל

New member
ובלי שום קשר

סתם מתוך סקרנות איזה מוסיקה שומע ההומו הממוצע.אני לא רוצה להעלות פה סטיגמות אבל מי סקר שעשיתי קיבלתי את התשובות הבאות: 1-קיילי מינוג 2-מדינה 3-שר(שהיא ממש נחשבת זמרת של גייז) 4-סלין דיון......כמה רומנטי 5-אלטון גון 6-בריטני ספריס וכריסטינה אגילרה יש עוד?????

.m

New member
(במאמר מוסגר) ../images/Emo6.gif

גיא - עכשיו אתה יכול להאשים את ההורים שיצאת "כזה". מה, לא יכלו לתת לך שם של סטרייט? ממש בושה, אני אומרת לך...
mai (איזה שמות יש לסטריים? אולי ככה אני אמצע אחד גם לעצמי...)

skeep

New member
וסל-תחילתו של תהליך שסופו ידוע מראש

אתה באמת רוצה לאהוב פעם אחת, להרגיש מה זה אהבה אמיתית, לצאת פעם אחת מהמערה לאור השמש ולגעת באמת, אבל האמת כל כך מפחלידה אותך שהיציאה מהמערה הזו תקח לך זמן (איך השימוש שלי במשל המערה?) ופעם אחת לא תוכל לעמוד בפיתוי..."אני ינסה רק פעם אחת" תגיד לעצמך, "רק לדעת איך זה". זה יקח זמן, אבל בסופו של דבר אתה תטעם מה"פרי האסור". זה יהיה לך נעים, אבל מאוד קשה לקבל את זה שאהבת ושאתה רוצה עוד קצת מזה. אתה תפסיק לזמן מה, אבל לא תוכל לשכוח את החוויה. אתה תנסה בשנית. תפסיק שוב, אבל לתקופה לא ארוכה כל כך כמו אחרי הפעם הראשונה. בפעם השלישית אתה עלול לגלות בנאדם ממש חמוד. אתה תשאל את עצמך איך זה יכול להיות שבנאדם כל כך אחלה, סבבה חמוד שלא רואים עליו והוא ממש כמוך יכול להיות הומו? אתה תהיה איתו קצת בקשר, ולפני שתדע, תגלה שאתה מאוהב. וכזה יקרה, לא יעניין אותך שום דבר. אתה תרצה להיות רק איתו. אתה תתחיל לקחת סיכונים, לשבת איתו בבתי קפה, לבלות איתו לדבר איתו בטלפון, אבל עם "סיפור מסגרת" שאחרים לא ידעו. אתה תפרד ממנו יום אחד, וזה יהיה היום הרע בחייך. לא יהיה לך למי לספר. אתה תאכל את עצמך מבפנים אבל בסופו של דבר גם תתגבר לבד. אחרי החוויה הזו תכיר מישהי סבבה. תצא איתה, תשכב איתה, יהיה לך טוב איתה, אתה אוהב אותה, אבל אתה לא מאוהב בה. זה טוב, אבל זה כל כך רע, כי זה לא מה שהיה קודם. אתה תחליט להיפרד ממנה והיא לא תבין למה. אתה בטח תחנטרש לה משהו על זה שאתה לא בשל לקשר, שאין אש... אתה תחזור לחפש קשר כמו הקשר החזק ביותר שהיה לך בחיים. התמכרת.... זה יכול להיות ככה, וזה יכול להיות שונה קצת. אבל זה יהיה וסל. מוקדם או מאוחר, זה יקרה, כי לא תוכל להתעלם ממה שאתה באמת רוצה וצריך. בהצלחה בהמשך הדרך. סקיפ.

וסל

New member
מממממ....

נחמד אבל לא ממש משקף את האישייות שלי.כאילו כל התהפוכות האלה זה ממש לא אני.....אני בדרך כלל מתמיד בדרך שאני בוחר בה.וחוץ מזה התניסיתי במגע מיני עם בחור שהייתי בן 17 אבל לאחר מכן לעולם לא ניסיתי שוב.כאילו היינו בכיתה י"ב ואני הצעתי לו שאעזור לו ללמוד כימיה ואיזה כימיה לימדתי אותו.חבל"ז!!!!והאמת שהוא היה סטרייט בכלל!!1אבל לא חדרתי לו והוא לא חדר לי ואפילו לא מצתי לו כי פחדתי וזה קצת הגעיל אותי.אבל מאז יש לי פה ושם קשרים עם בחורות אבל זה לא זה.וגם לא נראה לי שאי פעם אני אחזור לאהב גבר,למרות שהיו לי מעט הצעות בצבא.......אבל אני מתאפק והולך לי....אולי אני מפסיד אולי לא......הכול יחסי.....ולמה לעזאזל אף אחד לא עונה לי לגביי המוסיקה שהומואים אוהבים! נ.ב-אני יודע שהשתמשתי קצת בשפת רחוב גסה בהודעה זו.איתכם הסליחה.פשוט לא רציתי לקשט את השתפכות רגשותיי בשפה מליצית והעדפתי לבטא את התחושות שלי בדיוק בשפה שאני חש אותם!לא יחזור על עצמו כי אני משער שיש פה גם קטינים(למרות שהקטינים של היום ממש לא נאיבים)

MARMELAD

New member
הצעת ייעול:

כשיש שרשור על נושא אחד אז לעבור לנושא אחר ככה סתם זה קצת בעייתי. פתח הודעה חדשה ותציב שם את השאלות שלך ואני בטוח שתקבל תשובות.

MARMELAD

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא עוד´פם

בקריאה שניה של ההודעת שלך אתה עושה עליי רושם של בחור באמת נחמד. בוא נעשה ניסיון קטן: תישאר פה כמה זמן. תנסה להשתתף בדיונים - ולהגיד את מה שאתה חושב באמת, ב
, לא מה שנראה לך נכון לאמר. ונדבר עוד חודש. אני בטוח במאה אחוזים שאתה תסתכל על כל העניין בצורה פחות שלילית.
גיא (באמת! וזה נכון שיש יותר מדי הומואים שקוראים לעצמם גיא! תפסיקו!)

9סנורקה9

New member
אלאדין, תחזור! תראה מה קורה פה!

תראה, וסל, אני כבר לא זוכרת בן כמה אמרת שאתה, אבל אני לא בטוחה שאתה זוכר מה המשמעות לטווח ארוך של הסתרת האדם האמיתי שאתה, ואי מתן ביטוי לאישיות שלך: תסכול. תסכול עמוק, שמשפיע על כל דקה בחיים שלך, שהופך לכעס על האנשים שקשרת את חייך עימם בשקר. אתה בטוח תאהב אותם- בכל זאת, האישה עמה בחרת לחיות את כל חייך, הילדים שלך, כל אדם אוהב את ילדיו. אבל, אתה לא תהיה עצמך. אתה לא תתן ביטוי לרצונות הכי עמוקים שלך. וכמה זמן אפשר להדחיק ולקבור מתחת לאדמה? אפילו המומיות יצאו מקבריהן. הרצון, הדבר שמחכה בתוכך, ירצה לצאת. וכל יום הוא יציק קצת יותר. עד שבשלב מסוים הוא יבעט וישתולל, ואתה לא תהיה מסוגל להחזיק אותו יותר בפנים. תסכול, בדומה לקנאה, בדומה לשנאה, אוכל ומכרסם אותך מבפנים, כמו חלודה על ברזל. וסל, האם אתה רוצה לחיות את חייך בשקר?

למעלה