קצת אחר קצת שונה
New member
דווקא בחור חמוד..
אבל.. ויש כל כך הרבה "אבלים".
נפגשתי איתו היום. אמרתי לו - אני לא מחפש סקס.. זה לא בראש מעייני.. אני אבוא להגיד שלום ולשבת איתך.. זה כן.
סקס לא.
וזה לא כי אני לא מאמין בסקס בפגישה הראשונה.. כי זה לא נכון ולדעתי זו שטות גמורה. פשוט כי לא רציתי.
אבל דבר הוביל לדבר.. ועברנו למושב האחורי.
דבר הוביל לדבר, וכבר היינו בלי בגדים..
ואז כבר הוצאתי קונדום והתחלתי לפעול.
אבל אז..
פתאום קלטתי.. לא חדרתי עם קונדום כבר יותר משנה.. פתאום לחזור לגומי הזה.
לא הרגשתי כלום..
ומעבר לזה.. הרגשתי רע עם עצמי על שעשיתי את זה.. אני לא רוצה לעשות סקס במכונית.. זה לא מתאים לי יותר. עברתי את התקופה הזאת.
אני לא אוהב סטוצים בכלל... ואף פעם לא אהבתי.. ועדיין, איכשהו, מצאתי את עצמי שם.
הורדתי את הקונדום והחלטתי שלא מתאים לי.. שחקנו קצת.. ואז, ברוב טיפשותי, לא שמתי לב פתאום שהוא התיישב עלי. כשאני בלי קונדום.
פתאום האושר היה עילאי. הרגשתי פתאום את הגוף שלו וכל מה שרציתי לעשות היה להמשיך. אבל עצרתי אותו ויצאתי במהירות. כעסתי עליו על שעשה את זה ועוד יותר על עצמי שהגעתי למצב הזה.
בכל מקרה, אפילו מלהביא ביד לא הצלחתי לגמור.
כל הסיטואציה חרפנה אותי לחלוטין.
ואני לא מבין.. איך זה שלא הצלחתי ככה לתפקד..
מה קורה איתי..
והוא, דווקא בחור חמוד.
וכנראה שזה לא הוא. זה באמת אני. רק אני.
אבל.. ויש כל כך הרבה "אבלים".
נפגשתי איתו היום. אמרתי לו - אני לא מחפש סקס.. זה לא בראש מעייני.. אני אבוא להגיד שלום ולשבת איתך.. זה כן.
סקס לא.
וזה לא כי אני לא מאמין בסקס בפגישה הראשונה.. כי זה לא נכון ולדעתי זו שטות גמורה. פשוט כי לא רציתי.
אבל דבר הוביל לדבר.. ועברנו למושב האחורי.
דבר הוביל לדבר, וכבר היינו בלי בגדים..
ואז כבר הוצאתי קונדום והתחלתי לפעול.
אבל אז..
פתאום קלטתי.. לא חדרתי עם קונדום כבר יותר משנה.. פתאום לחזור לגומי הזה.
לא הרגשתי כלום..
ומעבר לזה.. הרגשתי רע עם עצמי על שעשיתי את זה.. אני לא רוצה לעשות סקס במכונית.. זה לא מתאים לי יותר. עברתי את התקופה הזאת.
אני לא אוהב סטוצים בכלל... ואף פעם לא אהבתי.. ועדיין, איכשהו, מצאתי את עצמי שם.
הורדתי את הקונדום והחלטתי שלא מתאים לי.. שחקנו קצת.. ואז, ברוב טיפשותי, לא שמתי לב פתאום שהוא התיישב עלי. כשאני בלי קונדום.
פתאום האושר היה עילאי. הרגשתי פתאום את הגוף שלו וכל מה שרציתי לעשות היה להמשיך. אבל עצרתי אותו ויצאתי במהירות. כעסתי עליו על שעשה את זה ועוד יותר על עצמי שהגעתי למצב הזה.
בכל מקרה, אפילו מלהביא ביד לא הצלחתי לגמור.
כל הסיטואציה חרפנה אותי לחלוטין.
ואני לא מבין.. איך זה שלא הצלחתי ככה לתפקד..
מה קורה איתי..
והוא, דווקא בחור חמוד.
וכנראה שזה לא הוא. זה באמת אני. רק אני.